Adatok
kaméleonocska
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Az előző részben kicsit ismerkedtünk a zsírok világával, most megnézzük, mi történik velük az anyagcserében. Ez a megközelítés azért nagyon fontos, mert sok étrendi irányzat hajlamos arra, hogy torzítsa a zsírokkal kapcsolatos tényeket, s erre alapozza saját ajánlásait. Az anyagcsere egyébként sem…..
A kellően élénk fantáziájú olvasók legnagyobb sajnálatára a mai poszt kizárólag a Kínai Népköztársaság területén fellelhető csatlakozó aljzatokról és a beléjük illő dugaszokról szól.
Az ország háztartásaiba az otthon is megszokott feszültséggel terítik az áramot,…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Milyen zsírt/olajat javasolsz végül is házi, nem órákon át tartó sütés/főzéshez? A kókuszolaj tetszik a stabilitása és a semleges íze miatt, de be kell látnom, hogy nem feltétlen okos dolog a kókuszt erre használni (környezetvédelmi szempont)
A többinél bizonytalan vagyok, hiszen a telítetlenek "tönkremennek"(?), pl. szűz olíva olaj, a telítettek meg hát...Nem rettegek tőlük, de gyanítom, hogy itt is a mértékkel fogyasztás a kulcs, és belőlük eszek eleget amúgy is zsírosabb húsok, tojás és tejtermékek formájában.
Egy másik témához kapcsolódó kérdés, hogy tudnál-e olyan magánlabort (állami nem jöhet szóba) javasolni, ahol megbízható ételallergia és intolerancia tesztet végeznek? Gluténra gyanakszom, és bizonyos ételek okoztak allergiás reakciót is, de nem tudom, melyik összetevőjük. Szóval érik egy kivizsgálás.