Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapasz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez alkalommal a corbis képügynökség magyarországi képviselője a Red Dot kapcsolódott be a reklámrejtvény játékba, aminek eredményeképpen maga a feladvány is átalakult egy kicsit. Ezúttal ugyanis nem az a cél, hogy megfejtsük az eredeti reklámot, hanem az, hogy a megadott stock…..
Ezen a héten a Red Dot képügynökség, a Corbis hazai képviselője hirdet a blogon. Ennek apropóján jutott az eszembe, hogy érdemes lenne körüljárni egy kicsit a stock fotó vagy nem stock fotó kérdéskörét. Norvégmintás kötött pulcsiban hófehér fogakkal, gondtalanul nevető…..
Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy megírjam a gondolataimat a nyelvtanítás/tanulás témához kapcsolódóan. Nyelveket tanítok egy középiskolában kb. 10 éve, plusz tanultam is 8 évet általánosban, 4-et középiskolában, meg még azt az 5-t egyetemen, egyszóval, úgy érzem, van…..
Tapasz 2009.09.30 12:27:33
Julien Sorel tollából olvashatunk egy érdekes gondolatmenetet arról, hogy ha egyetértés mutatkozik abban a kérdésben, hogy a nevelés nem csupán az iskola feladata, akkor ebből az is következik, hogy az itt tapasztalható anomáliákért sem az intézményeket terheli a kizárólagos…..
Nagy örömmel adjuk közre Csavarhúzós eszmefuttatátását: Gondolkozzunk el azon, hogy ha az oktatás a versenyszférában zajlana, akkor milyen is lenne az iskola. Peremfeltételként képzeljük el, hogy a képző intézménytől független lenne az érettségi/szakmai vizsga, illetve…..
Tapasz 2009.09.24 10:52:19
addict A nagy márkapárosok 2009.09.22 09:35:00
Tegnap az adidas és a Puma kapcsán felmerült, hogy rajtuk kívül is sok páros küzdelem van a márkák között. Nem véletlen ez, hiszen az emberek szeretik az ilyen heroikus, vagy éppen vadnyugati leszámolós sztorikat, és a két márka vezető szerepét is bebetonozza egy ehhez hasonló…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
Hogyan kerültél a szakmába? Miért lettél újságíró, és azon belül miért mentél a kommunikáció irányába?Egyetemista koromban kerültem a Kreatívhoz és ott fejlődtem újságíróvá. Az ELTE kommunikáció szakára jártam, jó rég óta érdekelt a médiaipar működése. A…..