Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suttyóka

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön fotókon mutatta meg a Ferrari új pilótájának első napját az istállónál, az egyiken látszik, az olasz kezeslábasába spanyol zászlót hímeztek. Talán bizonyíték arra, Fernando Alonso is hamarosan érkezik.A képen Giancarlo Fisichella éppen beszáll az…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Tudtad? Kreativitás elmélet! 2. 2009.05.01 15:27:00
Nem bírtunk várni egy hetet, így ismét itt van egy tárgy, amiről lövésünk sincs hogy mi lehet. Az olvasónak ismét azt a feladatot szánjuk, hogy találjon ki valami frappáns/ötletes/poénos funkciót az adott eszköznek, és ossza meg velünk komment formájában. Nem feltétlenül a…..
suttyóka 2009.05.01 19:28:59
Olyat találtam, hogy még én se hevertem ki teljesen. Egy kutya és Pikkacsu gyermeke felveszi a harcot a fűtőtest hátú zöld varangy ellen. ..
Fogadjátok szeretettel Cat második filmes baki cikkét, ezúttal a Stuck on You, avagy a Túl közeli rokon című filmről! Matt Damont nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen neve összeforrt az Ocean’s trilógiával. De nemcsak azokban alakítja nagyon jól a szerepét, hanem például a…..