Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikike86

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az még érthető, hogy ha valaki nem teszi ki a mozgáskorlátozottaknak szóló engedélyt, akkor megbüntethetik, hiszen annak hiányában tényleg nem tudhatják, hogy jogosan áll-e az érintett autó a fenntartott parkolóhelyen. De ha még a hatóság jelenlétében megérkezik a jármű…..
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
Nikike86 2012.01.28 09:57:14
@luciferko: luciferko 2012.01.28. 06:32:51
Üdv.

Mielőtt nagyon komolyan veszed a "ne fizess", "jelentsenek fel, kit érdekel" (jó)tanácsokat, gondold végig.
Jogilag sajnos helyes a parkolási társaság kifogása. tetszik, nem tetszik, ők a nyilvántartásból veszik az adatokat, ott te vagy, neked küldik. Ha nem fizetsz, nem félretolják, hanem küldik a végrehajtónak. Az lesz a következő fokozat, és hasonlóan nagy ívben tojik arra, milyen papírt lobogtatsz, a "jelen" állapotot nézi, a szerint meg rajtad vasalják be. Ha nem fizetsz, viszik a fizetésed, ha abból nem jön össze, mennek foglalni.

Egyetlen megoldásod van, megkeresed az új tulajt, és kilátásba helyezed a bírósági utat (vagy drasztikusabb megoldást, vérmérséklet kérdése). Ha nem foglalkozik vele, akkor nincs más módszered, mész a bíróságra, oszt indul a szopóág.

Ez Orbánisztán, belátást, gondolkodást ne várj.
Fura, de egy telek eladása után tanultam meg ezt a menetet, a tulaj baszott átíratni, minden közüzemi számla hozzám jött, végül a végrehajtó vitte a fizetést, az új tulaj ugyan ügyvédi felszólításra fizetett, de közel öt év őrület és egy tíz centis paksaméta lett az ügy vége.
.....................................
Sajnos ez fog történni, mert itt Magyarországon még ha kiszáradt fába is belekötnek. q-va egy ország ez, mert hiába lesz utána igazad, végül is többe fog kerülni a leves mint a hús.

Itt csak hatalommal felruházottaknak van igazuk, még akkor, ha 100%-ban pofátlanul hazudnak!
Nikike86 2012.01.29 17:28:58
@duncan: Válasz!

Én nem dolgozom az ilyen csürhe mocskos szemét, és hozzá hasonló társaságnál.
Őszintén sajnálom, hogy a sorok között nem tudtad érteni, hogy ellenkezőleg, mert én is utálom őket, mint a szart!

Hogy miért?

A városban a súlyos mozgáskorlátozott Édesapámnak lelakatolták a kocsiját jogtalanul, addig még kiváltotta a gyógyszerét, mert a közterület felügyelő nem volt hajlandó látni a jogosultságára kiállított engedélyt.

Hiába hívott rendőröket, akik elfogadták, és mondták, hogy nem követett el semmi rosszat, de a commentekből is kiderült már, hogy nagyobb hatalommal rendelkeznek, ezek a naplopók.(közterületesek)

Azóta figyelem, hogy a közterület felügyelő főnöküket, és azt a személyt aki az önkormányzatnál az Apámat úgy rúgta ki amikor reklamálni akart jogosan.

De az "ISTEN nem bottal verte őket, mert azóta egyik meghalt, a másik meg elzavarták családon belül jó messzire!

Egyébként én jó indulatból helyeseltem, és írtam azt amit szóvá tettél, mert azt szokták mondani:gibicnek semmi sem drága, és minek valakit olyan dolgokba jótanáccsal belehajszolni.
A véleményemet az Apám megtörtént esetre alapoztam okulásként!

Maximum az lehetne a megoldás, ha valami jogi fórum féleségen valaki ingyen elvállalná az ügyét, és kiharcolná az igazát, mert teljesen egyetértek vele!
autózz! Mr. Hetven köztünk jár 2012.01.03 07:48:00
Egy érdekes sofőrtípust elemez ki levelében Zoz, egy tipikus vasárnapi kalapos fajtát, aki a biztonság kedvéért inkább csak poroszkál, arra nem gondolva, hogy ezzel még inkább veszélyforrássá válhat, de legalábbis marha idegesítő. Hetven bácsi az, aki a hétvégi…..
Igen sajátos jogi helyzet az alábbi, hasonló problémákat szokott okozni, ha a kamarából kizárt ügyvéd eltűnik és nem adja át az iratokat az ügyfélnek.Tisztelt Zugügyvéd!Kérem amennyiben lehetséges, mielőbb válaszoljon, meglehetősen sürgőssé vált problémám…..
Volt már alkalmam elképedni olyasmin, amire Tibor hozott fel két példát is. Az én esetemben az idióta hülyegyerek szépen ki is kerülte a félsorompókat a kispesti Derkovits Gyula utcát keresztező vasúti átjáróban, ami egyébként is tipikus abszolút beláthatatlan fajta. Vajon…..
Nikike86 2011.12.04 10:17:48
@''autónepper.'':

Jogosítványod van-e? Vagy már bevonták-e???

