Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DJviolin (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2008.03.26 09:27:00
Britney segített a HIMYM-nek, a sitcom meg Britneynek: a hétfő esti hakni 10.6 milliós nézettséget hozott a sorozatnak, de ami még jobb, az a 18-49-es és a 22-54-es korosztályokban elért rekord - soha ilyen kiemelkedően jó adatokat nem ért el a félórás vígjáték mióta adásban…..
Szerintetek nem kínos, hogy egy 1987-es "Big rig" névű játék, ahol csak szöveg van (text-adventure), sokkal élvezetesebb, mint egy 2003-as játék hasonló névvel?http://www.oldschooldos.com/bigrig.phpMásik kérdés:Mit szólnátok egy különkiadáshoz, ahol olcsón MEGVEHETŐ,…..
Most, hogy negyvennyolc év után véget ér, biztos kétségbeestek a forgatókönyvírók, hogy mégis hogyan lehetne elvarrni minden szálat, hogyan kéne elköszönni minden szereplőtől. Gyorsan ötleteltünk, írtunk pár végkifejletet, és a magunk nagyon kezdetleges eszközeivel és…..
Kínában is arat a tetkós tesó meg a többiek kalandja, no nem az állami televízió műsorán, hanem online. (Arra azért még várhatunk, míg a tévében is bemutatják.) A statisztikák szerint a legnépszerűbb kínai letöltő oldalakról mintegy 2,5 millió user szedte le magának a…..
Általában akkor szoktunk hőzöngeni, ha beraknak műsorvezetőnek egy jócsajt, csak azért, mert a mellével nézettséget fog növelni, egyébként meg agya nincs, beszélni nem tud, és/vagy végigbakizza az egészet. Az viszont ezer százalék, hogy Soma nem…..
DJviolin (törölt) 2006.12.21 12:16:14
Azért azt látjuk ugye, hogy az MTV, mint a minden hájjal megkent kereskedő kezdi kihasználni ezt az ostrom-dolgot. Végül is eladható. Az evidens, hogy a Kékfény szerkesztői jó időre bespájzolhattak jobbnál jobb témákból, aztán ugye a Tv Taxiban is…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
A szokásos szerdai TV2-sorozatokkal (Columbo 20.10-kor, utána tízkor Dr. House) kezdődik a főműsoridő; de az RTL mai filmje, Az utolsó akcióhős is megér egy említést; azért is, mert Schwarzenegger egy színészóriás, meg mert ez egy önironikus, úgynevezett tongue-in-cheek…..