Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spoonman

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lángoló Gitárok Bazári opera 2010.09.23 09:45:00
Therion – Sitra Ahra (Nuclear Blast) Aki igazán komolyan veszi a zenét, és élete valóban fontos részének tekinti, egy idő után – akár bevallja, akár nem – zenefasiszta lesz. A határvonal persze valamennyi ember idegtérképén máshol húzódik, és hogy pontosan…..
The Gipsy Way címmel különleges single-t ad ki az Ektomorf a fesztiválszezonra. Igazából ez a legutóbbi lemez, a What Doesn't Kill Me... fesztiválverziójához jár, de külön is lehet majd kapni. A kislemezen az Alice In Chains We Die Young-ja, a Soundgarden Rusty Cage-e, valamint egy…..
Picasso Branch: Álmodj rólam Bármikor készek vagyunk elismerni: a fiúbandák a 90-es évek hazai popzenéjének megkerülhetetlen tényezői voltak. Tesszük ezt annak dacára, hogy a bennünk lakozó Akela rajongó a mai napig parasztboros demizsonnal verné le mindazok veséjét, akik a…..
Már egy ideje megjelent az első olyan hivatalos Alice In Chains-kislemez, amin William DuVall énekel. Az A Looking In View című számot akár a zenekar Myspace-oldalán is meghallgathatjuk, és immár klipen is megnézhetjük, igaz ezt hivatalosan egyelőre csak a csapat oldalán...
spoonman 2009.07.08 21:26:29
@forsakenskies: ugyanígy vagyok vele.

én nem bírok betelni a ezzel a dallal. drukkolok Jerryéknek, hogy végre megcsinálják a tutit, ami Layne miatt meghiúsult anno. DuVall meg szerintem az elmúlt 10 év egyik nagy rockmeglepetése. nagyon beleillik a zenekarba.
csak egy a baj: szeptember 30. még cseszettül távol van:(
Down, Voivod @ Petőfi Csarnok 2009.06.23. Kedden este minden kételkedő megbizonyosodhatott róla, hogy a tavalyi Down-koncert nem azért maradt el, mert nem fogytak rá a jegyek. Tény, hogy a jelenlegi összeállítás jóval csábítóbb volt, hiszen Anselmóék csak itt léptek fel együtt…..
Múlt héten a Pecsában lépett fel a 90-es évek elején alakult metál szupergroup a Down. Késő délután ültem le az együttes gitárosával, Kirk Windsteinnel (és barátnőjével), hogy beszélgessünk a turnézásról, a Crowbarról, múltról és jövőről, és persze a…..
Depeche Mode @ Puskás Ferenc Stadion 2009.06.23. Izgatottan indult a reggel az intézetben. Korán keltettek, kapkodás, sietés, ki kellett érnem a repülőtérre. A MALÉV Bratislava felől érkező pozsonyi járata néhány perccel dél előtt, pontban fél 11-kor szállt le, fedélzetén a…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
spoonman 2009.04.27 16:19:31
spoonman 2009.04.27 16:22:22
@spoonman:

