Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EtIpEk

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Rajtam gyakorolt" - mondta a lányt, majd megírta a történetét. Fél éven belül, szinte napra pontosan, kétszer dobott ugyanaz, úgyanúgy. Saját bevallása szerint én voltam az első, akivel ő szakított. Örülök, hogy rajtam gyakorolhatott. LOL Szakíts, ha bírsz I.…..
Extratahó megváltó 2009.03.17 21:13:00
Egely György már a mai napokról jósolt annak idején. Az tényleg bosszantó, hogy több megváltó energiaforrás van... itt egy kéz nyújtásnyira. Csapoljuk már meg a vákuumenergiát, mert a legyeknek nem kell levegő a repüléshez, a termodinamika főtételeit meg sittysutty meg lehet…..
@ Lyon A Challenge 2009.03.15 17:58:00
Ezen a hétvégén a Challenge nevű rendezvénnyel voltunk elfoglalva, ami a franciaországi Grande Ecole-ok sportversenye, ez volt a 27-ik ilyen rendezvény, és hagyományosan itt van nálunk, Lyonban a Centrale Lyon szervezésében.   A hivatalos propagandaszöveg szerint 3000 résztvevő…..
Most komolyan, ki ismerkedik rendszergazdákkal? A kép innenKedves Szakítós! Ez a történet inkább a lekoptatósok közé sorolandó, avagy a miért ne fussunk olyan szekér után amelyik nem akar felvenni típusból való.Adott ő, hím 33, én, nő 27. Közös munkahely (tudom, már…..
EtIpEk 2009.03.15 10:40:52
@tökcsősz (szendeésártatlan): Igen, ez valami olyan, mint nálam a "BME-s lánnyal többet nem". El vannak kapatva. :)
Hülye hozzáállás, csakúgy, mint az "informatikussal nem", dehát az ember már csak ragaszkodik az elveihez, nem? Aztán majd úgyis jön olyan, aki kivétel lesz. :D
EtIpEk 2009.03.15 11:01:18
@tökcsősz (szendeésártatlan): Akkor neked nem ajánlom az IT Crowd c. remek sorozatot, pedig:www.youtube.com/watch?v=ab8GtuPdrUQ
Bár szakítós blog vagyunk, most egy összejövésben segítünk. Vagy nem. A kép innen Három az egyben  Szereplők:  halódó majd halott házasságban élő nő       házasságban élő pasi (szerető)       lakatrandis…..
EtIpEk 2009.03.09 14:41:59
Eljött az ideje az első posztnak, melyben nem elméselem a történéseket, hanem kifejtem véleményemet is. Ennek apropója pedig az alábbi cikk, melyben arról meg a kérdezősködés, hogy tetszik-e nekünk az a kezdeményezés, hogy a magyar rádiók kötelezően játszanak vmennyi…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Egy ifjú kisgyermek panaszait hallgathatjuk meg, mert ez inkább egy kezdő írő vallomásos próbálkozása, mint egy őszinte szakítós történet, de döntsetek ti. Ember nem ismerkedik így, hogy holnap a Lánchíd oroszlánjánál.Egy olyan történetet szeretnék Nektek elmesélni, amit…..
Ezentúl Facebookon ismerkedni is tilos.  A kép innen Sziasztok! Gondoltam leírom a legutóbbi szakítós történetem. Az expasim és én is rajta vagyunka facebookon. Ugye itt rengeteg olyan alkalmazás van amivel lehet csajokat, pasikat felszedni. Azegyik legkedveltebb és…..
Ilyen egy jó randi: társas, fürdés, majd lány el, és alvás.A kép innenÜdv Mindenkinek! Sok érdekes esetet olvasok itt nálatok, ami jobban leköt, mint a munkám, úgyhogy gondoltam én is hozzájárulok a "szakirodalomhoz" a saját megvezettetésem…..
