Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raiden

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sikerült felraknom a képeket több lett, mint 80 db. Jövő héten csinálok majd megint, és így tovább, de 2 hét múlva sajnos nem leszek így képek sem hinném, hogy lesznek. A mai képek még késnek, de nem sokat csak sokáig tart javítgatni, maximum 4-re fenn leszenek, de…..
Sziasztok, Boldog Karácsonyt kívánok minden kutyásnak és blökinek, ugyan utóbbiak nem ismerik a naptárt, de ha azt hisszük igen, biztos meghálálják az ilyenkor "támadó" extra szeretetet és törődést az…..
Megkezdtem jól megérdemelt pihenésem...Ez azt jelenti, megnőtt az esélye annak, hogy feldolgozzam azokat a videókat amiket készítettem decemberben. (A jó munkához idő kell, de a rosszhoz még több...) Majd csak összeszedem magam... Addig is itt egy pár kép, amik a dec. 14…..
  A filmet megvágtam és fel is töltöttem, mint látjátok hiányzott egy kis szabadidő... ..
Ahogy a hőmérő a 0-hoz közeledik, a gazdák és blökik kevesebben érkeznek? Kedves klubtársak a kutya nem fázik... (még) ismét készült videó és kevés fotó anyag, majd nézzétek meg, ha lesz időm feltölteni valamikor csütörtök után... kutya üdvözlettel :) red alert ..
Sziasztok, amilyen gáz időjárás volt tegnap (nem is annyira) olyan jó kis idő volt ma. Sütött a nap ezért remek fényképek készültek (össz. 104 db), mindet feltöltöttem megnézhető a baloldalon elhelyezett galériában. A blökkencsek jól dolgoztak, Csuka Zoli is lelkes…..