Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alles

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha rockdiszkók vannak, akkor vannak rockslágerek is. Mi a sláger a rockzenében? Hát olyan dal, ami elsőre a fejben ragad, melyet együtt énekelsz, üvöltesz a kedvenc zenekarod énekesével vagy csak simán szétléggitározod az agyadat egy bazi nagy riff, vagy groove hallatán. Na, ilyen…..
alles 2014.08.17 18:40:20
Ridley Scott 33 évvel ezelőtt legendát teremtett, akkor ismerhettük meg a nyolcadik utast, a Halált. Az Alien sorozattá nőtte ki magát, többek között James Cameron (A bolygó neve: Halál) és David Fincher (A végső megoldás: Halál) alapozta meg ezzel filmes karrierjét. Ridley Scott…..
A Fent és Lent már hallatta hangját szoborfestészet-ügyben, de az Újpesti rakparton biciklizve rácsodálkoztam a meggyalázva felejtett holokauszt-emlékműre. Sok helyen jelentek meg cikkek a szétfújásáról, a rendőrség nyomoz, a sajtó felháborodott, de az emlékmű úgy maradt.…..
A legtökösebb amerikaifutball-rajongók Detroitban élnek, az mostantól tuti, és ugyan nem ismerem egyiküket sem, de megkockáztatom, hogy az ízlésükkel sincsen semmi baj, sőt. Történt ugyanis, hogy az egyetlen számot vagy dallammenetet kínos együgyűséggel évek óta folyamatosan…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
Szeptember 27-én jelent meg a Nirvana Live At The Paramount DVD-je, aminek egy részét feltették a zenekar VEVO-csatornájára. Persze nem örökre, magyar idő szerint egészen este hatig lehet megnézni azt a koncertet, amit október 31-én adott Kurt Cobain és két társa a seattle-i…..
Csiribú-csiribá, akarom mondani kapitulatusz. Ennél azért többre lesz szüksége a roxforti varázslóiskola egyik legjobb növendékének, ha le akar számolni azzal, akinek nevét ki sem merik mondani. Idén véget ér a Harry Potter kalandja, de valamiért úgy érzem, hogy nem kell tőle…..
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
alles 2011.03.19 17:49:45
@colorstar91:
"szerintem inkább Mexikóba kéne"
A most következő 10-es listát nem mi állítottuk össze (annak is eljön majd az ideje), hanem a Gibson.com. A 80-as évek kétségetelenül a rock és metál zenék fénykora volt, ordítóan nagy lemezekkel és jó dalokkal, melyek közül a fent említett portál megmondta, melyik az a 10…..
alles 2010.11.21 15:02:32
Ez a Való világ. Ezzel az egy mondattal el is intézhetnék a posztot. Aki látta tudja miről beszélek, aki nem az meg kitalálta régen. De ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy az ertéel tagadhatatlanul médiatörténelmet írt tegnap. Olyan gyönyörűen rúgták föl a…..
alles 2010.11.21 15:00:57
@psmith: én azt sem tudom, miaza TV

Ilyen anti-TVs arcok előbb utóbb minden Tv műsorokkal kapcsolatos blogban-postban megjelennek. Most már csak az "én csak NatGeo-t, Discoveryt és Spektrumot nézek" típusok hiányoznak.
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
Egy urbandale-i hotel szobájában, hétfő délelőtt tizenegy óra körül holtan találták Paul Dedrick Grayt, a Slipknot basszusgitárosát. A 38 éves metálzenész szombaton jelentkezett be az egyébként a lakóhelyén található szállodába, ahonnan a tervek szerint hétfőn szeretett…..
alles 2010.05.27 16:46:40
Az RTL Klub a szerdai Fókuszban árulta el, hogy Nagy Feró lesz az ősszel induló tehetségkutató egyik zsűritagja és mentora. Feró azt ígérte, hogy verekedni is hajlandó lesz azért, ha az ő művészeit megbántják, na meg azt is, hogy nagyon fogja szeretni őket, főleg, ha a maximumot…..
alles 2010.05.27 16:37:54
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Kiefer, Kiefer, Kiefer. A 24 főszereplője legutóbb még azt bizonygatta, ogy ő istenbizony megjavult, és már soha többé nem fog balhézni, mert ugye sorozatos ittas vezetései egyikét laza 48 napos elzárással büntette egy bíróság, meg minden. Jack Bauer megszemélyesítőjében…..
