Regisztráció Blogot indítok
Adatok
allasaneten

7 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eddig nem sikerült megnézni a TITKOT, akkor itt egy kis szösszenet, nem kell megijedni tőle ha nem érted meg! Lehet soha nem tudod mi is ez, de tedd meg az első lépést, és nézz csak bele! ÉN szerintem nem bánod meg, hisz pár percről van csak szó.www.allasaneten.info..
Tegnap nem írtam, de ezt pótolom egy remek könyvvel! Hidd el nem a levegőbe beszéltem eddig sem! Hadd ajánljak egy remek referenciát: Robert Kiyosaki  Ez a könyv - lerombolja a mítoszt, miszerint a magas jövedelem az egyetlen út a gazdagsághoz, - megmutatja, miért nem várhatjuk az…..
Elbukhatszoptimista szemlélet módban is az élet sok területén, de egyvalamit jegyezz meg!Pesszimistán soha nem lesz esélyed a sikerre!Lehetsz az állásodban, kereshetsz 90 ezer alatt felett, és aztán panaszkodhatsz, hogy megemelték a fizetésedet, átkerültél egy másik adósávba és…..
 Hello! A nagy munka közepette, ajánlok egy remek ösztönző videót:   Ha van egy álmod, ne add fel! Tedd meg a lépéseket felé! Lehet bármi az az első lépés, és lehet az álmod is akármi! "Bármi lehetsz, és bármire szert tehetsz, ha van rá elegendő okod hogy…..
Gondolkoztál azon, hogy mi hoz pénzt manapság? Melyek azog a gazdasági ágazatok, amelyekből mi is részesedhetünk, vagyis nem telített?Első Ilyen ágazat: Egészségmegőrzés-Wellness-Fittness.Tudom sokan szídjátok az ilyen cégeket, meg hogy az ilyen cégek nem jók, meg hogy…..
Bármilyen telefonhoz hozzácsatlakoztatva a felismerhetetlenségig torzíthatjuk hangunkat. Összesen hétféle torzításra alkalmas, három magas, három mély és egy robothang. A Brandónál vehetjük meg 19 dollárért. ..
allasaneten 2008.11.25 16:53:02
Már kezdtük azt hinni, hogy jól bejáratott udvari krónikásunk, Richelieu mindent kiírt már magából amit lehetett és világgá ment élményeket gyűjteni, hogy aztán tíz év múlva mesélje el mindazt, ami történt vele idő közben. De nem, itt van köztünk és ma is autóval ment…..
allasaneten 2008.11.25 16:52:13
 Már a Konzíliumon is felvetődött, hogy miért ezer az egyhez a férfi-női arány konzervatív, jobbos körökben? A mi blogunkon Kytinnel itt vagyunk ketten, a Jobbklikknek is van egy Kiss Elizája, a konzervatóriumosok pedig szégyelljék magukat (mármint, hogy egyetlen nőt se tudtak…..
A következő levelet egy igazi macsó írta, aki megmondja a tuttit, aki elmeséli nekünk, hogy ő hogyan használja a netet Casanova-át megszégyenítő számú kalandjainak abszolválására. Ráadásul még tanácsot is ad a nőknek, hogy mi a lényeg egy igazi férfi számára!Nálam a net a…..
Már régóta tudjuk, hogy a kockázatok és mellékhatások tekintetében feltétlenül meg kell kérdeznünk kezelőorvosunkat, de vajon az internetes egészségügyi információknak nem lehet valamilyen mellékhatása? A Microsoft Research most novemberben publikált kutatási eredménye szerint…..
Munkahelyi (T)error Ingyen munka 2008.11.25 09:39:00
Jó reggelt (napot) Mindenkinek! Habár már kedd van, még mindig elég zord hangulatban vagyok. Tegnap rájöttem (húha), hogy nem bízhatunk senkiben, csak önmagunkban... Jobb később, mint soha!. Na de nézzük inkább az aktuális történetet, melyet egy kerületőr olvasónk küldött, aki…..
Egy előző írásban a gyerekek jogairól volt szó. Most ez sokadszorra aktuálissá vált annak apropóján, hogy a Megasztár  című műsorban 12 év lett a jelentkezés alsó korhatára.   Mindenekelőtt egy rövid emlékezetető az említett írásból: 2002-ben elfogadott…..
