Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napraforgó szerkesztőség

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi más lenne az első lépés egy építkezésen, mint a bontás? Korábban már írtam arról, hogy a belvárosban egy meglehetősen ambiciózus beruházás indult a Deák Ferenc és a Harmincad utca között. A beruházás ahhoz a Csipak Péterhez köthető, akinek a Fashion streetet is…..
Napraforgó szerkesztőség 2010.08.12 12:42:38
Tiltakozni itt lehet!!!

epiteszforum.hu/node/16452

És infók is vannak, hogy ki mit gondol erről az egészről.
Itt is volt róla szó: az Auchan, a multik világának egyik legfeketébb lelkiismeretével dolgozó cég a Dunakeszi áruházának parkolóját egy védett láp helyére akarja bővíteni, a jól látható lápról határozottan állítva, hogy nincs ott semmiféle láp. Volt erről egy nagyon jó…..
Napraforgó szerkesztőség 2010.06.11 15:48:41
www.youtube.com/watch?v=wRWj6IA_4VE

Íme, a láp ami van, de az Auchan szerint nincs.
Főzni nem mindenki szeret. De egy dolgot az egész emberiség szívesen főz: a Földet. Mint mindennek, a Föld megfőzésének is van egy tuti jó receptje. Nem is kell hozzá sok dolog. Jó drágán megvesszük a hozzávalókat és lássunk is hozzá. Első lépésben vegyük a Földet. Egy…..
Amerikai elnökválasztással kapcsolatos előadások kezdődtek a BKF-n, október 14-én, 10 órától. A vendégek megérkezésükkor leadhatták voksaikat a számukra szimpatikusabb elnökjelöltre, Barack Obamara vagy John McCainre.A terem díszítése idézte a választási gyűlések…..
 Amerikai elnökválasztással kapcsolatos konferenciát tartottak a BKF - en október 14-én, April H. Foley, az USA nagykövetasszonya és több neves előadó, valamint egy amerikai szenátor, Larry Pressler, részvételével. Az előadássorozat célja volt, hogy közelebb hozzák az…..