Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Loloke_

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amilyennek én képzelek egy driftedzést a Hangyásszal:   Amilyennek Scarlett Johansson képzel egy driftedzést a Hangyásszal:  Amilyennek anyám képzel egy driftedzést a Hangyásszal: És amilyen egy igazi driftedzés a Hangyásszal: A főnixek már csak…..
Szégyenérzettel kevert izgatottsággal jártuk be japán újdonsült szellemvárosait a monitor elől. A helyszín a Fukusima prefektúra, egy nagyjából két Békés-megye nagyságú közigazgatási terület, amelynek nevét Japán történelmének legnagyobb földrengése óta ismeri a világ.…..
Amikor megjelent az előző teszt rögtön elkapott a hév, hogy miért ne lehetne megcsinálni a Totalcar saját kis dolgozatát. Kezdetben még nagyon nehézre sikeredett de itt van a végleges verzió, amit most te is kitölthetsz! Lehet, hogy valamelyik kérdésnél több helyes válasz is…..
Ez az aranylövés. A Hiéna-poszt, amelyhez nem is kell kép, maximum egy szponzorlogó, ez: Ugye? Na, tíz szerencsés jöhet velünk és a WTCC-mezőny magyar ostorával gokartozni egy kiadósat január 15-én (szerdán) 14:00-tól vakulásig, de legalábbis este hatig biztosan. Tudják, ez az…..
Loloke_ 2014.01.02 18:10:43
@nagyonszeretnekgokartozni: Szerintem meg én írtam először, hogy "munkakezdés az új helyen 17-én"... :) Ráadásul a levelezésemben visszatúrtam az előző költözés időpontját (a 2009-est), mert aznap éjjel voltam fenn az Árpád úton, telkó cuccokat rendbekapni... :)
Sőt, a 8-ast is én válaszoltam meg először helyesen... :)

@omm: az első kérdésre a válasz a Wikipédián található (mármint a hibás).

és ha @Garp nem tudna elmenni (mert külföldön van) szívesen átveszem a helyét... :)
Robogó Hánytál már ma? 2012.04.13 15:35:00
Ha nem, most lehet, hogy fogsz. Pár hónapja szuper kis olvasói levelet kaptunk Benedektől, ami egy számomra szívet melengető írás volt a sokak által lenézett járműfajta szenvedélyes szeretetéről. Az élet igazságtalanságai viszont sokkal kellemetlenebb érzelmeket váltanak ki…..
Eljönnek, nemjönnekel, eljönnek, nemjönnekel. Baja esik valakinek-nem lesz semmi baj. De-de, egy telepi hülyegyerek magára borítja a kavicságyat, összeroskad a tető és meghal. Ugyan, felnőtt emberek, csak tudnak annyi felelősséget vállalni, és a tempó sem lesz akkora. De gyors a…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy…..
Nyakunkon a biztosítóváltás, és bár nem hiszek a csodákban, annyian mondták, hogy nagyok lehetnek a különbségek, hogy vettem egy mély levegőt, és elkezdtem kitöltögetni a PBA kalkulátorát. A Tehén elég régi (1997), bár biztosítási szempontból elég erős (131 kW). Budapesti…..
Belsőség Dübörgünk ezerrel 2011.04.15 17:31:00
Elkezdődött, nincs több lappangás, elő kellett lépnünk mindennel, amin eddig dolgoztunk. Felkapcsoltuk a lámpát és büszkeség töltött el bennünket: minden olyan, ahogy azt elképzeltük. Jól jön ez a pénteki próbanap, a nagy roham holnap várható. Aki ma itt volt, annak tetszett,…..
Recesszió ide, krízisben lévő járműipar oda, a Mercedes nem lassít: óraműpontossággal építi kecskeméti autógyárát, így alighanem határidőre kész lesz az üzem. Nincs rés a falon, az összes informátor szerint minden a tervek szerint megy. Vélemények az azonos című…..
Loloke_ 2010.11.24 09:08:26
@sgabo: kegyetlen méretű, az épitési terület mellett percekig lehet autózni. Van saját gázturbinás erőművük is, és megvettek mégegyszer ekkora területet a jelenlegi mellett, hogyha szükség lesz rá, akkor megépitik a tükörképét is az egésznek, duplázva ezzel a kapacitást...

