Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirmos01

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pat Cortina a csütörtök délelőtti edzés előtt kihirdette a Finnország elleni első mérkőzésre nevezett 24-es keretet. Jelentős meglepetések vannak, de mint tegnapi cikkünkből is kiderült, ez a találkozó is válogatottunk világbajnoki felkészülését szolgálja.Énekes Lajos…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Az Alba Volán-csatár Nagy Gergő lett január legjobb fiatalja az EBEL-ben, és itt a sansz, hogy az egész szezoné ő legyen. Az szavazás már elkezdődött a liga honlapján, klikkelni itt lehet, egyelőre jelentős lemaradásban van az ifjú magyar támadó. Ellenfelei: Miha Brus…..
Nehéz helyzetbe került az UTE. Jan Zlocha biztos nem játszhat Székesfehérváron kedd este, és Berta szereplése is kérdéses. A harci kedv viszont töretlen. A fehérváriak maximális erőbedobásra készülnek, többet akarnak, mint eddig. Ha mindkét oldal tartja az ígéretét, ismét…..
Forrtak az indulatok az OB I.-döntő második meccse után. Az UTE-edző a játékvezetőt kritizálta, az Alba Volán trénere saját játékosainak egy részét minősítette gyengének, elsősorban hozzáállásuk miatt. Jönnek a szokásos nyilatkozatok, bónusznak videó. Pék Györgyöt, az…..
Cirmos01 2009.03.16 14:33:23
@atish: Valószínűleg azért mert a csapatod játékosai nem szívesen viselnének annak tudatában bajnoki aranyérmet, hogy a legjobb MAGYAR csapat ellen nem álltak ki...
Tehát a Magyar Bajnokság nem az ÖSSZES MAGYAR CSAPAT között folyna.
Van még két nap az Alba Volán–Újpesti TE döntő első mérkőzéséig, addig is játékra hívjuk nyájas olvasóinkat. Szavazzanak, önök szerint kié lesz a végső siker. Sőt arról is, söpörhet-e bármelyik csapat, vagy sem. Beletettük a gépbe mind a nyolc opciót. ..
A két nagy érdeklődéssel várt OB I.-elődöntő után a szemtanúkkal beszélgettünk a látottakról. Az UTE–NZ-Stars vezetőedzői és az Alba Volán–Dab.Docler klubvezérei mondják el, hogyan értékelik a csütörtöki mérkőzéseket. Kiderült azt is, visszakaphatják a…..
Cirmos01 2009.03.06 13:29:01
@fekete8: Elhiheted ennek én sem örülök, pedig fehérvári vagyok... :-))) Ez inkább büntetés mint előny a hazai és a vendégcsapatnak egyaránt.

Az előző cikknél olvastam, hogy voltak fehérvári szurkolók akik mutogattak a DAB-os srácoknak. (Bár én nem láttam.) Remélem nem általánosítjátok az összes fehérvári drukkert. Én személyszerint megtapsoltam a saját csapatomat és az ellenfelet is.

Remélem jó lesz a mai meccs is (Árkovicstól függetlenül). Sajnos nem tudunk menni, de az interneten követjük majd az eseményeket.
A kedves olvasók valószínűleg élénken emlékeznek a nyáron meghirdetett meztervező versenyre és a győztes munkára, amely Dzenisz Pankratov hozzászólónk kreativitását dicséri. Az Ötödik Sor elhatározta, hogy legyártatja a mezeket az érdeklődők számára. Ebben a szezonban a…..
Cirmos01 2009.02.12 11:44:40
@FRee: Tök jó neked! És ezt közkinccsé akarod tenni vagy csak csorgassuk a nyálunkat? :-)
Február 1-jétől a HC Felcsík utánpótláscsapatánál dolgozik a Zalaegerszegről távozó Kercsó Árpád. Az edző blogunknak elmondta, nem fegyelmi büntetése miatt tér vissza szülőföldjére, az csak az utolsó csepp volt a pohárban."Nagyon szerettem a zalaegerszegi feladatot,…..
Cirmos01 2009.01.29 13:51:09
@Wandál: Gondolom gyerekkorodban te sem tudtál nyugodtan aludni, ha naponta legalább kétszer nem aláztak meg és nem üvöltötték a képedbe, hogy a kib..szott k...va anyádat...
Gratulálok. Csak remélni merem, hogy nincs gyereked. (De csakis a gyerek érdekében...)
Cirmos01 2009.01.29 14:08:51
@havi200: Nem mondom hogy más sportágakban nincs 1-1 ilyen elvetemült eszközökkel dolgozó edző, viszont nincs biztosíték arra, hogy ha nem pofont, hanem bíztatást kapott volna mondjuk Egérke, akkor csak a Balatonban pancsikolt volna az Olimpia megnyerése helyett...
Lehetséges, hogy meg kellene változtatni a pedagógiai képzést a Testnevelési Egyetemen. Az itt olvasottak alapján csak az lehet valamirevaló edző aki nem veszi emberszámba a tanítványait???
Hétfőn edzés közben súlyos szemsérülést szenvedett a Dab.Docler csapatkapitánya. Szilassy Zoltánt a budapesti szemklinikára szállították, a műtét utáni hetet ott tölti. Telefonon értük el. Jelezte, éppen csöpögtetik szervezetébe az infúziót, úgyhogy…..
Kőkeményen megverte a magyar bajnok a szlovén Jesenicét az EBEL-ben, 5-1, a siker értékét növeli, hogy amióta a két csapat az osztrák bajnokságban játszik, a fehérváriak még soha nem nyertek. Az eddigi 8 mérkőzésen 8-szor kaptunk ki, 5-ször rendes játékidőben, 3-szor iksz…..
Egyenlő létszámban megfelelően játszik az Alba Volán, előnyben-hátrányban azonban bajok vannak, sorra veszíti el a csapat a speciális játékok minősége miatt a meccseket, ahogy vasárnap a Salzburg ellen is. Ezen nem könnyű változtatni, de a szakvezetés igyekszik. Énekes Lajos…..
Cirmos01 2009.01.06 15:00:14
@M.Lac: Bocs, hogy megint a Te hozzászólásodra írom a választ... :-)
Nem mosakodás szándékozott lenni, viszont teljesen logikusnak látom a tiéd utáni hozzászólásban Raon meglátását az akusztikáról. Ismét jelzem, ez nem mosakodás, hanem megoldáskeresés. Lehet, hogy ha a vendégszektorral szembeni lelátóról is lenne szurkolás (dobbal) akkor más lenne az érzet.

