Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parsons

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több ezren rótták le kegyeletüket ifjabb Ocskay Gábor ravatalánál a róla elnevezett székesfehérvári jégcsarnokban. A válogatott tagjai is búcsúztak, tudósít az MTI. Az Alba Volán és a válogatott 19-esét a Béla úti temetőben helyezték örök nyugalomra. A fehér koporsót az…..
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
parsons 2009.03.24 11:57:20
@groove: Noormáliiss??
Alapművek rovatunk eddigi legkeménykötésűbb darabját van szerencsém most pár szóval bemutatni. Bár a svéd Entombed mai megítélése már korántsem annyira pozitív, mint amilyen a Wolverine Blues kiadásának idején volt, azért ennek a lemeznek a nagyságát felesleges volna vitatni...
Lángoló Gitárok Malac az űrben 2008.11.22 05:14:00
Monster Magnet, Nebula, The Pilgrim Fathers @ Wigwam, 2008. 11. 21. Évente legföljebb kétszer szokott összejönni, hogy éppen erre jár egy valamiért aktuális és valahogyan fontos zenekar, a hazai közönség érti és értékeli, megfelelő helyre sikerült szervezni, nincs elviselhetetlen…..