Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ONDREJ

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
A reggeli műsorban, most másodszor azóta, hogy csapdába csaltak és élő adásban lecsesztek a Túlkapások miatt (műsorvezető: miért nem a csuklyás fasisztákról írt könyvet? arról mikor fog?, ilyenek), és utána mindezt "A zavargások közelében sem járt az Index…..
bodoky Tollnernek megint üzentek 2010.04.27 00:53:49
A pátyi hős Tollner Józsi osztálykiránduláson volt a gimnáziumi osztályával Környebányán, péntekről szombatra virradó reggel a mellékelt ábrát (tulipános horogkereszt + szevasz) találták a turistaház előtt. A tanártársa ezután már az autójába se mert beülni.Finom humora…..
...legalábbis Martin József Péter, az elvetéltetett terven dolgozó főszerkesztő a Kreatív interjújában azt mondta, "inkább spekuláció", hogy őt későbbi napilap-vezető jelöltként próbálta betolni a kiadó a szerkesztőség épületébe. A napilap főszerkesztőjét…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Temesi Ferenc kortárs magyar író, aki legismeretebb, Por című regényével „létrehozta a »szótárregény« műfaját", Szóbánya címmel a Magyar Nemzet hétvégi számában publikál szómagyarázatokat.…..
Egyszer csak beszoptam én is. Világ életemben fostam, hogy egyszer majd félretankolok, ezért nem is hagyom pl., hogy benzinkutas tankoljon az autómba, a tesztautóba, a motoromba, a tesztmotorba – bármibe. Minden tankolásnál végigmantrázom, hogy benzin, dízel, megnézem a feliratot…..
Kellett is nekem Kondorosi kormánybiztost emlegetni, hamarosan újra felbukkant: a Szombat esti láz nyereményautóját nem más nyerte, mint egy kondorosi tornatanár! Kaliczka Lászlónak szeretettel gratulálunk, főleg, hogy eddig német és francia autókban utazott. Meg persze tegye fel a…..
Pompás interjú jelent meg az emasa.hu-n a Népszabadság főszerkesztőjével. Az amúgy is monitorhoz szegező íráson belül található egy kis igazgyöngy, egy olyan kis ékszer, amire a Vilámminterjú blog szerzője is büszke lenne:– Kik olvassák most a Népszabadság Online-t, és…..
Úgy egy hónapja már tudatosan igyekszünk nem foglalkozni azzal, mi történik szegény szebb napokat megélt Magyar Hírlappal, egyszerűen túl olcsó volna. (Aki mégsem bírja ilyenek nélkül, annak itt egy iszonyú idegesítően megírt, teljesen fölösleges, chartázós és végtelenül…..
Idén is volt újságíróárverés a szerkesztőségekhez beérkezett ajándékokból, ezúttal a Figyelő, a Kreatív, az [origo] meg a Pesti Est részvételével (tavaly már leírtuk, ez miért nagyszerű, és mik a fontos kortörténeti tanulságai annak, próbálnak-e újságírókat megvenni…..
VENDÉGPOSZT Vorák Anita, az eMaSa munkatársának írása. Szerdán délről északra szép sorban lefagyott az egész ország, kamionok és autók csúsztak egymásba és az árokba országszerte, ami ugyan nagyon szomorú, de képileg mégiscsak hálásabb téma, mint a több hete tartó hideg,…..
Egy jó hírrel kezdünk: nincs több Frei Dosszié! Frei A Riporter Tamás úgy érzi, 13 év után itt az ideje, hogy megmutassa a világnak egy másik arcát is. A riporter szívesen írna könyvet vagy készítene dokumentumfilmeket is. Frei - miközben folyamatosan fejleszti…..
Bár arról nem ír, ki az a MTV-elnökség ügyében hirtelen nagyon képbe került Sztaricskai Tamás és ki rángatta elő milyen kalapból, amúgy jól összegez Stumpf András aktuális tévéelnök-választás ügyi cikke a Heti Válaszban.Amellett, hogy megméri a jelölteket, utal arra, hogy…..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
„Tavaly hideg volt, idén fotózzunk belső helyszínen!” – sírtak a kényelmes újságírók. Itt kezdődtek a gondok, hisz' versenypályára, roncstelepre, vágóhídra vagy a híd alá bármikor kimehettünk volna.Már nem tudom, melyik okos találta ki, hogy öltöny kell…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
Nemcsak távoli, vadregényes tájakon szembesülhetünk veszélyes vadállatokkal. Ez a Yaris például a Buda környéki hegyekben járt pórul, amikor vezetője elgázolt vele egy hatalmas termetű szarvast. A baleset azért különösen érdekes, mert a nagy testű állat nem kővé dermedve…..
Az MX-5-ösömről szóló posztjaim lassan elfogynak. Ez az egyik utolsó. 2008-ban nagyjából annyit találkoztam az autóval, hogy kivettem az akksit, feltöltöttem, visszatettem, és három hónap múlva nagyjából ugyanezt játszottam el, anélkül, hogy az autó egy métert is megtett…..