Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StrigDaddy

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, joggal mondhatom így Danuta levelét elolvasva, hogy a sztereotípiák igen nagy halmazába esik bele, éppen csak nem kalapos öreg bácsi, mert az nehezen összeegyeztethető a szőkenőséggel. Bár a kalap, a begipszelt láb lehet a halmazok közös metszete és egyszer meg is fog…..
StrigDaddy 2010.11.05 22:05:32
Egy hatvanhoz közelítő női vezető szösszenetét targogattam nektek így szombat kora estére, talán lassan hazaér mindenki a naptól barnított - kevésbé szerencsések rákvörös - bőrrel, hogy háboroghasson kicsit. Azt meg lehet ezen, még ha vér nem is folyik végül. Nekem is van…..
StrigDaddy 2010.06.19 19:41:03
@Leadfoot: Én is teljesen nyugodt vagyok, és én is el szoktam engedni őket, ezzel nincs is baj, de sajnos sokan azt hiszik, hogy azért mert zebra van, úgy mehetnek, mintha a járdán sétálgatnának. Gyalogosként, ha átengednek, akkor mindig megköszönöm, holott a zebrán elsőbbsége van a gyalognak, de talán, ha megköszönik, akkor legközelebb is rendes lesz az autós. Eddig kétszer durrant be az agyam, egyszer megálltam, hogy átengedjek egy idős nénit és bácsit, és szemből még 4-5 autó elment, és az utolsónak (egy taxisnak), az ablakból félig kilógva, mutogatva magyaráztam, hogy tollat fújhat a valagamba :'D A második eset az volt, amit ott fent vázoltam :'D
StrigDaddy 2010.06.23 09:22:12
@Perillustris: Szerintem a zebrán, képességeinkhez mérten, a lehető leghamarabb át kell érni, pláne, ha már piros a lámpa. Látszik az embereken, hogy mennyire igyekeznek, ill. mennyire tudnak menni. Pl. ha egy időn néni megy, akkor nyilván nem türelmetlenkedik az ember, ha látja rajta, hogy nem tud gyorsabban menni, de ha egy pár suttyó szándékosan gyökérkedik a zebrán, akkor az minden normális embert zavarna....szerintem :'D
StrigDaddy 2010.06.24 01:49:14
@Perillustris: Én is :'D De sajnos beletrafáltál, a másik, amitől agyfaszt kapok, az a kutyaszaratás, pl. játszótéren -..-" Meg még sok apróság van, amikkel rövidíthetem az életemet :'D
Busszal elég könnyű embereket ölni úgy is, ha azok egy épp útban lévő autóban ülnek. Brigi egy ámokfutó buszsofőrtől ijedt meg, aki azt hitte, hogy versenyautót vezet és életveszélyesen előzgette az előle pánikszerűen menekülőket. Barátommal a hétvégén volt szerencsére…..
Valami forgralmi akadály foghatta meg az autókat a budai rakparton. Mit lehet ilyenkor tenni, meg kell fordulni, akár záróvonalon át is. Adam_g találta az alábbi kincset érő videót a youtube-on, amin az látható, hogy az autót vezető hölgy közel öt percen keresztül próbál…..
StrigDaddy 2009.05.20 18:12:01
A rendőrség közlekedési szabálysértés miatt indít eljárást néhány biciklista ellen, akiket a szerdai kerékpáros felvonuláson igazoltattak, mondta Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Az eset érdekessége, hogy a helyszínen a rendőrök bizonytalanok voltak, hogy milyen címen…..
StrigDaddy 2009.04.24 18:39:51
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
StrigDaddy 2009.04.08 09:41:03
@Sámson, a szadista szatir:
akkor utána feszítővassal puff a motorra is. Egy épeszű ember meg tudja ítélni, hogy adott cselekedet, milyen "megtorlást" követel. Ha majdnem felkennek a palánkra, vagy szándékosan, szórakozásból életveszélybe sodornak, akkor lehet, hogy én is vinném a tükröt, meg kulccsal egy gusztusos kis horizontális ojjektunot helyeznék el a kasztni oldalán...de ez csak lehet, mivel nem motorozok, nem tudom :-P
StrigDaddy 2009.04.08 09:44:12
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Nem Tamás vagyok,de leírom, hogy én mit csináltam volna, ha kiszáll: "Mi a kurva anyádat csinálsz te idióta? Azt hiszed most menő vagy, mert életveszélybe sodortál, te geci??" Erre ő elnézést kér :-D Vagy aszongya, hogy menjek a picsába. Ekkor majd el lehet dönteni, hogy : A: mész B: mész tükörrel C: orrbavágod D:elküldöd a halál faszára, és elmész
De az, hogy kasztniból kemény, aztán fosik kiszállni (nem verekedni, megbeszélni), az már szánalmas :-D
StrigDaddy 2009.04.08 09:48:08
@Sámson, a szadista szatir:
Ha véletlen volt, akkor alap, hogy intesz, elnézés kérsz, ha odajön, akkor legalább résnyire letekered az ablakot, hogy megbeszéljétek, mégegyszer elnézést kérj.
A motorosok meg haljanak hirtelenhalált, amikor 200, 250 nel mennek főúton
Erőszakra éhes és vérre szomjas olvasóink most nyugodtan kattintsanak máshová, ez most nem az ő sztorijuk lesz. Péter ugyanis nem vert meg senkit, mi több, őt sem verte meg senki. Ellenben meglátott egy elcsapott baglyot a padkán gubbasztani, aki valószínűleg nem a gyalogosok…..
StrigDaddy 2009.01.27 14:54:36
@Aqweren:
Si tacuisses philosophus mansisses :-P
StrigDaddy 2009.01.28 09:42:02
@Hurrá Torpedó: Hát gondolom az altató szuri nem ingyen van :-)
Hétvégén talán a hirtelen jött meleg miatt megint meghülyültek az emberek. Nem volt ez másképpen az utakon is. Amíg én bájos szerkesztőtársammal egyetemben próbáltam Páty mellett kievickélni a sártengerből, addig Andris aszfalton szívott egy jókorát egy halom svéd acél…..
StrigDaddy 2009.01.27 12:11:29
@SilentSound: Ez egy elfogadható magyarázat, ámde a munkára is jobban lehetne koncentrálni, ha 4 perc alatt elolvasná az ember, aztán menne a dolgát végezni, mert így mindkét dolog hatásfoka csökken, mivel ha a munka miatt nem érti a szöveget, akkor a szöveg miatt sem "érti" a munkát :-D Ezalatt azt értem, hogy nem tud koncentrálni rendesen a munkára, mert két felé jár az agya :-P
StrigDaddy 2009.01.27 12:12:50
@FlyByWire: De azért a lényeget meg lehet érteni :-P
Ő - Budapest - sok sáv - volov- köcsög - kopasz xD
:-DDD
Vannak - jóindulatúan fogalmazva - kicsit bénább sofőrök, akik szeretnek biztosra menni és a lassan járj, tovább érsz elv alapján közlekednek. Parkolásnál kiszállnak, megnézik elférnek-e, majd gondolatban elképzelik a beállás folyamatát és ha azzal minden rendben, megkezdik a…..
StrigDaddy 2009.01.26 07:59:35
@Paladin: Figy én 12 éves nissannal járok, ami nem is az enyém, hanem családi kocsi, mégis kurvára idegesítenek az olyanok, akik poénból, vagy szórakozásból, vagy uborkaságból tökölnek :-)
StrigDaddy 2009.01.26 08:22:59
@Norbi: Hát nem feltétlen idegbeteg az, aki a megengedett sebességgel akar közlekedni, nemde?