Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mattx

6 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel arról még mindig nem tudok írni, hogy mi történik a Nemzetközi Bünterőbíróság háza táján (bár sejteni lehet), megírom azt végre, hogy mi történik a Núbiai-sivatagban, ha az ember kilátogat egy hétvégére.Először is, érdemes jó zenéket, és pláne, jó embereket…..
irány tibet szerintem eltévedtem 2009.02.03 23:59:00
nagyon úgy néz ki. picit nem figyelek oda és rögtön elkavillálok. ezek nem jakok! ezek tevék! mi a frászt keresek én Afrikában? lehet, kanyargós utam lesz...    ..
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
irány tibet merhogyjak 2007.03.06 21:12:00
szóhű diskurzus a hétvégémből (kedvenczebbnél kedvenczebb rokkonnal, aki ösmeri, az teheti peregrinus est előttről)- Mit lehet Tibetben csinálni? Szóval mit csinálnak a tibetiek?- Jakot néznek, ahogy állnak szélben ők... és fújja őket, ők meg lengedeznek, mármint a jakok!-…..
irány tibet ommanipadmehum 2007.02.22 18:35:00
tudnak ezek a népek valamit... példának okáért, hogy automatizálták a imát... és mennyivel jobban kijönnek így az egészből...kirakatok között kerengő plázadroidok helyett imamalmok... na, akkor csak forogjon itt.... addig főzök egy zöldteát.... csak honnan szerzek hozzá…..
irány tibet merhogyezekírnakis 2007.02.20 19:20:00
na, nem mintha valaki is olvasná ezt, csak úgy magamnak jegyzem meg inkább, hogy ma újfent nem kerültem még egy centivel sem közelebb tibethez. viszont teljesen le vagyok nyűgözve attól, ahogy írnak.meg attól is, ahogy beszélnek, de nem tudom, hogyan kell mp3-at feltenni, meg betenni…..
irány tibet mmmmm 2007.02.18 15:53:00
ha már a címe valami tibet, akkor legyen itt valami ilyesmi is, mondjuk az egyik kedvenc képemés az meg külön tök jó, hogy alig egy órája gyártottam ezt a blogot, vagy mit és még nem felejtettem el a paramétereit.....
irány tibet most akkor... 2007.02.18 14:50:00
most akkor én csináltam egy blogot?na, ez van, amikor egy kicsit nem figyelek oda.majd írogatok akkor bele, azt hiszem, ezt erre találták ki, legalábbis ezt láttam országunk egynémely vezetőjétől, aakik se nem szeretettek, se nem kedvesek, mint mondjuk észak-koreában...mindegy, úgyis…..