Tegnap kemény napunk volt, úgyhogy ma lazázunk egy hazudós lánnyal.A kép innen.Sziasztok!Már most szólok, hogy ez nem szakítás, hanem lekoptatás lesz, de ha minden igaz, ez még belefér. :)Friss egyetemista voltam, mikor kezdődött. Egy unalmas őszi nap a wiwes accountot megnyitva…..
EtIpEk 2009.01.20 09:21:56
@csipesz.: később meg kidercsizik, hogy az elmozcsi vekcsi idcsi szerinticsi dercsije az.
EtIpEk 2009.01.20 10:36:13
@Tyss: Figy, adott helyen és adott időben vagy ott volt a lány a sráccal, vagy nem. (A szemlélők minden esetre ott voltak, azon nem múlik.) Ha ott volt, akkor biztosan látták, ha nem, akkor biztosan nem. Korrekt ez. :)
A nagyszájú csávó szeret hősködni: Én megverek bárkit! Nekem jöhet akármilyen kétajtós szekrény! Ha tízen jönnek rám, akkor sem tudnak megverni! Fél kézzel kiütöm! A kép innenKedves Szakítósok!A múltkor már küldtem nektek egy sztorit,  és a hozzá kapcsolódó…..
Azt hiszem a levélíró az Élet és irodalomnak akarta küldeni a levelet, mert megszaladt a szépirodalom. De jó kedvem van, olvassátok, és mielőtt rákezdene a duzzogó kórus, van egy csomó nem szépirodalmi alkotás a postánkban, de ezt dobta a Nagy Kockás ma nektek.Egy éve mégMég…..
Az internetfüggők mindig abba buknak bele, hogy csak az interneten tudnak ismerkedni még akkor is, amikor a csajuk ott áll a hátuk mögött.Kedves Szakítósok!A sztori, amit írok, nem túl rég történt, még nagyon friss.:DEgy kis háttér infó, hogy könnyebben emészthető legyen a…..
Ki vagytok éhezve már remélem, ezért egy megrázóan erős történettel indítanánk, amelyben a férfi nem adja a képet, mert koszcsík maradna a helyén. Talán még soha nem adtam ötöst sztoriea, de ez egy tökéletes magyar rögvalóba ágyazott love story, úgyhogy ezennel elindult 2009…..
EtIpEk 2009.01.05 06:27:53
Az ünnepi időszakban nem lesznek hagyományos posztok, hanem a verspályázatra érkezett munkákat fogjuk kiposztolni. A szám az érkezési sorrendet jelöli.A kép innen Andersen nekem nem kellHát szakítottamFél év utánNem volt könnyűDe jött a csajos nyaralás Hát FORMÁBA hoztam…..
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..
Délutáni szabály: Ezoterikus férfival ne ismerkedj, mert megszállja a démon. A lelkitars, a magus meg a halando...Eloszor is elnezest kerek az ekezet hianyaert, Angliabol irok.Remelem elnezitek nekem, cserebe szep meset mondok nektek.Hol volt hol nem volt volt egyszer egy 19 eves lany,…..
A Szakítós Mikulás másnapjára egy laza munkahelyi emaillel készültünk. A szép képet innen loptamSziasztok!Most olvastam, hogy gyűjtitek a legjobb szakító-dumákat, gondoltam, megosztom veletek az egyik legsúlyosabbat, amit kaptam.Derült égből villámcsapásként ért a dolog,…..
Egy fiú tanitásával kezdjük a hetet: a szerelem fontos, becsüljük meg. (Egy elmélet szerint egy kapcsolat kiheveréséhez az együtttöltött idő felét <más elméletek szerint a dupláját> kell leülni, utána szabadul az ember.)   Megtalálni és elveszíteni a nagy Ő-t.…..
Volt a Velveten játék, lehetett nyerni szakítóskönyvet és szakítóspólót, lezárult, és ők nyertek:Endrődi Renáta, Győr Zsigmond Zsuzsa, Székesfehérvár Pléh Dániel, Budapest Schöffer Szilvia, Budapest Szilvási Csaba, Gyál dr. Nyulászi Márk, Miskolc Maretics…..