Tojást kell enni. Volt, amikor azt mondták, hogy ne egyél, mert a vérlemezkék addig hébóznak az érfalakon lerakódott meszesedéssel, míg se ki se be, aztán majd a vádlidból lesznek kénytelenek az orvosok eret pótolni a nyakadba, és lőttek a tetkódnak. Emlékeim szerint a…..
alles 2010.02.20 15:40:16
Kerékagy Biciklin nem lehet fázni 2010.01.11 19:19:00
alles 2010.01.11 19:34:19
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
alles 2009.11.18 18:30:47
A Necropsiának végre kapható a Mélység lemeze CD-n ismét. A Simian Mobile Disco nem állt be a prosztótech-csapatok sorába. A Magrudergrind egy élelmiszerboltról kapta a nevét. A Mumakil olyan, mintha a Crowpath tagjai tolnának grindcore-t. A Sonata Arctica nyálas heavy metalt…..
A Kultúrház Extra elfoglalta a Sziget játszóterét, de mit szólhatnak ehhez a mászókázni vágyó szigetlakók? Persze a hír nem ez, hanem az, hogy a soproni VOLT és a Balaton Sound után, ahogy minden évben, most a Szigetről is tudósít a Kultúrház, méghozzá élőben.A…..
Az Eurosporttól kapott legújabb hivatalos információ szerint a minket tájékoztató kolléga tévedhetett, mert szó sincs arról, hogy a Chelsea és a Liverpool meccsei átkerülnének a Digisportra, sőt, az a helyzet, hogy a heti kínálatból a 2. és 4. választás lehetősége a…..
alles 2009.08.11 13:53:02
@beelah: a bundásligát nem a digisport happolta el a sportklubtól, hanem az es2. aztán rájöttek hogy mivel a meccsek összecsúsznak az angol meccsekkel (azaz vagy az egyiket adják vagy a másikat) a jogot továbbadták a digisportnak (aki éppen akkor bukta be az magyar nb0-t, úgyhogy valamivel ki kellett tölteni a műsoridőt). az es2 csak a péntek esti bundesliga meccset tartotta meg magának (akkor nincs angol), aztán egyszercsak bejelentették hogy a PL meccsek egy része is átkerült a digihez. hogy akkor most hogy lesz fordulónként 6 angol meccs csak az ES2n ahogy azt mindig is hangoztatták, ne itt kérdezd. az index Es2 topicjában volt egy marosko nickű ES2 bennfentes, mikor ezt az orra alá dörgőlték besértődött, és elvonult.
A kábeltársaságok állítólag nem ugrálnak az új sportcsatornáért (meg is értem, az es2 is megszívatta őket, a PL-en kívül gyakorlatilag semmi értékelhető tartalom nincs, folyamatosan súlykolták hogy 3 évig csak náluk, erre tessék), a Digi meg nem is nagyon akarja eladni más hálózatba a csatornát. Majd nézzük a streameket, egyék meg amit főztek.
alles 2009.08.11 14:01:01
@Metál -e a bimetál?: ezek a tények mitől tényebbek annál, mint amit az eurosport magyar központjában állítanak?
Nou San Trafford OFFTOPIC! 2009.07.07 08:00:00
Abban az esetben, ha Anglia válogatottja megszerzi a 2010-es dél-afrikai VB-n való szereplés jogát, Fabio Capello magaslati edzőtáborba viszi a fiúkat Ausztriába, hogy szoktassa őket a ritka levegőhöz. Ez nekünk nagyon ismerős valahonnan, és már előre röhögünk, még akkor is, ha…..
comment:com Hírek hétvégére 2008.04.26 11:26:00
Az Ugly Betty leminősítette egyik állandó szereplőjét (Rebecca Romijn) visszatérő karakterré, aminek a színésznő kurvára nem bírt örülni. Szerinte a sztrájk miatt bepánikoltak az írók és a producerek, és olyan változtatásokat eszközöltek, melyek veszélybe sodorhatják a…..
hogyvolt Lost 4x03 - The Economist 2008.04.21 11:36:00
Ha valaki azt hitte, hogy az első két rész rohanása után kicsit leülünk pihenni, az nagyon tévedett, zajlanak az eseménye a szigeten és Szájid jövőjében is, mert ismét flashforwardot kapunk a múlt heti 5 (!!!) flashbacket követően. Meg egy olyan vaddöfakk pillanatot a végére,…..