Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BicycleRepairMan

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az áprilisi High Times Amszterdam-összefoglalója alkalmából Jorge Cervantes, az egyik legviccesebb kortárs termesztőguru ismerteti a pelyhedző amerikai szmókereknek a legfontosabb turistatudnivalókat, pl hogy ne bambuljanak el bicikliúton: ..
BicycleRepairMan 2009.03.13 22:31:55
@gulden: :)))
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..
BicycleRepairMan 2009.03.02 19:48:10
@Szűcslaci:

A kendert nem lövik.
Te "szerencsés"!
Tájékozatlan parittya!
Az ilyet egy kalap alá venni.
Jézusisten!
Nemhiszemel.

Az amerikai színészektől megszoktuk, hogy privát megnyilatkozásaikban két lépésből eljutnak a világ megváltásához, amelyben ők játszanának a főszerepet. A New Yorkban kerékpározó Matthew Modine is összehord mindent, hogy biciklizés egyesítheti egész világot, meg hogy a…..
Decembertől a szállópor határértéket is alapul veszik Budapesten a szmogriadó elrendelésekor, a fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a határértékek szigorítása mellett. Az új szabályozás szerint várhatóan sokkal gyakrabban, az elmúlt öt év…..
Kerékagy Bringás vírus 2008.11.20 13:20:00
Több mint 600 000 ember látta már azt a 3 és fél perces videót a YouTube-on, amin egy biciklis a fejére szerelt kamerával megy végig egy pályán, és aminek a zenéje egyértelműen a Guitar Hero kemény basszusait idézi (az elején felmutatott papíron is az olvasható: Living End,…..