Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saman-in-the-machine

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi poszt jelent meg a Nine Inch Nails weblapján: „Mostanában az internet tele van meglepetésekkel. A minap megkeresett egy misztikus csapat, akiknek a Lights in the Sky turnénk három koncertjéről VALAHOGY sikerült filmre venni egy jelentős mennyiségű (több mint 400 GB!)…..
A szokásosnál többet lapozgatja a krízisről szóló híreket? Hirtelen drágának tűnik a szerelője? Megfordult már a fejében, hogy a válság miatt elhalasztja az autócserét? Esetleg kisebbet vesz? Tart tőle, hogy fel kell adnia az autótartást? Új rovatunk, a Válságblog segít a…..
saman-in-the-machine 2008.11.30 11:53:11
Ajánlott olvasmány: Harry Harrison: Helyet! Helyet!
Azóta jobban megbecsülöm az ételt, a munkát, a lakást stb.

Ajánlott film: Zeitgeist
www.zeitgeistmovie.com/
Ingyenesen, jogtisztán letölthető, felirattal együtt, ha nagyon odavagy a katolikus egyházért, akkor ugordd át az első harmadát mert kellemetlen kérdéseket boncolgat és alkalmas a nyugalom megzavarására. A másik két rész is egyébként... A látóhatárt mindenesetre tágítja kicsit.

Ajánlott weboldal: élet az olajválság után
www.lifeaftertheoilcrash.net/
Annak, aki azt gondolja hogy 2-3 év és minden rendbejön. Nem fog.
saman-in-the-machine 2008.11.30 12:20:40
Hogy a témához még közelebbi webtippet adjak, itt egy webáruház, ami fel van készülve a válságra:
www.nitro-pak.com/
Ha bedől a piac, ha nincs közmű, ha természeti csapás jön, atom stb., azt érdemes felkészülten várni, innen minden szükséges holmi beszerezhető.
Néhány témát (mostani ismereteink szerint) kicsit túlliheg az oldal, de azért érdemes ránézni.
Egyiket sem! A rossz tulajdonos 2007.08.29 15:13:00
Ősztől tavaszig, az Országos Civil Fórum vitaestjein bebizonyosodott, szakpolitikai kérdésekben nincs elvi ellentét a jobb- és a baloldali - valamint az egyoldalúságot elutasító - gondolkodók között. A felszólalók többsége egyetértett abban, hogy az államháztartás kritikus…..
Olyan jó kis csemegéket olvastunk a tvguide.com-on, hogy nem tarthattuk magunkban őket. Klikkolásra csak a naprakész függők vállalkozzanak, mert az eddigi 5 szezonból sok poént lelövünk, de ők is csak akkor, ha mindenképpen meg akarják tudni, hogy mi várható a most futó évadban.A…..