Regisztráció Blogot indítok
Adatok
11.20

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menesztették Bukta Andrást, a Kaposvári Sportiskola jégkorongsakosztályának vezetőjét. A fejleményről a Somogyi Hírlap online verziója számol be részletesen, a cikkből kiderül, hogy Bukta nem állt a helyzet magaslatán, szakmailag értékelhetetlen munkát végzett. Fejre állt a…..
11.20 2009.06.30 21:47:37
@FaGoR:
Nem voltak meccs nélkül, meg kell nézni a tabellán hol végeztek a serdülők. Szörnyű!
Egyedül csak az Üröm csapatát tudták legyőzni, de az utolsó meccsen majdnem kikaptak tőlük.
A kicsiknél még nem jegyzik a kapott gólokat, de a szülők írták. A kapott gólok száma megközelítette vagy meghaladta az 1000-et ( nem tévesztettem el!),a lőtt gólok száma pedig talán 25!
És mindezek mellett B.A. azt nyilatkozta a helyi médiában,hogy a gyerekek napról-napra látványosan fejlődnek, felveszik más csapatokkal az iramot, azokkal partiban vannak.
11.20 2009.07.01 16:22:36
@heves jeges:
A költségekről csak annyit, tudom hogy szerencsés helyzetben vagyunk a város támogatásával kapcsolatban.
Ti nem vagytok tisztában, hogy B.A. mennyi pénzt lehúzott a város zsebéből.
A fizetése horribilis összegű volt, amit a mai napig nem mernek és nem is akarnak nyilvánosságra hozni, az utaztatására nem kellett költeni, mert szolgálati lakásban lakott potom pénzért.Minden költségét a város fedezte.A szülők minden hazai meccsen térítés nélkül ott voltak (versenybíróság)sokszor szombat-vasárnap is és önzetlenül segítették amiben csak kellett! Mindezért nem vártunk köszönetet, csak annyit, hogy a gyerekeinkkel úgy foglalkozzon ahogy az elvárható lett volna.
Helyette csak az állandó vereség és megaláztatás jutott- amit többek között a másik csapat részéről kaptak.
Mi akik lejártunk az edzéseknek nevezett korcsolyázásokra tudnánk mit mesélni. Mindig csak ugyanazt a(2-3 féle) helyzetgyakorlatokat csinálták. Semmi erőnléti, technikai dolgok, persze éles helyzetben meccseken ez nagyon meglátszott. Úgy nem lehet edzést tartani, hogy ülünk a palánk szélén egész idő alatt és elméletben valamit elmormogunk. Ha nem értették a gyerekek akkor ordítozott velünk.Tavaly is a szárazedzéseket Képes Pál Török Tamás és Vörös István tartotta a gyerekeknek mert B. A. egész nyárra levonult a Balatonra kipihenni a fáradalmait. Ősszel pedig volt képe azt nyilatkozni, hogy milyen jó felkészítéseket tartott a nyár folyamán a gyerekeknek.
Kölyök csapatunk azért nem indult, mert az összes kölyökkorú gyereket felvitték a serdülő csapatba játszani!
11.20 2009.07.03 12:41:37
Sorozatunk negyedik részében ismét egy kiscsapatot mutatunk be, ezúttal vidékről. A Kaposvári Sportiskola – rövidebben: a Kasi – 2006 óta foglalkozik hokisképzéssel. A Kaposvárban 66 jégkorongozó sportol. 28 serdülő, 5 kölyök, 24 előkészítő és 9 mini korú. 50-en…..