Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pressure

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli." (bukméker no.1)..
Frei Tamásnak igaza volt, ebben a műsorban tényleg nem a celebeket szívatják. Inkább a celebek szívatják az afrikaiakat. Új formátum, saját fejlesztés, gratula.Amikor pár nappal ezelőtt óvatosan azt írtuk, hogy ki tudja, hogy fog elsülni ez a beköltözés a busmanokhoz, még nem…..
pressure 2008.11.21 09:15:37
Hát igen mindennel egyetértek ami elhangzott a cikkben...
Ami feltűnt még, hogy a műsorvezetők poénjai egyszerűen siralmasan, szánalomra méltók, nem mulatságosak... Próbálták stílusában leutánozni a konkurens műsorvezetőket. Balázsból és Vadon Jánosból legalább látszott, hogy természetükből fakad és nem erőltetik. Ami a busmanokhoz beköltözést illeti, egyszerűen felháborító! Szégyenlem, hogy óhatatlanul is ilyen emberek képviselnek kint minket. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez nem egy kvízjáték döntője, de azért mindennek van határa! Nem vagyok nagy commentező, de ezt már nem bírtam ki, hogy ne reagáljak erre a moslékra ami a TV2-ön folyik. De köszönetet kell, hogy mondjak a tv2-nek. Új érzéssel ajándékozott meg...Felébredt bennem a "busman hiúság"...amolyan "férfiúi hiúság" módján. Semmilyen tiszteletet nem mutatva élnek vendégségben. Fekete László és a Bódi Gusztáv minősíthetetlen stílusban viselkedik. Gondoljunk bele az első adásba mikor László pajtásnak bátorságpróba képpen teljesítenie kellett volna egy bungee jumping-ot. Még a másfél héttel azelőtt megevett reggelije is a nadrágjába volt, illetve szánalmas módon próbálta kimagyarázni, hogy ő valójában miért beszari...Ehhez képest most fenyeget egy 160cm magas kb. 45 kilós és 60 éves busmant. "mindjárt nyakon váglak"... Elképesztő milyen jellemről tanúskodik. Abban valóban igaza van a reality show készítőinek, hogy egy ilyen műsorban ismerjük meg a celebek igazi arcát... Köszönjük tv2!