Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rob-rob

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmodoztál már arról, hogy esténként egy hatalmas kristályteknőben elterülve szabadulj meg a stressztől és tisztulj meg a napi kosztól? Nem? Oké, én sem, mindenesetre vannak olyanok, akik igen. Leginkább Oroszországban.A Baldit főleg vázáitól, táljairól és lámpáiról ismerik…..
Az örök kérdés: melyik oldalon jobb lakni?Az egyik kedvenc kommentelőm itt a Burzsuj blogon egyszer arról lamentált, hogy miért kellett a Louis Vuittont az Andrássyra tenni, hiszen ahhoz át kell menni Pestre, ami borzasztó macerás, különben is, igazán ideje lenne már felhúzni…..
Kritika ért minket. Jogos kritika. Nem foglalkozunk eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A nálunk legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor…..
Ezúttal stílust váltunk, és egy kicsit modernebb vizekre evezünk: a Bauhaus felé vesszük az irányt. Újlipótvárosba látogattam, az egyik legszebb ilyen stílusú lépcsőházba, a Dunapark ház középső tagjába. Vittem magammal profi fotóst is, Rowlendet. Egy korábbi poszt alatt…..
HeStyle Fodrászatok éjszakája 2011.04.02 13:20:00
Van már időpontotok?   A rendezvénysorozat célja a fodrászatba járás gyakoriságának növelése, a fodrászok, fodrászatok megismertetése a még nagyobb közönséggel a művelődés, a kikapcsolódás, a kultúra és az igényes frizurakészítés egybeolvasztásával. Ezzel…..
Stílszerűen alkohollal nyitjuk a Boldogújévet, amit mindenkinek, ez úton is! Kárpáti Róbert borcímke koncepciója már csak azért is érdekes és fontos, mert külföldi oldalon, a csomagolás-centrikus, The Dieline postjai között találtam. Az üvegen, a trendeknek megfelelően,…..
rob-rob 2009.01.06 11:32:30
Sziasztok!
Elsősorban szeretném megköszönni, hogy bemutattátok egy munkámat!

Másodsorban szeretnék néhány dolgot hozzáfűzni a dologhoz:
ez a munka nem megrendelésre készült, hanem iskolai feladat volt egy arculattervező kurzuson, a feladat bor vagy más cseppfolyós anyag becsomagolása volt. Így tehát nincs köze a véletlenül bont akkor alakult hasonló nevű céghez! Akik egyébként írtak ki pályázatot a saját arculatuk megtervezésére, de bizonyos okok miatt nem fértem be abba a kategóriába, akik pályázhattak.
Pedig ha már itt volt akkor megtettem volna.
Az egész feladatmegoldás nem csak a palackok felcímkézése volt, hanem egy teljes arculat kialakítása, így még sok arculati elem készült, ezeket itt láthatjátok:
www.flickr.com/photos/rob-rob-rob/
és itt:
www.rajziskola.hu/pictures/Embl%e9ma%20%e9s%20arculat%20tervez%f5%20kurzus.pdf
(vigyázz, PDF!)
Természetesen nem tud senki olyat csinálni, hogy mindenkinek tessen, nem is cél azt hiszem a grafikai tervezésben. De ha az embernek van arra lehetősége, pl egy iskolában, hogy kisérletezzen, akkor azt meg kell tenni, abból tanulhat. Ez nem is más, mint egy kisérlet, aminek az elején feltettem magamnak kérdéseket:
-hogyan tárolják a borokat?
-mire jó a címke (csak információt tartalmaz, vagy az a része vásárlás után is távolítható)?
-lehet egy bornak márkaboltja, mint ahogy egy cipőnek?
-stb.
És ez lett.
Egyébként a tervek eladók, ha valakit érdekel :)
Na meg a csomagolás amúgy is a szívem egyik csücske!

Annak meg különösen örülök, hogy elmondjátok a véleményeteket!

Üdv,
Kárpáti Róbert
rob-rob 2009.01.08 22:45:53
@Novi bácsi: ha küldesz e-mailt elmondom, megegyezhetünk!
komolyan!
rob-rob 2009.01.08 22:47:52
@Novi bácsi: és köszi :)
Karácsonyi ajándékként azzal kedveskedünk olvasóinknak, hogy körbejárjuk a karácsonyi áruhelyzetet, különös tekintettel a játékkínálatra. Naná, hogy a húsz évvel ezelőttit, itt a Comment:com-on nincs karácsony egy kiadós retrózás nélkül.Miért olyan drágák a játékok?…..
A Homár tökéletesen megérti N.M.-et, ugyanis hónapok óta zaklat egy ügyvédi iroda, hogy fizessem be egy Gripen árát, amiért pár éve elkaptak a hetes buszon. Persze ordas hazugság az egész, nem kaptak el, hetes busszal utoljára úgy tíz éve utaztam. Mondtam nekik, hogy rendes…..
Vajon, ha azt mondom panama, a képszerkesztők hány százaléka vágja rá gondolkodás nélkül, hogy a magyar kormány panamakalapos csoportképe? És hány százaléka mondja azt, hogy attól függ, ki van kormányon? A HVG pár évvel ezelőtti címlapját másolja a Magyar Nemzet hétvégi…..
Letelt a két hét, és szép számmal érkeztek be logótervek múltkori felhívásunkra. Mindenekelőtt tehát köszönet azoknak, akik küldtek tervet. Nagyszerű mezőny jött össze.Öt logó került a döntőbe. Úgyhogy most rajtatok a sor. Szavazzatok, hogy a TurulMeme-nek is lehessen végre…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..