Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisjutka

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádok enni. Séta közben pedig időnként megéhezem, budapestiek tízezreihez hasonlóan. Ezért örülök annak, hogy az utóbbi években óriási mértékben bővült a város street food kínálata. Ajánlok néhány nagyszerű helyet. Az összeállítás egyik célja az, hogy bebizonyítsam Önöknek: nem csak a…..
Futóblog 19. Bükki Hegyi Maraton 2011.07.06 14:43:00
 A hétvégén rendezték meg a 19. Bükki Hegyi Maratont.  A helyszínen több Futóblogos társunkkal is találkoztam, így gondoltam egy rövid beszámolóval felidézem a verseny momentumait.Szombat reggel szemerkélő eső fogadta a 6 km-es maratonka, a félmaraton, a maraton és az…..
kisjutka 2011.07.07 21:56:51
Már többször indultam a BHM-on, eleinte csak a „féltávon”, két éve pedig a maratonin. Abban az évben abszolváltam a Balaton Szupermaratont is, és az a sok aszfalt annyira betett a térdemnek, hogy azóta nem tudtam / mertem hosszabb távra vállalkozni.
Most viszont bekattant, hogy nosztalgiából újra el kéne menni erre a versenyre, és ha már van ultra táv is, hát persze hogy nem adom alább. Mondhatni teljesen felkészületlen voltam, mert az edzésmunkám reggelente fél óra futópad és kis felsőtestre gyúrás (erre „futja” időből) plusz munkába és munkából vissza biciklizés, illetve hétvégén esetleg egy terep tízes (meg kétévente egy 24 órás tájfutó váltóverseny:)
Mindezek ellenére úgy gondoltam, képes leszek végigcsinálni a távot, leginkább mert nagy kedvet éreztem hozzá. Az időjárás szerintem az esővel együtt is futásra közel ideális volt, leszámítva a helyenként nagy szelet, és az erdőben lévő néhol korcsolyapályaszerű sártengert. Nekem kifejezetten jólesett a pálya eleji eltévedés, mert bár az első frissítőnél meglátva az addigi távot jelző táblát gyanús lett hogy jónéhány plusz kilométert tettünk bele, viszont annyival később kellett szenvedni a betontól. Szerettem volna hat órán belül teljesíteni, és legnagyobb örömömre még ezzel a kitérővel is sikerült, ami azt jelenti, hogy kicsit jobb átlagot mentem mint 2 éve, edzetten. Újszerű élmény volt, hogy még a vége felé is tudtam érezni magamban az erőt, akkor is, ha éppen mondjuk belesétáltam egy emelkedőn. Célbaérve sem kimerültséget éreztem, csak szimplán fájt mindenem :) Ez a verseny nálam mindenképpen fejben dőlt el, azt hiszem.