Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eurogulio

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..
Háborús sorozatot vagy filmet első ránézésre könnyű forgatni, hiszen hadtörténeti múzeum mindenütt van, romos, lepukkant környéket sem nehéz találni, a téma adja magát minden drámaiságával és hősiességével, sőt, ha egy jugoszláv partizáncsajt, vagy a hátországot is…..
Link: www.bud.hu/utasok/celallomasok_es_jaratok/kozel_a_tavol..
Eurogulio 2010.01.29 15:11:46
@GHujma: Millió az egyből az aki olyan szerencsés mint Kakaóbab ismerőse. Ha erre hajaznék egész életemben, nem sok helyet járnék be.
Elektronikus fizetési újítás látott napvilágot Magyarországon melynek nagy előnye, hogy pin-kód megadása és aláírás nélkül kifizethetjük kisebb összegű kiadásainkat akár 5 másodperc alatt.Eddig a biztonságot a pin-kód és az aláírás jelentette, most, hogy lehetővé vált…..
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
Ingyen cuccok GroovyLife játék 2009.04.28 11:22:10
Eurogulio 2009.05.04 10:59:41
@Frenkyyy:
Hát hallod...én 3000 ig alig jutok! Hogy csináljátok????
Eurogulio 2009.05.04 13:52:02