Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z"

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mögöttünk álló század nagy diktatúráinak öröksége sok más mellett felvetett egy olyan problémát, amit a korábbi századok jóval megbocsátóbban kezeltek: a kollaboráció kérdését. Meggyőződésből vagy bosszúvágyból, üzleti okokból vagy számításból – a jövő…..
 Egészen furcsa versenyzési módra figyeltem fel. Megint az volt, hogy a youtube-on valamit kerestem, aztán valami egészen mást (is) találtam. Az egyik cseh klub, pontosabban egy versenyszéria videója mágnesként vonzotta az egeremet, egyszerűen nem tehettem meg, hogy az RC Rally…..
Divatba jött az elektromos bicikli Európában. Ez végre egy igazán jó hír, hiszen így idővel autóból, motorról és robogóról is sokak átcsábulhatnak e rövidebb távokon rendkívül praktikus, kényelmes, takarékos és környezetbarát egyéni közlekedési eszközre. Sajnos nálunk…..
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" 2011.07.26 09:00:23
Én sem vagyok fizetett média-marketing-kommunikikikációs-izé-"blogger"-önjelölt sajtópatkány de

nagyjából, fejből, zsebből, 25 cégect tudok akik menő-fasza-zsír-ecxklusív-jódrága-kurvadrága-horrordrága pedelec, elektromos kerékpár, villanymotorral támogatott kétkerekű gyártásával foglalkoznak

pl ez:

www.sfm-bikes.de/upload/produkte/produktbild_zoom_313.png

Kérdések:

1. Honnan szedi majd a fogyasztói társadalom a földfémeke-nehézfémekett ha már mindenki ilyet akar tekerni a """fejlett""" világban?
2. Mi lesz a sok elrohadt akksival amit a zsírparaszt nem visz el újrahasznosításra?

Orrlandoló Búm ezért mennyit kapott, mert ha ilyet veszel te fizeted ki...
Az ügyfélszolgálat hosszabb nyitvatartását, a parkolójegyek kölcsönös elfogadását, független panaszvizsgáló szervezet létrehozását javasolta Szabó Máté és pozitív válaszokat kapott. Indítványaival az érintett önkormányzatok jelentős többsége is azonosulni tud.Tarlós…..
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
Ismét fokozott ellenőrzést tart a rendőrség, két napig kiemelt figyelemre számíthatnak a motorkerékpárosok - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A közlekedőket és járműveiket is ellenőrzik az ország útjain szerdán és csütörtökön. A kontroll oka, hogy magas a…..
Rendkívüli ellenőrzésre számíthatunk a fővárosban. Az utasítás a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettesétől jött: Budapesten ma és holnap, továbbá április 22-én és 29-én a polgárőrséggel együtt ellenőrzik a motorosokat és segédmotoros kerékpárok vezetőit.…..
Legenda előtt tiszteleg az olasz AGV sisakgyártó; a Ti-Tech sorozatának legújabb tagja Giacomo Agostini klasszikus bukójának festését ötvözi a modern technikával. A 123 Grand Prix győzelmet szerző versenyző egykor nem viselhetett SSL (Super-Super-Light) kevlár-karbon héjat, IVS…..
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" 2009.04.06 15:40:11
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" 2009.04.06 15:49:29
Minden fenéknek külön helye van. Ma bemutatták a sajtónak az első új budapesti metrószerelvényt, konkrétan a 2-es metróra szánt egyik Alstom járművet. (Mint ismert, ezekhez hasonló, de rövidebb és vezető nélküli vonatok mennek majd a 4-esen is.) Mivel az Index is beszámol a…..
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" 2009.02.10 15:20:18
 A hét két napján olyan sokáig vannak óráim, hogy nem tudok utánuk megebédelni. Viszont a 4. órám „lyukas”, így kénytelen vagyok 11-re átmenni a menzára, akkortól már van ebédkiadás elvitelre, én meg szinte mindig egyedül eszem a nagy üres étteremben. A leves…..
Zsarufika Szaporodó rablások 2009.01.26 14:55:00
Bejött, amitől tartottam: szaporodnak a bankrablások a fővárosban. Nem, persze hogy nem azért, mert töketlen a rendőrség, sokkal inkább a gazdasági válság, illetve a pénztelen, kilátástalan jelen és jövőkép motiválja az elkövetőket - de mindenképpen bátorítja a tetteseket…..
A korábbi pánik ellenére szép lassan lenyugodnak a kedélyek: a segédmotorok korábban megszavazott rendszámozási kötelezettsége elmarad. Az eredeti tervek alapján 2009. január első napjától minden ötven köbcentis mopedre és robogóra, 2011-től pedig a segédmotorokra várt volna…..
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" 2009.01.26 14:44:41
Alapvetés: a rendszám, mint a közlekedésben résztvevő gépi erővel hajtott jármű egyedi azonosító jele, naná, hogy szükséges.
Metódus: ez a nem mindegy!
A. verzió: a magyar államocska fogja magát és kér évente a kisköbös robogóstól 5ezerér' egy műszaki felülvizsgálatot. Persze úgy, hogy egy 92'-es Honda Dionál nem várja el a olajcsillapítást egy első rugóstagtól. Aztán másik 5ezerér' felteszik a táblát de csak 1szer!
Elfelejtik a 45 km/h limitet és hagyják közlekedni az injektoros vízhűtéses robogót is a saját tempójában....... Na ez eddig egy bizarr sci-fi legalábbis itt nálunk!
Megmondom mi lesz: addig csavarja a dolgot ez a "tetves rohadt utolsó fasiszta briganti" ( idézet a Tanú c. filmből) amíg összehozzák, hogy majd fizethetsz TÍZEZREKET!!! a rendszámért és DAKAR Rallis felülviszgálat lesz egy lepukkant babettára ami csak atomviharban megy 50-nel, akkor is a robbanástól távolodva, meg majd megy a szivatás az eredetiséggel meg hogy lóg a DUDAKÁBEL a motor oldalán és az így nem jó mer' nem szabályos....

