Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikikese

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
w Burzsoá proletárok 2007.06.01 19:42:00
"Ez egy plebejus érzelmű nemzedék volt. Még akkor is, hogyha a plebejus szó alatt a patrícius hajlamúak mindig valami bezárt lábszagú művetlen dolgot szoktak érteni."Na figyelj, plebi. Felőlem lambadázhatsz még akármeddig ezzel a szar plebejus szöveggel. De volna itt egy…..
w A ló elszáll 2007.05.29 04:00:00
Amikor a kétezres évek elején Gyurcsány Ferenc elhatározta, hogy visszatér a politikába, és valamit csinál ezzel az országgal, nyilván a személyes kötődések miatt magától értetődően választotta ehhez az MSZP-t. Ott volt esélye a csúcsra emelkedni; joggal gondolta magát…..
mikikese 2007.05.30 00:41:46
helló,

elég jó beszéd volt ez az öszödi, bár többet lát bele a közvélemény, mint ami valójában benne lehetett. Gondolom arról szólhatott, hogy GyF spontán helyretette a választási eredményeken örömködő szoci képviselőket, - akiket vérmérséklet szerint lehet akár vörös báróknak, vagy téeszelnök maffiának is láttatni, - regényes elemek kellenek a városi folklórba, de akikben akkor vszínűleg irritáló módon nem eshetett még le, hogy viszonylag dúrva dolgok következhetnek. Most már ők is tudják.
Dehát a beszéd "sikere" nyílvánvalóan nem jöhetett volna létre a Fidesz állhatatos rezonőrködése nélkül. Ők ugyan csak bizonyos elemeket erősítettek föl a beszédből, és tettek egy puccskisérlet hívószavaivá, de ezzel az eredeti olvasat is átcsusszant a köztudatba, és így lett ez a rendszerváltás valóban legnagyobb hatású beszéde. (Idáig talán OV "ruszkik haza!" beszéde vitte a pálmát, dehát ez már szakállas lett.)
Szóval végülis az országnak is leesett, hogy egy-két dolgot át kell szabni, mert különben...
Most még úgy látszik, hogy GyF bele fog bukni a dologba, és bár kevesen hiszik, hogy 2010 előtt le fog mondani, azt sokan gondolják, hogy a választásokat szégyenszemre el fogja bukni, (még kétharmados vereséget is összehozhat akár), és a diadalmas OV újra át fogja venni a hatalmat. Sokan valamiféle erkölcsi igazságszolgáltatást látnak ebben a forgatókönyvben.
Azért csendben jegyezzük meg: hosszú az út még addig. Alakulhat máshogy is. Három a magyar igazság, és remélem, hogy közösen meg tudjuk teremteni egy normális magyar jobboldal lehetőségét. Addig is a magam részéről a mostani jobbosok helyében kicsit visszafogottabban randalíroznék.
GyF hazudott? -Igen.
OV hazudik? - ?
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
w Eroica II. 2007.05.14 19:26:00
[Első rész itt.]Tehát eljutott hősünk a szkepszistől és a felfedezéstől a mindentudásig, súlyosbítva azzal az érvrendszerrel, hogy „azért, mert különben beverjük az arcod”. A világ azonban ettől még úgy maradt, Gyurcsány nem mondott le, a zsidók zsidultak tovább,…..
w A szopós száj előnyei 2007.05.11 21:02:00
Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.Egy aljas manipulációról (Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)..
w Szimbólum úr 2007.05.11 05:00:00
Ez kissé megkésett, de bőven elfér ott, ahova esik. Nem hírlap ez itt, hanem Micimackó Gondolkodó Sarkocskája.Orbán Viktor egyszer, valami konzultációban ilyet szólt, hogy kéne építeni egy Budapesti Szimbólumot. Ennél nem volt sokkal konkrétabb, de jelezte, hogy olyasmire gondol,…..
mikikese 2007.05.11 13:45:05
Épül az M0 keleti szektora, és nemsokára át is adják.

Elkezdték a Gödöllői átkötést.

Épül az M0 északi szektor az északi autópálya híddal.

Épül az M0 déli szakaszának duplára szélesítése.

Épül az M6 érdi tető M0 közötti bekötése.

Megépült az M0 délkeleti, M5 és 4-es út közötti szakasza.

Megépült az "M4" Ferihegy, M0 + kivezetés szakasza.

Hirtelenjében ennyi jutott eszembe, és elnézést, ha kihagytam volna valamit a Budapestet közvetlenül érintő autópálya-fejlesztésekből. Majd valaki megírja. Ezzel persze messze nem merült ki a bp-i közlekedési infrastruktúra fejlesztésének taglalása, csak jelzem, hogy pl. -

-soha nem volt ennyi útfelújítás,

-épül a 4-es metró, stb.

Rövid megjegyzés a Fidesz éra ezirányú eredményeihez: OV uralkodásának négy éve alatt országosan (!)

7 km új autópályát adtak át.

(Ennek fele persze már korábban megépült, a siófoki M7-szakaszról van szó.)

Namost, kétségem sincs afelől, hogy a Fidesz agit-prop emlőin csüngő, kizárólag az onnan dőlő gyanús szubsztanciával táplálkozó, és az ettől az anyagtól kapott permanens részegségben szenvedő alakok bármikor kész panelokat tudnak előhúzni arra nézve, hogy a.,
-ezek nem tények, b.,
-nem úgy vannak, hanem, c.,
-igen, de mibe kerül ez az unokáinknak,
d.e.f.g., stb.

Hadd ne soroljam itt fel az összeset, úgyis jön mindjárt, a bővebb listát lásd tehát alább.

Egy kérdésem van csak: mi a baj Demszkyvel?
w Élt, él, élni fog 2007.05.07 06:00:00
Feltámadott az Ő felsőteste. Üres a sír. A holttestét megbolygatók nyilván azt hiszik, hogy győztek, pedig a koporsóból kiszabadult a lelke is. De azt a sírrablók nem látták, hiszen ostobák, mint a szent földjük. Szellemét a tűz nem égeté meg. Mert ebben a jelenetben két…..
w Szentírás-magyarázat 2007.05.02 05:00:00
[Ezzel most egy időre abbafejeződik a hitéleti kalandozás, és visszatérünk a jelenbe, a közéleti véna domborításához.] Hogy milyen csuda dolgokban lehet hinni, ha az ember akar, arról elég sok szó esett itt. Ideje tehát bemutatni Erich von Dänikent, ő ugyanis figyelemreméltó…..