Természetesen én is szívesen hozzájárulok a dob árához, ha van valami reális elképzelés.

HAJRÁ VOLÁN!
Cirmos01 2009.01.05 20:09:41
@M.Lac: Az a néhány senkiházi salzburgi szurkoló nem ordította le a 3000 fehérvárit a saját otthonában! Nem tudom Te melyik meccsen voltál... vagy talán nem figyeltél erre eléggé. Ami mérvadó volt a salzburgiak szurkolásában az a két hatalmas dob volt. Ennek a két dobnak volt olyan erős hangja, hogy tényleg nem volt egyszerű kellően hangosan szurkolni, de emlékezetem szerint nemegyszer megtettük.
Én személy szerint nem tudok 2 órán keresztül folyamatosan ordítani. De az biztos, hogy mára nem maradt hangom. (Ez nem panasz.) :-)
Itt is van a vasárnapi kulcsmeccs videója, kapásból látszik, az első salzburgi találatnál nem volt magas bot, és az is, hogy Palkovics mekkora gólt lőtt. Megvan minden, nézzék...
Cirmos01 2009.01.06 14:38:48
Ajánlom figyelmetekbe ezt a szavazást:
forum.fmh.hu/evsportoloja2008/

Csak jelzem, hogy a kosarasok jóval megelőzik a jégkorongosokat jelenleg! Remélem nem marad így! :-)
Nincs sérült a csapatban, de Benk András továbbra is lázas beteg, tudtuk meg Énekes Lajos edzőtől a szezon legjobban várt EBEL-mérkőzése, az Alba Volán-Red Bull Salzburg előtt. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató elmondása szerint részükről nincs különleges készülődés a…..
2009-ben rengeteg minden fog történni jégkorongilag. Ezeket mi most számba vesszük ügyesen, de nem azért, hogy elvárásokat fogalmazzunk meg. Mert elvárásunk valójában csak egyetlen egy van: az, hogy a magyar jégkorong ugyanolyan töretlenül fejlődjön tovább, ahogy az utóbbi…..
A listavezető KAC ellen a harmadik harmadban azt az Alba Volánt láttuk a jégen, amelyik a bajnokság elején fantasztikus eredményesen szerepelt. Kétgólos hátrányból felállva egyenlítettek a székesfehérváriak Kovács duplájával. A hosszabbítás végén pedig egy fantasztikus…..
Cirmos01 2008.12.31 13:45:26
@Peeterson: Az inzultálásról nem tudok, viszont arra határozottan emlékszem amikor az egyenlítő gólt beütöttük néhány KAC-szurkoló a nemi szervét mutogatta (természetesen gatyán keresztül) a Volán-szurkolók felé. Jelzem eléggé lehangolt mivel eddig csak a "vonatozós" KAC szurkolókat "ismertem".
Az Alba Volán-Graz mérkőzést a karácsony miatt nem vezettük le a szokásos módon, ezt most az Innsbruck elleni meccs bevezetésével együtt pótoljuk. A sérültek és betegek nem épültek fel, így Énekes Lajos edző egy a keddivel személyi összetételében azonos, de mentálisan…..
597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is…..
Az első két sorban csatár- és hátvédposzton is változtatunk a csapaton, nem próba, szerencse alapon, hanem meghatározott célokkal, mondta Énekes Lajos. A Volán-edző a Linz elleni EBEL-meccs előtt kifejtette, elöl és hátul is növelni kell a hatékonyságot. "Ocskay és…..