Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KávéMókus

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai vendégünk KávéMókus. Sziasztok! Ha már intőgyűjtemény, akkor bevallom, gyakorlott szülőriogató voltam ( vagy tanár, ez nézőpont kérdése ). Nekem is megvolt az oroszórák általános feelingje! Konkrétan 13 évig okítottak, akkoriban ez volt a divat… Komolyan utáltuk egymást a szakközepes…..
KávéMókus 2010.11.06 22:52:57
@Kravver:
Ezt a kommentet csak most vettem észre! Köszönöm a gratulációt, Kravver! Te biztos az iskola mintadiákja voltál! De akkor mit keresel ezen a blogon? Én gyerek voltam, aki csinált csínyeket! A szülőknek is átadom a gratulációt, de kissé alulfejlett a humorérzéked a jelek szerint! :)

Amúgy teljesen igazad van, a loser elgépelés volt, de ahol fűrészelés van, forgács is keletkezhet!
Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést…..
Nagyon érdekel, hogy ti, olvasók mit gondoltok a következő esetről, az eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg meg fogja osztani a véleményeket. Ítélkezni könnyű persze, de nagyon más a helyzet egy arra járó gyalogos és egy kisteherautóval járó futár szemszögéből. Kell…..
KávéMókus 2010.05.23 12:48:46
@eml: Egyetértek! Le lehet szedni a fenti szabálytalankodó fejét, valóban nem illik megállni zebrán! De az okok, ami miatt ez történt, szintén elgondolkodtatóak. Aki nem dolgozott ebben a szakmában, lövése sincs arról, hogy miért vannak ilyetén parkolások! Lehet fikázni, de érdemesebb megtudni a valós okokat, s csak utána ítéletet mondani! Engem is büntettek meg néhányszor, nem éreztem mindet jogosnak, de benyeltem a dolgot, viszont néha, egy-egy cím komoly nehézség volt, főleg másfél raklapnyi áru esetén, ahol a pakolást nem lehetett máshogy megoldani, csak szabálytalanul. És komolyan szartam a szabályokra, mert el kellett juttatnom az árut a címre. KB ennyi! Fikázzatok bátran!
KávéMókus 2010.05.23 14:25:46
@Reggie: Az irodaházakba sajnos nem lehet éjjel szállítani! Próbáltam, hidd el! Nincs, ki átvegye a cuccot! Mert, mint tudjuk, a munkaidő lejár. Ha valóban így üzelemle a dolog, akkor igazat adnék neked, Reggie! A szállítóknak is jobb, mert nincs forgalom, van parkolóhely, vagy legalábbis kevesebb embert akadályoznak a parkolással. De ez itten nem Osztrákia, itt nem lehet éjjel szállítani...
KávéMókus 2010.05.23 14:51:11
@Reggie: Egy irodaházban a portaszolgálat csak egy dolog, alkalmanként akár 20-30 cég is van egy irodaházban, portyié bácsik nem kopetensek.Amúgy, ahol olyan volt a dolog, én is inkább kiskocsiztam, tehát nem ismeretlen! :)
Először is mindenkinek ezúton kívánunk boldog karácsonyt! Nem, nem kellemeset, mert kellemes az, amikor bejössz a hidegről a melegre, vagy beülsz egy kád melegvízbe, az ünnep legyen boldog!A szarrágó cég idén a válságszarrágóság miatt törölte a cég által finanszírozott…..
Közleményben tudatta a világgal Wendy Dio, hogy férje, Ronnie James Dio gyomorrákban szenved, de szerencsére korai stádiumban fedezték fel a betegséget és a kezeléseket már meg is kezdték. A Black Sabbath, a Rainbow és számos más korszakalkotó zenekar 67 éves énekese bízik a…..
KávéMókus 2009.11.27 09:52:07
A csaj kifogta a világ legnagyobb balekját, és szabadulni is alig tudott tőle.  Kedves Szakítós! Nem lesz egyszerű a sztori, remélem, hogy lehet majd követni, és nem sikerül túl hosszúra. Én a lány, most 21, a fiú vagyis az ex most 28. Volt minden ami kell, nagy lamúr,…..
KávéMókus 2009.05.13 22:57:59
Sziasztok! Én A. vagyok! Mielőtt bárki azt hinné, fake a dolog, jelzem, ez a sztori korábban íródott, ez a k élet írta és minden betűje igaz! Aki esetleg reklamál, az okolja azt a helyesírásellenőrzőt, ami párom gépén volt ott és akkor... A retardált ex igazából még alig is volt jellemezve, én tudnék még rengeteg jelzőt és fogalomhalmazt sorolni, de felesleges! Az a kis pöcs kilépett az életemből, nem hajintotta ki magát a hatodikról, nem okozott így végelláthatatlan rohangászást a rendőrségre, bíróságra, és mostanában nem akarja elvágni sem a párom nyakát, sem az enyémet... Végre nyugalom van, lányka feledheti azokat a dolgokat, és lassan én sem akarok embervért inni ( ha akkoriban mesélt volna erről, a loosert önzetlenül és barátilag simán legyaláztam volna, pedig nem vagyok egy agresszív állat... ), a verekedős jeleneteket okkal nem mesélte, mert tudta, hogy hirig lenne. A kétkedőknek mondom, olvassanak Danielle Steele regényeket, az mesebeli, amiről a post szól az teljesen megtörtént, csak nem minden fejezete volt kellően szókimondó! A hepi end ( mielőtt valaki beszólna: happy end! ) jelenleg valóban hepi, vitamentes és leginkább örömteli! Persze visszatérő gondolat ez a pöcs, de csak el fog múlni, lévén nem ő a tényező, hanem minden más, ő csak egy lefosott kilóméterkő az élet rögös útján... ( és az én hozzászólásom sem fake, magam gépeltem és a post minden egyes gondolatát csakis igazolni tudom... )
Ez most nem politika. Jópár évvel ezelőtt volt egy olyan adó, hogy Radio Bridge. Igényes zenéket játszottak többféle stílusból. Akkoriban messze ott lehett hallani a legtöbb rockzenét, hát sűrűn volt odaállítva a kocsiban a rádió. Aztán egyszercsak bejelentették, hogy profilt…..