Regisztráció Blogot indítok
Adatok
égnéző...

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is tudtam, hogy a meteorológusok elvetemült egy népség. Eddig ugyan azt hittem, hogy a független piaci elemzők és a közvélemény kutatók még náluk is elvetemültebbek, de kiderült, mégsem. Az Elvarázsolt Kastély újabb közérdekű felhívása. Bevallom, én ezeket az…..
Az elmúlt időszakban a mindennapi életünket erősen meghatározó történések foglalkoztatnak sokakat: nyugdíj, EU elnökség, kétharmad, árfolyamingadozás, belvíz, árvíz és még ki tudja mi. Ezeken rugózik mindenki, meg is üt majd sokakat a szél. De a kérdés most nem ez,…..
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Amit másoktól tudok:Kazahsztán --> fővárosa Asztana1 $ ~ 120 tenge (bankban 2007.06 hó)Időeltolódás +3 óra. (Tengiz)Tengizt a magyarok építették, ha jól tudom a 80-as években. (javítsatok ki ha tévedek)Térképen ne keresd, mert úgysem találod meg. (egyelőre) :)Múlt…..
égnéző... 2010.04.19 11:03:07
@tigrisfog: Szia!

Én is dolgoztam odakinn még 88 és 92 között többször, mint meteorológus... annó a tábor c15-ös csillagházban laktam, mint nézem a google earth-ben az észlelő konténer helyére már építkeztek. jó lenne látni esetleg összehasolnítani, hogy miből mi lett..
üdv: "kisbéka"
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Kihalóban lévő szolgáltatást igénybe venni annyira sem méznyalás, mint sima Naiv Ügyfélnek lenni. Gy. analóg kábeltévé előfizető a UPC-nél, és azért lázadozik, mert egyre kevesebb csatornát kap ugyanannyi pénzért. A szolgáltató, nem titkoltan, a digitális csomagok felé…..