Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozika_te

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre bocsátom, hogy egy olyan szájtról lesz szó, melynek sem a felépítése sem a dizájnja, sem a felületei nem érdemelnének említést. Ami miatt mégis idekanyarintok pár sort, az az ötlet. Merthogy mégiscsak ez a legfontosabb egy startupnál.Kottkénál találtam rá a…..
Nagy lépést tett a Google levelezője a geekeken túli világ felé. Magyar idő szerint szerda este elkezdték kiélesíteni a Gmailben a Témák (Themes) menüpont. Vagyis hamarosan bárki* lecserélheti a megszokott, dominánsan fehér-kék dizájnt például ilyenre is: (Amúgy a Google…..
rozika_te 2009.02.06 16:06:48
@-d(-_-)b-:

Képzeld, vendégségben beléptem a gmailemre, hát dobtam egy hátast, olyan klassz újítások történtek. Megvalósult, amit korábban itt felvetettem, a címkéknél lenyíló ablakban már nemcsak a kezdőbetűt lehet beírni, folytathatjuk a címkenév beírását, míg megjelenik a listában, amit keresünk. Szóval nagyon klassz.

Amit javasoltál utoljára, megcsináltam a saját gépemen a Kerioval, sajnos nem vezetett eredményre.

Annyit szeretnék még kérdezni, tudja-e valaki, miért jön ki percenként a gmailben, hogy "Ezen az oldalon parancsfájl dolgozik vagy nem válaszol, leállíthatja, vagy folytathatja" és választanom kell 2 katt. közül. Hogyan lehetne ezt megszűntetni?
A Google kiélesítette a Gmailben az új menürendszert. A "Move to" menüpont a fő újdonság. Ez az akció valójában egy ősi vitát (címkék vs. mappák) kíván feloldani. A Gmail alapvetően a levelek címkézését támogatja, ám valószínűleg ők is tapasztalhatták, hogy…..
rozika_te 2009.02.04 20:20:21
@bla:
Ez a "ráhúzás" csak akkor érdekes, ha kb. 10 címkéje van valakinek. De nekem pl. több száz van, húzogathatnám én azt estétől-reggelig:)
Én ma reggel vettem észre a nagy változást, rendkívül tetszik a címkézési újítás. Már nem csak az első betűt lehet beírni, hanem folytatva szűkül a lehetséges lista, s nagyon hamar kiválaszthatjuk, ami kell.
Én mindenképpen a címke mellett teszem le a voksomat, sok évig mappáztam, látom a különbséget a kezelhetőségben, a gyorsaságban.
A Citromail ma kiküldött sajtóközleményéből idéznék: A növekedés egyik oka az év végén 2 gigabájtra növelt tárhely, valamint, hogy 2008 nyara óta jelentősen fejlődött a CitroMail levélküldési és - fogadási minősége, így mostanra gyakorlatilag megszűntek azok a…..
rozika_te 2009.02.04 20:04:09
@netangel:
Sanoma? Hú, ezek már mindenhol ott vannak? A teszvesz aukciós oldal is az övék.
Nekem csak volt citromos fiókom, de úgy, ahogy a freemailt, vipmailt, a citromailt is ott hagytam a problémák miatt. Nem kaptam meg a levelet, vagy nem kapták meg az enyémet, így kötöttem ki a gmail-nél. Amit imádok és nem adnám semmiért!