Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emica

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem haragszunk ha most egy hangos hogymiiiiivan? hagyja el a szátok, majd csütörtökön úgyis meglátjátok. Illetve csütörtöktől, egész pontosan. Hiszen három napos rendezvényről van szó. A párizsi Cuntry Club-ban ugyanis mindössze Safin, Blake, Haas, Wawrinka,…..
A helyzet az, hogy Woznackitól salakon ki lehet kapni. Kettőben is. Mondjuk az öt megnyert játék nem valami sok, de ez tök mindegy. A gond az az, hogy Ági pillanatnyilag csak 30. a világranglistán, tehát egy ilyen tornán, ahol majdnem mindenki elindul, ez kevés a kiemeléshez. És így…..
Emica 2009.05.04 23:59:06
@Mundr: ja,és a ' hajrá Ági,találj jó edzőt és érezd magad jól a pályán' is már meg kell,h feküdje az ember gyomrát?
A probléma,h nem érzek jó szándékot Ági iránt. Az ÖNZETLEN,és nem feltétlenül várt jó szándékok elmaradnak.
Valaki írta,h Ági minden meccse után beírok. Hát most tettem meg az ez előttinél.
A korábbi meccseinél már jó ideje nem. Épp szültem.
A vitának vége. Megtalátuk. Íme.  ..
Roger, ezt jól elszúrtad. Valakit már csak meg kéne verni abból a trióból. Főleg, ha Roland Garrost akarsz nyerni. Mint azt mondottad a meccs után.  ..
Roger-Nole H2H7-3-ra vezeti az egymás elleni mérleget Roger, és mindkét salakon játszott meccsüket ő nyerte. Nem sokkal ezelőtt azonban kikapott Miamiban Nolétól három szettben. Djoko kétszer egymás után még soha nem tudta legyőzni a svájcit. Egyik legjobb meccsüket viszont Nole…..
Hát ebből nem lesz egyenlítés. Nalbi megőrizte pozitív mérlegét Rafa ellen, hiába verte ugyanis Almagrót két szettben ma, visszalépett a holnapi Nadal elleni negyeddöntőtől csípősérülés miatt. Így a világelső játék nélkül jutott a négy közé. Még a végén…..
Warning: Keves teniszezők, akik a héten vagy a következő hetekben Rafa ellen vagytok kénytelenek játszani salakon, saját érdeketekben kérlek benneteket, hogy ne nyálazzátok át az alábbi statisztikát, mert elmegy az életkedvetek is.      165-14 - Rafa karrier…..
Roger végül mégis elfogadta a szabadkártyát Monte Carlóba, így jövő héten ott lesz Monacóban. Máris érdekesebb lesz így a verseny, hiszen Roddick kivételével a teljes Top 10 elindul hétfőn az első nagy salakos tornán. Kíváncsi vagyok, mi vitte rá Rogert a döntésre, de…..
A héten két 500-as tornát is rendeznek a fiúknál. Azt a bizonyos dubai versenyt, melynek az izgalmi szintje kicsit megcsappant Rafa és Roger, Andy és Nando kiválásával, de Murray és Nole legalább kedvükre alkothatnak, a dubai szervezők pedig őket kényeztetik mindenféle…..
Őszintén szólva Petránááááááááááááááál jobban én is nehezen tudom megfogni a lényeget.Talán ha azt írom, hogy elég áááááállat volt.Verda kezdett jobban, breakelőnyhöz is juthatott volna, még egészen az elején, de elhibázott egy lecsapást, ami azért Nadal ellen…..
Hát lehet, hogy kicsit későn ébredtünk, de őszintén szólva bennünk fel sem merült, hogy ilyen megtörténhet.Szóval Ana Ivanovics szakított Fernando Verdascoval.Most nem tudom mi lesz...
Hát jön az a lift. Nagyon.Párizsra ide is ér.És ha Ági be is száll, akkor a nyáron kezdhet mindent elölről.segítségféleképpen: http://tenisz.blog.hu/2009/01/13/banyabanTovábbá: Voskobaeva - Szávay 6/3 3/6 6/4..
Roger beújított egy újabb Kooyongi trófeát (alján a vonalkóddal!!!), ami elsősorban bemelegítésnek volt jó, másrészt így két hét alatt lecsekkolta az első két körös ellenfelet az Ausztál Openre. (Seppit Dohában verte, a 2. körben elméletileg érkező Carlost pedig ezen a…..