Vonaton, buszon sem ismerkedünk, oké? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Sziasztok! Itt egy "fiú összetör egy lányszívet" sablonsztori, melynek nem éppen szokásos ezközökkel vetett véget a srác akibe persze szörnyenyen belevoltam…..
Jó hírek nincsenek, rosszat pedig nem szívesen közöl az ember. Többek között ez a válasz arra, hogy miért nem írtam a bangkoki tüntetésekről egy ideje. A hercegnő temetése után ugyanis minden visszatért a „rendes” bangkoki kerékvágásba, a sárgainges kormányellenes…..
allasaneten 2008.11.25 16:37:00
Lassan előkerülnek a 2006-os nagy, vagy legalábbis annak szánt vörösek. Múltkoriban a Bortársaság, most pedig egy kisebb forgalmazó, a tavaly alakult Bor és Más mutatta be a náluk nagy becsben tartott tételeket. Ráadásul olyan borok is terítékre kerültek, amikhez a forgalmazáson…..
Távollétem elsődleges oka a karácsonyi készülődés, vagy mondhatom: a Karácsonyi készülődés, ugyanis multimédiás anyag készül ám belőle. Minden rajta lesz, amit a karácsonyról tudok, meg amit sejtek vagy szeretnék. Dekoráció, receptek tonnaszám, ajándékok, karácsonyfák,…..
allasaneten 2008.11.25 16:26:16
Legalábbis addig, míg ki nem töltöttem a kérdőívet. Valami ilyesmit sugallt az a papírhalom, melyen ma kellett végigmásznom statisztikai és életimprúvment okokból. A húsz oldal végére már majd meghaltam, mikor találkoztam ezzel a csodálatos kérdéssel, ahol a halottság és…..
Orvhalászokat fogtak el a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság keszthelyi őrsének munkatársai Balatonberény térségében.......
allasaneten 2008.11.25 16:21:57
Hello!Miután elolvastad az első cikkem, gondolom ráébredtél valamire kedves olvasó!Milyen lehetőségeim vannak, arra hogy tartós anyagi jövedelmet szerezzek magamnak?Nézd meg a videót, és gondolkozz el rajta, melyik opció a legideálisabb!Na, hogy tetszett?Szerintem van lehetőség…..
Sziasztok! Először is hadd mutatkozzak be, Gombos Dániel vagyok a www.allasaneten.info tulajdonosa. Azért indítottam ezt a blogot, mert manapság mindenkinek egyre nagyobb pénzügyi problémája van! Szeretnénk kiutat, de az interneten egyre több az átverés! Mindenki megpróbál lehúzni…..
A színházból kifelé jövet nézem, mit nézem, bámulom a hússá elevenedett édenkert mozgását. Ütemesen jár, önálló céllal, és mindent alárendel az evolúciónak. Tökéletesen hajtja végre feladatát. Pontosan azt teszi, amire tervezte a mindenható, amire formálta a…..
allasaneten 2008.11.24 15:13:48
Súlyos versenybalesetben 9 néző halt meg a hétvégén egy Bangkok külterületén megrendezett gyorsulási versenyen. A Pathum Thaniban lévő Bangkok Drag Avenue nevű pályán amatőr sofőrök saját motorokkal és autókkal versenyezhetnek, szervezett körülmények közé. Korábban…..
B-oldal Freddie Mercury emlékére 2008.11.24 10:50:00
Freddie Mercury...1946. szeptember 5. - 1991. november 24. Zeneszerző, frontember, főállásban legenda, vagy egyszerűen "csak" Freddie. Pótolhatatlan.RIP "Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on My soul is painted like the wings of…..
allasaneten 2008.11.24 15:11:08
Egy érdekes kezdeményezés indult el, összhangban az index új hirdetési elveinek a startolásával."A Bloggerunió olyan blogok hálózata, melyek az Index új hirdetési megoldásai közül a kétpúpú teve megoldás mellett döntöttek, tehát a hirdetéseik felét az Index helyezi…..
allasaneten 2008.11.24 15:06:19