Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheFishy

7 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Filmdroid A felolvasó 2009.02.08 20:49:00
Oscar jelölt. Golden Globe nyertes. A felolvasó...Tudtam mit fogok nézni, de nem tudtam, mi is lesz belőle igazán. A végén felsóhajtottam: Oscarra érdemes.Bernhard Schlink 1995-ös regényének adaptációja, amit David Hare írt. Stephen Daldry rendezte. Ralph Fiennes/David Kross és Kate…..
Munkahelyi (T)error Kaja terror 2009.02.13 00:07:00
Aki kitalálja, mivel kezdem mai bevezetőmet, az meghívhat egy sörre :). Na jó, csak vicceltem, de tényleg itt a péntek és ennek nagyon örül valaki... Atir9 levelét olvashatjátok a hét utolsó munkanapján, aki a munkahelyi étkezés szabályozását nehezményezi. Kedves Elnyomott…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Nem tudom, hogy Anna az olvasóinkat akarja meggyőzni, avagy saját magát meggyugtatni, hogy jól döntött, mikor eladta az autóját. Az általa bemutatott okfejtés könnyen lehet, hogy teljesen reális saját magára nézve, de általánosságban már nem feltétlenül értenék vele egyet,…..
TheFishy 2009.01.27 13:43:42
Csuda aranyos és szimpatikus okfejtés, csakhogy:
ha 7:05-kor indulsz és 8:20ra érsz be az 1:15 perc azaz 65 perc...és nem 56 és akkor még nem késett a vonat, ami valljuk be nem ritka.

Cafetéria? és ez előny?
Keress olyan céget ahol a bejárást autóval is téritik és máris vége az előnynek.

A bűz, a mocsok és egyes deviáns népcsoportok jelenléte a BKV-n, MÁV-on stb-n pedig kérdésen felüli.

Aki támogatj a MÁV-ot javaslom péntek este menjen ki a Keletibe vagy a Nyugatiba és üljön fel egy vonatra annak indulás előtt fél órával (hogy miért ennyivel? mert amúgy nem lesz helyed).

A fél óra alatt meg zavargasd el a kérdegetőket és egyéb szimpatikus embereket akik beülnek szembe veled és örülj neki hogy most nem rabotlak ki.

Nem, köszönöm.
Ezzel inkább saját magad próbáltad Anna meggyőzni döntésed helyességéről, ami valljuk be lehet, hogy a Te vagy Ti esetetekben korrekt. Mert szerencsés helyzetben vagy utazás terén (közel a vonat, metró a munkahelyre).

Összehasonlitani meg fölösleges újra vonat-autó:
indulási idő rugalmassága, álljunk meg egy benzinkúton egy kvra, nézd de szép templom álljunk már meg nézzük meg, te hazavisszük anyámékhoz a hütőládát? ja persze tedd csak be elfér, szakad ez a rohadt eső és csurom viz leszek nyakig mire kisétálok bkvig, onnan vonatig, majd melóhelyig stb. stb. stb.

Utaztam eleget autó nélkül volánnal, bkvval, mávval. 3 éve csak autóval és néha bkvval amikor italozgatni megyek haverokkal.

