Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsenya

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
óriásiblog Tévézsaruk 2007.11.06 16:15:00
Halló itt a hetvenes évek USA! Vétel!Starsky & Hutch1975-79 készült a négy évad 92 része. Egyenként hatvan percben.Főszerepekben: Paul Michael Glaser - Dave Starsky…..
Kid Rock: Rock 'N Roll JesusKid Rock lemezt venni olyan, mint bármi mást. Kiválasztod, elkéred, leemeled, fogod a pénzed/kártyád azt fizetsz. Esetleg kiválasztod a listáról, klikkelsz, vársz, fizetsz/nemfizetsz.Kid Rock lemezt hallgatni meg olyan, mint beesni a Lehel piacra, és…..
óriásiblog Proli - rock 2007.10.19 13:57:00
Stereophonics: Pull the Pin   A zenekarosdit a kilencvenes évek elején kezdő Stereophonics már első nagylemezével a Szigetország elitmezőnyében találta magát. Az erős kezdést nem követte gyors visszaesés, sőt. Legutóbbi négy albumuk egyaránt megjárta a brit-albumlista…..
Öt év szünet után új lemezt jelentetett meg a Down. Tizenkét év óta a harmadikat. Ha együtt nem is szaggatták az istrángot, azért anya, vagy akármilyen zenekaraikkal bőven szolgáltattak hallgatnivalót. Phil Anselmo énekes két brutális hadcore lemezt vezényelt le a Superjoint…..
óriásiblog Cubo magico 2007.09.27 22:32:00
Ki okozhatta a legtöbb ínhüvelygyulladást a világban? Michelle Wild nemzetközi elismertségét illetően nincsenek kétségeim, de a fókusz-videó eladási adatai valószínűleg eltörpülnek egy, a Kulturális Minisztérium által is kitüntetett (1979) színes kocka mellett. Így a…..
óriásiblog Túinvan 2007.09.19 11:28:00
SilverSun Pickups: CarnavasÉs az megvan, amikor buliból hazabotorkálva, véreres szemekkel bámulod az MTV hajnali adását? Alternative nation/120 minutes... Kilencvenes évek eleje, a grunge/postpunk zenekarok már sűrű rotációban, de az irányadók, felkonferálás nélkül, kizárólag…..
óriásiblog DEDÓ 2007.09.10 11:18:00
Mit csináljon a gyerek, ha a tévé zenés ajándékkosarat sugároz az NDK-ból, kinn meg eső, hó, netán tojásjég hullik az égből? Ja, és a hetvenes évek végén, a nyolcvanas évek elején járunk.   Akkor vegye elő a szekrényből, a kódolt agresszió…..
óriásiblog Rozsdatemető 2007.08.27 12:18:00
Gondoltam egyet. Két zenekarról is megpróbálok értelmes információkkal szolgálni. Ha nagyon akarom még aktualitása is lehet a dolognak. Monster Magnet esetében ez teljesen egyértelmű, hiszen az ősszel jelenik meg új lemezük. A COC-val viszont az az ábra hogy a frontember turnén van…..
Ha nem esett volna le, a nyolcvanas évek népszerű műsorfolyamáról lenne szó. Egy olyanról, ami szilvesztert varázsolt a képernyőre, az egész család számára. Csak nem kellett hozzá napokig (?) azon spekulálni, hogy lesz-e elég virsli, vagy nem lesz, jönnek-e vendégek, vagy nem,…..
óriásiblog FédiBéni 2007.08.06 11:30:00
QUEENS OF THE STONE AGE: Era Vulgaris Tudom a lemez már hivatalosan is kijött kb két hónapja. Szerintem már csak a "fedél nélkül", és az óriásiblog adós a maga kritikájával. Nincs mese, körmölni kell róla valamit. Pláne hogy a főszerk. volt olyan aranypofa, és…..
Csakúgy, mint  az előző adásunkban itt tárgyalt Rick Rubin, Brendan O' Brien is tagja a kilencvenes évek és napjaink nagyformátumú rockproducereinek. Azonban Brendan kevésbé "hypolt"... a pletyka ill. "érdekes emberek" rovatokat sem miatta találták…..
óriásiblog Rick Rubin 2007.07.20 11:21:00
Mindenki ragadja magához kedvenc RHCP, Slayer, Johnny Cash, stb lemezét. Ha a producer szó után Rick Rubin neve szerepel, helyben vagyunk. A mai értekezés tárgyát ezen szakállas úriember képezi. Ö a nyolvanas-kilencvenes évek kultikus lemezproduce, ezt a titultust cerélte le az új…..
óriásiblog UCCSÓ NAP 2007.06.25 00:11:00
És az milyen amikor a "metálszínpad" tizedik sorában egy derékig érő, fonott szakállas, széttetovált arc-fülig érő szájjal-színes buborékokat ereget, szén, és zsalonrészeg sorstársai legnagyobb megelégedésére ? az olyan mint egy NovaRock 2007-ben: Színes, békés,…..
Pot' ! A mai napon csatlakozott a 3. szerkesztőtárs is a csapathoz...ezzel a vállalkozás elérte végső látszámát.Tagfelvétel nincsen. Zsenya rajzaihoz (is) jó szórakozást! (a csapat) ..