Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FreeMan

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 SonOfaBitch   E-mailben kaptam a linket (kép alatt, ovkorsz) és némi bíztatást, hogy írjam le a véleményem, ahogy szoktam nyersen, barátokat ismét nem szerezve stílusomban.Nos, a szóbanforgó két szám másfél óra alatt készült beállással, beállításokkal,…..
Yeah, szigeten lesz koncert a rasszizmus ellen. Ez biztos jó, nekik. Illetve jó lesz mondjuk még a Bikininek, a Beatricének (persze Nagy "nemzet csalogánya" Ferónak), meg a Republicnak. Esetleg még Gengszter Zoltánnak, aki saját nevét viselő együttese mellett játszik az Action…..
FarFlung - A Wound In Eternity (2008)  Psychedelic Spacerock. Igen változatos. Nem kezdők. Érdemes.Get stoned!stoner, stonerrock, stoner rock, stoner blog, stonerblog, stonerrock blog, stoner rock blog, stonerrockblog, stoner metal, stonermetal, space rock, spacerock, sludge,…..
FreeMan 2009.07.20 10:32:52
Egy görög csapatot mutatok most be, ékes bizonyítékaként annak, hogy a sirtaki, a frappé, a narancsligetek és a mitológiai hősök országában is lehet stoner rockot játszani.Méghozzá olyan feelingesen, hogy ha nem tudnám, hogy Lord 13-ék hellének, simán azt hinném, hogy Kalifornia…..