megy a vonat haza is 00:40 kor mozi után? óránként pl?
Mesélj el légyszi pár olyan sztorit amikor 23:50-55 re értél ki az állomásra és hogy telt a maradék 3/4 óra.
Felkerültek az első fellépők az akár hazai fesztiválnak is mondható, pont az osztrák-magyar határvonalon elterülő Novarock honlapjára, amely szerint a fesztivál főzenekara a Metallica lesz. Ez amúgy csak hab a tortán, mert a metálrajongók még az olyan csapatoknak is…..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
TheFishy 2009.01.21 14:00:36
TheFishy 2009.01.21 14:01:32
autózz! Ilyen lenne a jövő? 2009.01.21 10:51:00
Hogy milyen lesz a jövő közlekedési szempontból, nem tudhatjuk biztosan. Viszont gazdag fantáziával megáldott olvasónk úgy gondolja, ő tud egy verziót. Íme Gábor jövőképe.Én egy kis jövőbe nézést boncolgatnék az elektromos autókkal kapcsolatosan, mert kíváncsi vagyok az…..
TheFishy 2009.01.21 10:55:52
hm
autózz! Sokkterápia az M0-on 2009.01.15 07:18:00
Már amiatt is szimpatikussá tette magát számomra Troppauer Hümér, hogy szereti a jazz-t. Nem a Hondát, hanem a zenét. Aztán majdnem eggyel kevesebb lett a stílusos emberek száma, amikor az történt, amit le is írt nektek alant.’09.01.12. M0 (Balatontól M5 felé tartó szakasz…..
TheFishy 2009.01.15 13:47:24
@Donor: nem is igazán értem az egész logikáját sem, mit hisz? hogy ott ülök a kocsiba és az a perverzióm, hogy pár autóval a hátam mögött a sorompó előtt verem a fa**omat?? Vagy hogy unalmamban ott parkoltam??
ha dudál mi lesz? Megjavul egy vmi miatt meghibásodott kártya vagy a te általad elmesélt lerobbant autó? Nem...

Undoritó. És ha még kiállsz az igazadért még kapod a tockost meg az autód se bizti hogy jól jár. Vicc! Balkán nem Európa
A rally résztvevői között terjed a pletyka, hogy az idén az ország egyik leggazdagabb embere is kedvet kapott az afrikai utazáshoz. Azt állítják, hogy indul Leisztinger Tamás is, aki eddig csak a sakkhoz és a focihoz fűződő vonzalmáról volt ismert.A milliárdos állítólag saját…..
Nem bírom szó (post) nélkül megállni:Turmezey Péter alias breeth avagy twirlpro november utolsó napján behúzta az online póker legnagyobb összdíjazású rendszeres tornáját -a PokerStars Sunday Million-t! -méghozzá deal nélkül.HATALMAS GRATULA!!!8000 emberen verekedte át…..
IPoker SNG-k.Egy átdolgozott csütörtöki nap után, amikor még a lakás villamosrendszerét is rendbe kellett vágni mert nem minden úgy viselkedett, ahogy kellett volna egy ködös (nem :) ) 2007 márciusi nap napsütéses (korántsem) estéjén leültem és elkezdtem kipróbálni a 20+3,5$-os…..
Sportingbet-en hamar rádöbbentem, hogy a viccesen könnyen jött pénz, akár ugyanilyen könnyen is ment, így még mielőtt komolyabb bajom lett volna, valami isteni ötlettől vezérelve lementem kistétre, megtartva emlékemben és haverok előtti büszkeségekben a 20-30 ezres pluszokat,…..
Belegondoltál már, hogy bármilyen pókeres oldalt megnyitsz és próbálnak ösztönözni arra, hogy tölts le tőlük termet vagy kattints, fórumozz stb. ráadásul cikkjeik tele vannak azzal, hogyan legyünk pár egyszerű lépésben kőgazdagok a póker segítségével. Azt már csak…..
2006 nyara már-már elmúlt, amikor egy hírdetés szemet szúrt: nyerj pénzt pókeren vagy vmi hasonló volt a Sportingbet reklám szövegezése.Nem sok kellett hozzá és köszönhetően az egyszerű befizetési lehetőségeknek már ücsörögtem az nl 100-as asztaloknál. Óriási…..
Pár mondatban bemutatnám magam és pókeres "karrier"-emet!FONTOS: kiemelném, hogy bár ez egy pókeres blog nem szeretnék badbeatekről, stratégiákról vagy akárbármi hasonlóról írni. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesz olyan post, amiben visszaköszön egy HandHistory de nem…..
Sziasztok!Röviden szeretnék kedvet hozni a blogom rendszeres olvasásához ezért pár mondatban leírom a céljaimat:- Szeretnék egy sokkal valóságosabb képet adni a póker kedvelőknek, arról, amiről a legtöbb helyen csak azt olvassák, hogy mennyi, de mennyi pénzt nyernek majd vele.-…..