Regisztráció Blogot indítok
Adatok
peterslounge

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MÁV Nosztalgia kitett magáért, nagyon nagyon nagyon ügyes volt. Az év első nosztalgia utazása egy rémálom volt. Halbi kocsikban, gombostűvel feltűzött ülészámokkal kellett 2*4 órát utazni. Semmilyen nosztalgikus hangulat nem volt. A befizetett pénzért cserébe, kaptak 3…..
Nyilván ismerős az érzés, amikor az év végi céges buli másnapján felkelünk, és próbáljuk összeilleszteni az este történéseit, mint a szétesett puzzle darabkáit, leginkább abban reménykedve, hogy nem csináltunk akkora marhaságot, ami derékba törheti…..
peterslounge 2009.12.29 23:24:24
@éjjeli_alkesz:

az az érdekes hogy tőlem mindig azt kérdezik hogy birod a részegeket ilyenkor? :DDD
A zene egy érdekes dolog, tulajdonképpen hálás vagyok a Kft nek hogy komolyan megirta azt a zenét mert mindig üt :D de ilyenek a dzsorgsz májkül : wake me up s sorolhatnám. Probálom dinamikusan egymas utan rakni ezeket a slágereket pl egy part time lover re pontosan rákeverem a hit the road jack et, páran megborulnak mert olyan mint ha tört ütem lenne :DDD
megvan a szépsége
Az étteremben elköltött vacsoráim után általában várok pár hetet, mielőtt megírom az élményeimet. Most nem tudom ezt megtenni. A tegnapi vacsorám szinte minden elemében rossz volt, bizonyos ételek a fogyaszthatatlanság határát súrolták. Ki kell írnom magamból! A Múzeum…..
A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen a 2009/2010-es, azaz az idei tanév szeptemberében indult el első ízben a lemezlovasok oktatása BA (bachelor) képzésben. A Zeneakadémia ismertető kiadványa így indokolja a szak beindítását:   „A lemezlovasok, más néven disc…..
peterslounge 2009.10.24 12:35:23
Subba Jeszi! Sok itt a köcsög! 2009.10.23 17:03:00
HÁHÁ, ezt csak most vettem észre! Dj Jeszi, a magyar zeneipar legszánalmasabb szereplője visszatért!! Képes volt magát odáig alázni, hogy odamenjen a szily blog róla szóló (amúgy jogos kritikát megfogalmazó) blogbejegyzése alá mosni a csuromszaros szennyesét. :-D De várjál, az…..
peterslounge 2009.10.24 12:20:19
@tdj: Ahhoz hogy ez a rendszer jól működjön egyszer elmagyarázta a jeszy ur hogy minden egyes dj minden egyes fellépésről playlistet kell hogy irjon mondjuk egy excell táblába : elóadó-zene cim-lemezkiadó ezt el kell jutattnia a jeszy hez akik ezt kielemzik és a lejáccások után elküldik a beszedett összegből a lemezkiadónak járó részt abbol a pénzből amit a sok általány dijas dj befizet. Ez gyönyörű csak egyszerüen nem működik a valoságban. Rádióknál ez alap. De nem hiszem hogy ma minden egyes lemezlovas aki általányt fizet a szetje közben egy papirfecnire irja az aktuálisan pörgő darabot mindezt mondjuk hetente 3szor és ezt megfelelő módón elküldi a jeszi urnak. cáfoljon meg aki már látott szett közben irogató djt lehet az z kategoriás kocsma vagy über menő top hely 350 ezer /oras djkkel. Szóval amig ez nem igy van addig egy egy nagy BULLSHIT
Reckl Amál blogja Sóher vágta 2009.06.01 20:38:28
Bele se kezdek abba, hogy kevés olyan értelmetlen baromság van Magyarországon, mint ez a fölösleges magyarosch hangulatú Nemzeti Vágta. Kíváncsi lennék, ez miért és kinek üzlet, és hogy mire jó az egész. Mindenesetre azalatt a két perc alatt, amennyit láttam belőle, azért azt…..
Régóta akartam már írni a témáról, de ma láttam az indexen, hogy végre egy normálisan gondolkodó (zeneileg is hozzám közel álló) embert, Erdély "Supermen" Zsoltot is megkérdezték az ügyben. Van magyarországon a Lemezlovas szövetség (már a neve is elég gáz) akik…..
Megy a baromkodás, az egyre élesebb vita, és a legnagyobb baj, hogy már kapott egy politikai színezetet is. Mégis mi a rosseb köze van a brávó zenés vacsorának a politikához? Ha fideszes vagyok, akkor diszkósnak kell majd lennem, ha emeszpés, akkor rokkernek? (Nyilván nem, ez csak…..
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
Vannak olyan dalok, melyek, ha előkerülnek egy buliban (legyen az kisvárosi diszkó, házibuli, lakodalom, vagy csak rádióból jövő háttérzene) , szemeim vérben forognak, már-már farkasemberré változom, de mindenképpen kimegyek a tánctérről. Persze az aktuális társaságból /…..
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..