Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lescor (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, nem kell bemutatni senkinek a hölgyet, tudjátok, ő az, aki népszavazásra szeretné vinni a következő kérdést: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak…..
Közel két hete, december 23-án született az utolsó "rendes" post a blogon, a téli szünetben a Visszatekintő-sorozat ment. Hiába, mi is emberek vagyunk, pihentünk, ettünk, ittunk, vártuk a Jézuskát, aztán a szilvesztert. Gondoltuk, mindenki ezt teszi, de nem, óriásit…..
Vastagbőr Visszatekintő: október 2009.01.03 12:05:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. És minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp…..
Vastagbőr Visszatekintő: május 2008.12.29 10:30:00
Az év végi nagy semmittevésben visszatekintünk a magunk mögött hagyott évre, górcső alá vegyük és az új olvasóinknak bemutassuk a legolvasottabb posztokat és a legnagyobb pofátlanságokat. Minden hónapnak eldöntjük (mi szerkesztők), hogy ki volt épp a legnagyobb tróger és…..
Lescor (törölt) 2008.12.29 18:14:51
Itt egy eredeti olasz video... illetve nem is egy.
napoli.repubblica.it/multimedia/home/2200241/1/2

Ki ez az Erdélyi Zsolt??? Nélküle világosabb lenne az ország. Szívesen tennék róla, hogy megismerje a színesség gyönyöreit, igaz, neki a feje lenne kék-zöld egy darabig ezen akciója miatt...
Inkább legyen szürke, eseménytelen az ország, mint izgalmas bűnügyekkel teli...
Kissé nyakatekertnek érzem a tisztelt bíró úr érvelését. Most akkor milyen törvényt is sértett a Magyar Gárda Egyesület? A Magyar Gárda Mozgalom pedig semmilyent sem? Hogy is van ez? Még a végén a tisztelt bíró úr löki be a Jobbikot az Országgyűlésbe, ha hinni lehet Vona…..
Gaskó István VDSZSZ elnöknek biztosan remekül sikerült az ezüstvasárnap. Valószínűleg nem utazott vonattal. Nagyon büszek rá, hogy a "gördülő sztrájk" után (hogy bármikor elkezdhetik), kitalálták, hogy most már területileg is gördüljön. Mert az úgy még nagyobb…..
Elég ritkán fordul elő, hogy Tóta W. (itt) a Reakció (itt és itt) vagy mondjuk Sasika közel azonos álláspontot képvisel egy témában. Olyannyira hasonlót, hogy pillanatra meg is ijedtem: lehet közös sörözés is lesz Árpival, Reakciós srácok? Félre a tréfával, a Fidesz…..
Teleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott volt a Mokka vendége a pécsi kézigránátos kettős gyilkosság kapcsán. -Teleki: „Remélem, hogy ez (mármint a rasszista motívumot kizáró rendőrségi álláspont) tévedés lesz, és talán bebizonyosodik az, hogy…..