Ebben az esetben kéne odamenni a minisztériumhoz 6ezer robogósnak és megdobálni ezeket a mocskos pénzéhes telibevert bürokratákat rohadt pizzával, olajosrongyot, és égő gumiabroncsot, a pofájukba vágni, vagy begurítani a rendőrsorfalba a felgyújtott bontásra szánt mocikat. Azért lesz így mert az állampolgár hagyja, hogy így legyen. Hagyja hogy élősködjenek és uralkodjanak rajta. Ezért lesz dugódíj meg emelt parkolási díj. Fizet az ember ezreket mindenféle ellenszolgáltatás nélkül az államnak egy elvileg polgári társadalomban aminek az alapja a MAGÁNTULAJDON ÉS A SZERZŐDÉSI SZABADSÁG, amikor az szja adókulcs 38%-50%. A MILLIÁRDOK MEG ELTÜNNEK mint a hidrogéngáz egy LIKAS ZEPPELINBŐL. SZOLGALELKŰ országban ez sosem fog megváltozni. Ha le akarnak megint húzni pénzzel én esküszöm ott leszek gázálarcban égő fáklyával!!!!!!!!!!!!!!!!!
éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" 2009.01.26 16:09:50
Félreértés ne essék. Alapvetően rendpárti vagyok :( Én sem szeretném átélni azt a közlekedési szituációt amikor a robogó letöri a tükrömet és szevasz felelősségrevonásnak akár csak a halovány hipotetikus álomszerű lehetőségében is. DE! Amíg a társadalmat emberek irányítják addíg mindíg lesz valaki aki visszaél ezzel és a saját malmára hajtja a hatalmat, a pénzt, az előnyöket. A lényeg az arányokon van. Németországban is van kocsog hivatalnok miniszter akárki, aki a hatalom medencéjében lubickol és közben lop csal, hazudik, csak éppen ritka, mert előbb utóbb lebukik, vagy kicsit csinálja, hogy ne legyen feltűnő. JA, és közben az AUTOBAHN olyan vastag útpálya amire egy BOEING 747-400ER LESZÁLL 600 BANGALADESI MENEKÜLTTEL PLUSZ HÁZIÁLLATOK, ÉS NEM LESZ KÁTYUS A FLASZTER. FRANCIAORSZÁGBAN ÓCCÓBB A VONALJEGY-BÉRLET-AKÁRMILYENJEGY MINT M A G Y A R O R S Z Á G O N.

Miért is?

El kéne kicsikét gondolkodni.

Azért vettem tavasz-nyár-ősz viszonylatban 4ütemű robogót mert elegem lett a dugóból a stresszből meg a 8literes fogysztásból, a büdös-tömött-rohadt BKV-ból. Az életemet teszem kockára de legalább büszkén és vigyorogva!

MÁR LÁTOM AHOGY A HATALOM KIS BUGYRAIBAN A HAVEROK SZÖVÖGETIK KIS TERVEIKET HOGYAN LEHETNE EBBŐL A RENDSZÁM KÉRDÉSBŐL IS PROFITOT CSINÁLNI A KORMÁNY-MINISZTÉRIUM-HIVATAL KÖZELI SZAROS VÁLLALKOZÁSAINAK.

Mi pedig amikor a konténeres robid 80ezerbe került akkor ott állunk majd a rendszám-vizsga-akármi számla felett és nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk, mert az összegből vehetnénk megint egy fél robit.

BELEHAJTJUK MAJD MEGINT A FEJÜNKET AZ IGÁBA.

A kínaiak már a holdra mennének és nem a 2millióemberes csúzlival... ÉN MEG JÁRJAK GYALOG???? VERES PMINISZTER ÚR AUDI 666 HÁROMEZER KÖBCENTIVEL TELJES FELSZERELTSÉG!!!!!!!!!!!!!!! EZ AZ IGAZI PROBLÉMA NEM PEDIG A FÉLDECI ŰRTARTALOM RENDSZÁMMAL VAGY ANÉLKÜL!!!!!!!! hogy csak a legutóbbit és legfrissebbet(?) említsem