Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bafy

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
Bafy 2016.02.01 13:18:29
Nem gondoltam volna, hogy több tízezren fogják olvasni havonta a blogot és azt sem, hogy ennyien fogjuk szerkeszteni. A blog designja soha sem volt annyira nagy szám, mert inkább a tartalommal voltam elfoglalva, minthogy a külső a legfrissebb trendnek megfeleljen. Néha voltak azért kisebb…..
Bafy 2015.09.26 19:51:19
A poliamória egy olyan kapcsolati forma, ahol több, mint két ember szerelmes egymásba. Itt írtam róla, ha nem hallottatok még róla, akkor előbb ezt olvassátok el. Ezek az emberek vagy együtt élnek, vagy nem, vagy egyszerre szexelnek vagy nem, vagy mindenki mindenkivel vagy nem, ezt…..
Van egy kép a görög szigetekről, amelyiket biztosan mindenki látta már: szikla, tenger, hófehér házak, kék kupolás templom. Olyan émelyítően tökéletes, hogy azt hisszük, valójában vagy egy nagy átverés az egész, vagy egy vagyon oda eljutni, vagy valami egyéb turpisság van a…..
Mától egész decemberen elindul a szokásos sorsolás dömping, amely egészen az Új évig fog tartani. A kis játékok mellett komolyabb játékokat is lehet majd nyerni, továbbá karácsony alkalmából egy-két extra nyereménnyel is készültem, de erről majd később.Most is sok játék…..
Bafy 2014.12.30 19:01:37
A GOG.com a hamarosan induló Galaxy kliense végre a tesztüzemhez közeledik, ennek apropójaként a bétatesztelőknek most instant jár egy Aliens vs Predator Classic 2000 játék. Nekünk csak egy dolgot kell tenni, feliratkozni bétateszternek és pár napon belül már érkezik is a saját…..
Bafy 2014.10.15 15:40:39
Nemrégiben ismét megrendezték a js13kGames jam-et. Ez az esemény arról szól, hogy a fejlesztőknek olyan Javascriptes játékot kell készíteniük,, amely nem haladja meg a 13 kilobájtos fájlméretet - ezt az eseményt mondjuk bevezetném pár nagyobb fejlesztőnél is, mert manapság az…..
Bafy 2014.10.08 12:26:41
Ismét eltelt egy év a blog életében is. Ötszáz poszt után most itt egy újabb alkalom az ünneplésre! Még mielőtt belemennénk a sorsolás részleteibe, előtte még egy kis felhívásra szeretnék mindenkit bíztatni.Jó pár hónapja eszemben volt, hogy elkészítek egy fotót a póló…..
Ismét eltelt egy év és számos indie bundle-lal és játékkal lehettünk gazdagabbak. Az idei év nagyon kemény volt indie téren, most már tényleg nincs olyan ember aki nem hallott volna legalabb egy indie játékról vagy épp a Humble Bundle mega akcióiról. Az oldal szokásosan megkapta…..
Bafy 2013.12.07 23:31:18
@Felsmukk: Az micsoda?
MacZoly Alkotói cunami 2013.10.28 22:24:31
Huh, srácok, hol is kezdjem. Voltunk Ashlarral egy hétvégét a Hévíz közeli Cserszegtomajban a Hotel Hévíz Superiorban (nem tudom mi volt a pontos sorrend a névben). Jó volt, jó kaja, jakuzzi, nagyot sétáltunk, olvastam. Volt fölös fél órám, amikor belepillantottam a…..
hogyvolt Szomszédok 1x08 2009.04.20 09:00:00
A hét végére, az eddigi kínzások „kegyelemdöféseként” következzék egy félig rendhagyó hogyvolt, az első bekezdést „egy kicsit más” stílusban írtam meg. Előtte még azért az összefoglaló: az előző rész végére nagyjából mindenhol állt a bál.…..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.02.17 06:22:00
Ez túl könnyűOutsiderekDiszkóparasztGyertek a mézeskalácsházamba!Emelik az átlagéletkortEjhaSzexibojzA biccseimmelHa kiraksz a Partiarcok közé széttépem a gerinced!Komolyan beszélek!!Nagy köszönet Luko-nak!!..
ROFL-net Rovat: Partiarcok delüksz 2009.01.27 06:49:00
Csaj láthatóan odavan az ötletértA menő és az ollója ÖsszképHáp Háp Jó kis ingMenőCsodálkozom. Hogy jött létre ez a hármas póz? SzájbűzNincs több kérdésemEllentétek ..
Érdekes elrendezése az ikonoknak, kicsik jó sűrűn. Valahogy nem találok különlegességet a programok közt, van mindenféle. Ami feltünt viszont, hogy nem nagyon érdekli, hogy mi az ikon nevet, soknál ott marad az amúgy teljesen értelmetlen "Parancsikon -" elnevezés. Nem…..
Hatalmas Avril rajongó vagyok már évek óta, ezért már hetekkel ezelőtt eldöntöttem, hogy ezúttal ott leszek a koncerten, nem úgy, mint három éve, amikor még túl fiatalnak számítottam a szüleim szemében. Az utóbbi napokban szinte nem aludtam, hiszen azon járt az eszem, hogy vajon…..