ez lehetett a szöveg mielőtt fejjel nyitotta az ajtót.
A világ legjobb ritmusszekciója és második legviccesebb énekese tegnap este bebiznyította a kétkedőknek, hogy igazán dögös rakenrollt csak ötven év felett lehet és érdemes játszani. Az AC/DC iszonyú hangos koncertet adott a Papp László Sportarénában. Ha valaki a 18 évesen…..
Megtudtuk az okát, miért is váltott át rockról popra Chris Cornell! Történt ugyanis, hogy évekkel ezelőtt összebalhézott az akkori asszonnyal, így a nőszemély valamilyen furmányos módon elcsaklizta a Soundgarden volt énekesétől az összes gitárját (vagy tizenötöt). Na itt…..
spoonman 2008.12.20 21:38:15
Idén új lemezt adott ki Heart On címmel az Eagles Of Death Metal, jövőre pedig be is mutatja ezt nekünk, ugyanis március 16-án fellépnek a Dürer-Kertben. Hogy egész pontosan kik lesznek Jesse Hughes mellett a színpadon, arról még fogalmunk sincs. Aki nem tudná, ez azért…..
Lángoló Gitárok Kemény dió 2008.12.19 16:18:00
Isten Háta Mögött - A kényelmetlen lemez (Edge) 2008 Jó érzés tudni, hogy vannak vérprofi zenekarok, akik nem követnek trendet, szembenéznek a nehézségekkel, megoldást keresnek a kesergés helyett, és ha kötnek is kompromisszumot, nagyítóval kell bogarászni. Az Isten Háta…..
Glen Matlock, a Sex Pistols basszusgitárosa a minap mindenfélét beszélt a The Quietus nevű magazinnak, köztük azt is, hogy jövő nyáron talán felvesznek egy új lemezt (ami ugye több mint harimc év után a második lenne a sorban). Jelen pillanatban még nem tud semmi biztosat…..
Bár nem is olyan régen még arról szóltak a hírek, hogy nem valószínű az A Perfect Circle újjáalakulása (2004 óta inaktív a csapat), most Maynard James Keenan énekes mégis erről beszélt a The Pulse of Radionak: „Kétlem, hogy ha összeállunk, csinálunk majd egy komplett…..
Jövőre a Pearl Jam elkezdi ünnepelni a huszadik életévét, ami igaz, hogy csak 2011-ben lesz, de olyan sok dolgot terveznek az alkalomra, hogy azt egyszerre rázúdítani a rajongókra képtelenség lenne (tulajdonképpen az összes lemezüket újra kiadják valamilyen luxus formában).…..
spoonman 2008.12.11 23:26:52
Angliában, és az Egyesült Államokban is óriási csalódás a Guns N’ Roses Chinese Democracy lemeze, mivel pár héttel a megjelenés után máris kiesett az eladási listák első tíz helyezettje közül. A kiadó persze dühöng, mivel dollármilliókat ölt az albumba, és most…..
Amennyiben ma még nem rettegtél és gondoltad éppen itt lenne az ideje, akkor melegen ajánlom a Metallica új klipjét, amely minden fanatikus beteg elmének tökéletes levezetés így a nap végén. Eddig még nem érkezett meg a készítők névsora, de le a kalappal előttük, mert nagyon…..
Guns N’ Roses – Chinese Democracy (Geffen) 2008 2008 a vén faszok éve. A „lemez amiről a legtöbbet okoskodnak” státuszért legalábbis mindenképp nagy verseny alakult ki a Metallica–AC/DC–Guns N’ Roses trió között. Mert, bár valóban hihetetlen,…..
Az új(?) Bond-film már pár hete a magyar mozikban megy. Nem láttam, nem érdekel.Sajnos nem értem, miért akkora szám, amikor a királynő kitalált ügynökéről újabb filmet készítenek. Főleg azért, mert minden filmben ugyanaz történik: a világ veszélyben van valamilyen birlliáns…..
Milyen filmek ijesztegették anno a mozikban a nagyérdeműt, milyen alkotásoktól lett tele a nézők gatyája? Hát pl. ezektől. Manapság hasonló poszterek készül néhány videótékás horrorhoz. (Errefelé még van néhány régebbi plakát)..
Az amerikai Rolling Stone Magazine nemrég csinált egy szavazást, amiben arra kérték az olvasóikat, mondják meg, szerintük kik azok, aki nem kerültek be minden idők legnagyobb énekesei közé, pedig ott a helyük, és mindezt egy húszas listába állítsák össze. Nos, a szavazatok…..
Lángoló Gitárok Slash feat. Ozzy 2008.11.26 14:00:00
Hamarosan kijön Slash szólólemeze, amin olyan nevek szerepelnek majd, mint Ozzy Osbourne, vagy Fergie a Black Eyed Peasből. Mindezt Perla Hudson, a volt Guns N’ Roses-gitáros felesége árulta el a sajtónak, és még azt is hozzátette, hogy a férjének nagyon tetszik az új…..