Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shel

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végül is nem meglepő, ha indulatokat vált ki, ha egy csapat nő életvitelszerűen kidobálja az ablakon a tampont egy ezrek által látogatott intézményben. Dehát kell is a feszültség ahhoz, hogy igazi backdoor kommunikációs gyöngyszem szülessen. Most kettő mesterfokú példányt is…..
w Rendőrliszka 2007.05.18 09:00:00
A rendőr kisebbség terrorizálja a magyarokat, meggyalázza asszonyaikat. Rendőrkérdés van. ..
Kedves Cukiság-olvasók, most vettük észre, hogy mekkora hibát követtünk el, amikor nem vettük észre a húsvétinyúl-versenyre érkezett levéltömegben a.l.u. nevű beküldőnk "núl" subjecttel postázott üzenetét. Talán minden máshogy alakult volna a szavazásunkon, ha…..
w Szerenád az ORTT-hez 2007.04.12 06:00:00
Betelt a háromdecis pohár. Most már muszáj médiatörvényezni és ORTT-zni. Egy. Mostantól híradót kell adnia a Spektrumnak, meg a Filmmúzeumnak is. Mert a médiatörvény kimondja, az ORTT döntött, bla-bla-bla. Nem érdekel senkit, hogy a törvény rossz (az), vagy a hatóság hibája.…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
comment:com Jenő a csúcsra ért 2007.04.04 11:18:00
Apukám világa, Heti hetes, tanár úr, médiageci, filmszerep, visszavonulás majd Mokka - ezek Csiszár Jenő pályafutásának állomásai, melyek során több-kevesebb sikerrel idomult a magyar médiához vagy feszegette annak kereteit. Ma reggel, kérem szépen, viszont Jenő a csúcsra ért,…..
A biciklisek elgázosítása után most a kínaiakat irtana ki Bockor Gábor, aki már majdnem harmincmillióba fáj idén a Sláger Rádiónak. A műsort az ORTT egyfolytában figyeli, így biztos, hogy a tegnap reggeli műsort miatt is többmilliós büntetést fognak számlázni a rádiónak,…..
Anita törpehörcsöge evés alvás, elmélkedés és alvás közben: Döme valószínűleg nem arra a platóni következtetésre jutott, hogy a fáradtság és az álmosság ellensége a tanulmányoknak...
Mai első ajánlatunk Bob és Bobek, a két x-szájú nyuszi a Duna TV-n (18.45), „-De miért? - Mert a munka nemesít!”. Aztán maradjunk csak a Dunánál, mert érdekes kérdez-felelek zajlik két csatornája között. 19.30-kor megtudhatjuk, hogy van-e esélyünk az agyvérzés ellen?…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..