Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomf

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Rettenetesen megverte az EBEL-címvédő az alapszakaszgyőztest, a Klagenfurt hetet kapott idegenben. A hazaiak 3-0-ra elmentek, a vendégek ekkor ütötték az első góljukat, utána azonban megint Scalzóék következtek. A vége demoralizáló közte öt lett, folytatás két nap múlva, ismét…..
tomf 2009.03.25 07:03:33
A 33. forduló után három 28 pontos csapat áll az EBEL-táblázat utolsó három helyén, közülük az egyik az Alba Volán. A székesfehérváriak 2-1-re kikaptak hazai pályán a Jesenicétől, a részletekről olvasóink már beszámoltak. A szlovénok az első harmadban szerzett vezetést a…..
"Három hazai mérkőzésünk következik. Célunk, hogy a Linz, a Jesenice és a Vienna Capitals ellen feljebb tornásszuk pontjaink számát. Ezeken a találkozókon legalább négyet kellene szereznünk. Hazai pályán, jó közönség előtt játszhatunk, nem kell utaznunk." Énekes…..
2009 első hazai mérkőzését a Red Bull Salzburg ellen játssza az Alba Volán. Mindenki emlékszik, mi történt az utolsó fehérvári csata közben és után. Mindenki tudja azt is, hogy a január 4-ei találkozóra fel kell készülni, nemcsak a csapatnak, a szurkolóknak is. A Blue Brothers…..
Megcsinálta a Nike az A csoportos magyar jégkorong-válogatott civil egyenruháját – vagy hogy is nevezzük ezt –, tehát azokat a cuccokat, amelyekben a jégen kívül fognak közlekedni az urak Svájcban. Mi pedig megmutatjuk tovább alatt a dolgokat. ..
Az első két sorban csatár- és hátvédposzton is változtatunk a csapaton, nem próba, szerencse alapon, hanem meghatározott célokkal, mondta Énekes Lajos. A Volán-edző a Linz elleni EBEL-meccs előtt kifejtette, elöl és hátul is növelni kell a hatékonyságot. "Ocskay és…..