Érdemes megnézni, brutális.
Belsőség Olajcserének indult 2010.09.02 06:56:00
Nyáron Földváron lenni jó, mert ott a család, lehet fürdeni, focizni, bringázni, a kisdedek gyöngyöző kacagása az égig hallik. Idill, Paradicsom. Paprika. Idén még a szúnyogok sem csíptek, mert bár voltak vagy negyvenmilliárdan, egyiknek sem volt fullánkja, lévén mind…..
Loloke_ 2010.09.02 17:26:27
@esef: 280CE sosem volt kereklampaval, ez itt az egyetlen, amirol tudomasom van. De egyebkent a 280E motor tenyleg csodalatos, bar nekem szemely szerint a kupe annyira nem bejovos, jobban szeretem a szedanomat. Ha viszont kellene egy ritka w123 modellt valasztani, akkor egy 280TE kellene... :)
V8 / 6.900 cm3 / 1.100 PS / 1.800 Nm @ 3.500 / 0 - 100 km/h: 2,1 s / 0 - 200 km/h: 6,6 s / 100 - 0: 1,5 s / 200 - 0: 4,0 s / Vmax: 430 km/h (klikkelj a nagyobb képekért)  ..
13/03/10 – Orlando, FL - Frankfurt, DE Köszöntjük kedves utasainkat. Itt a kapitány beszél. Repülési magasságunk 37 ezer láb, a külső hőmérséklet mínusz 58 Celsius fok, sebességünk 900 kilométer per óra. Jelenlegi pozíciónk az Atlanti-óceán kellős közepe...
15/01/10 - Sea Day Egy születésnap (harmincnegyedik?? baszki!!!), ami Nélkületek egyáltalán nem lett volna születésnap, merthogy itt ilyen dolgok nem igazán tudják megtörni a mindennapok monotonitását. Én sem voltam egyáltalán szülinapi hangulatban (bár a többiek terveznek nekem valamit estére, mert…..
Jó ideje nem írtam Eráról, a kombi fekvőlámpás Mercimről, mert, ha úgy vesszük, nem is volt mit. Ződcséges Merdzsóként szépen teszi dolgát, indul, megáll, viszi az Ikeát, kilencfelet eszik így télen, városban, fogatlan szájával szépen morzsolgatja a kilométersercliket.…..
Loloke_ 2010.01.17 10:12:20
@Humphrey: Én sem szeretem a 124-et, tul modern, kicsit kisebb a belso ter (foleg a kozepkonzol a terdemmel talalkozasa zavar). A dizelmotorjai viszont feltetel nelkul kellenenek, a 250D/300D (illetve ezek turbos valtozatai) nagysagrendekkel modernebbek, szebben jarnak, es erosebbek, mint a 123-as dizeljei. (A benzinesekrol csak 123-ban van tapasztalatom). Egyebkent ami erdekes, hogy a 123 kombiban a hatso labter/hatso ulesek kenyelmetlenebbek, mint a szedanban, illetve a 124-ben.

Csikos Zsoltinak pedig koszonjuk a cikket, es varjuk szeretettel Majus 21-23 között, a W123club találkozójára Alsóörsön!
17/11/09 – Nassau, BS - T-minus 47 days Lássuk, hány napot is kell összefoglalnom röviden, címszavakban: négyet, ötöt? Nos, itt lényegében semmi sem változik, viszont már fél hónap eltelt abból az ominózus kettőből, amelynek végén a megváltást várom. A munkára most nem fecsérelnék túl sok…..
03/11/09 – Nassau, BS Azért a tegnapi post ellenére történnek itt csodálatos dolgok is velem - ha van igazán komoly bűne az itteni kicsinyes lúzercsordának, az éppen az, ha miattuk felejtek el írni Nektek ezekről a szép dolgokról. :)..
Ez aztán már tényleg szabadság! Még képeket is van időm gondozni! Amikor elbúcsúztunk a többiektől a college végén, az utolsó két nap lázas csereberéléssel telt a Miami Comfort Innben, hogy mindenkinek meglegyen az összes kép, amiket az oly nagy becsben tartott szabadidők alkalmával lövöldöztünk…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
Loloke_ 2009.10.07 16:39:09
@KuKori: Normalisabb autokban a belso vilagitassal egyutt kapcsol a radioe is, egyutt valtoztathato a fenyereje is. Mindez 1983-ban... :)
A Reuters hírügynökség szerint az olasz, német és francia rendőrség összehangolt akciója során húsz Hells Angels tagot tartóztattak le a hétvégén. A vád egy meg nem határozott rablás, ez volt az oka, hogy fokozott rendőri erők bevonásával megrohantak egy szállodát, ahol…..
Loloke_ 2009.06.17 10:14:39
Belsőség Mekkora mázli, apám! 2009.05.31 00:27:00
Csupán tizenegy éve küszködök ezzel a kis szeméttel. A földből húztam ki 1998 februárjában Leányfalun, 2003-ra már elvileg készen lett, aztán mégsem. Mindene rossz volt. Egy teljes körű restaurálás után, amikor a Münchenben, Imolában és itthon kapható összes alkatrészt…..
Jó néhány hónap eltelt, amióta utoljára piszkáltam Erát, de mint korábban is írtam, a szerelése még korántsem fejeződött be. Célom persze nem a tökéletes, muzeális állapot elérése, hiszen az kisebb anyagi Taigetoszt jelentene számomra, de mindenképpen kellemesen…..
Loloke_ 2009.05.24 16:24:50
@Csikós Zsolt: Ha viszont lesz kockalampad, a butara vevo lennek, kellene a cegesbe, mert nagyon be van mar mattulva...
Loloke_ 2009.05.24 18:52:39
@Csikós Zsolt: Azert a 123-ban pont az a jo, hogy eredeti allapotban is egesz hasznalhato, el lehet menni talalkozozni is, es lehet minden nap ezzel jarni... Az ules-problemad aterzem, en is azzal kezdtem a sajatom rendberakasat. Korbenezek en is, hatha van valami...
Belsőség Kőkemény a tempó 2009.05.13 13:14:00
Ez a hét valahogy más, mint a többi. Eddig sem volt könnyű (nem is mondta senki, hogy az lesz), délelőttönként vérbe borult szemű zombikat láttam csak a szerkesztőségben, amerre néztem, de ez a hét valami ultra. Persze bírjuk még, remélhetőleg sok remek anyagot tálalunk majd a…..
Loloke_ 2009.05.13 20:23:23
Ígértem a mercis posztban, hogy írok még az idei, weissenkircheni hegyi felfutóról, ahova egy olyan debilnek, mint én, évről-évre érdemes visszamennie. Mert amikor eljövök, máris várom a következő évit.Mindig változik a kínálat, nagyjából 30 százalék marad meg az…..