Honnan veszed azt, hogy én hogyan, és milyen jogosítvánnyal rendelkezem, és mennyi km-ert vezettem le balesetmentesen?

Persze nem vagyok beképzelt, mivel a szerencsének is köszönhetem.

Igaz az összes hely be van bélyegezve a hiv, jogsimba.

De azt nem szabad elfelejteni, hogy akik az úton gépjárművet vezetnek, az egyik lábuk a sírban, a másik a börtönben van!

De a tiéd elsősorban az elmeosztályon, az agresszív megnyilvánulásod (magatartásod miatt)Hozzád képest egy vadállat kezesbárány.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nikike86 2011.12.04 10:59:56
@"streetfighter":

Abban igazad van, hogy rendőrautót nem vezethetek.:)))

De azok vezethetnek sima úrival is!:)))))
Nikike86 2011.12.05 11:17:54
@''autónepper.'':

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Arra nem is gondoltál, hogy van 3-om felnőtt fiam és 2-ő lányom, és az egyik nevén aki,25-éves 4.-ként született annak nevén írtam csak!:(((((
A kérdésre a válasz elég egyszerű, ha nem történt örökbefogadás, nyilvánvalóan nem törvényes örökös a „nevelt” gyerek, de azért a Zugügyvéd tanulságképpen kiposztolja az ügyet.Üdv!Szüleim 4 éves koromban elváltak, és édesanyám újra férjhez ment nem sokkal…..
Nikike86 2011.12.02 09:35:40
@load error:

Erről beszélek, sajnos ezért egy végrendelet nem ér semmit itt "Magyarországon" mert még nekünk kellett volna bizonyítani, hogy a fehér miért fehér?

Vagy a fekete miért fekete?

De én inkább dolgoztam, és hagytam az egészet, de az ilyen jogalkotónak még vizet sem adnék!

Aki most meg idegbeteg, és nagyon jól ismerte a törvényeket/rossz/ az most élhet ,legyen boldog a gyámjával!

A LÉNYEG AZ, HOGY SOKAT TANULTAM, ÉS TUDOM, HOGY ITT MAGYARORSZÁGON IGAZ A JOGRA IS, AZ A KÖZLEKEDÉSI SZABÁLY, HOGY HIÁBA VAN ELSŐBBSÉGED, DE AZ CSAK AKKOR IGAZ, HA MEG IS ADJÁK!
Nikike86 2011.12.02 20:57:47
@Deviáns:

Sajnos mi nem is akartunk semmit, hanem a kitagadott betegesen ragaszkodott ahhoz, hogy a bíróság adjon neki igazat.

Mivel mi nem is akartunk semmit, ellenkezőleg, rendesen egyenlő arányban osztozni, és mi fizettünk rá!

De lássad az "Isten nem bottal verte meg"

Ez nekem bőven elég elégtétel, annak ellenére, hogy nem kívántam neki, azT hogy majd egyszer a bíróság töri meg a beszámíthatóságát!

EZT A TÖRTÉNETET CSAK AZÉRT OSZTOTTAM MEG KEDVES HOZZÁSZÓLÓK, HOGYHA VALAKI A GYEREKÉNEK IGAZÁN SEGÍTENI AKAR, AZ NE BÍZZA VÉGRENDELETRE!
A Zugügyvéd az alábbi jogi abszurddal kíván mindenkinek kellemes hétvégét.Szia Zugügyvéd,Egy vicces jogi eset a mai napból: megkeresett a bérlőm, aki bérli a lakásomat, elújságolta, hogy a TÁVHŐ-nél adósságot halmozott fel, ezért kikötötték a meleg vizet, ezt nekem be…..
Nikike86 2011.10.26 20:32:53
@Tron65:

DE ÉN EGY VALÓBAN ALACSONY ÖSSZEGÉRT ADTAM KI, ÉS PAPÍRON TANUKKAL HITELESÍTVE ÚGY EGYEZTÜNK MEG, hogy egy hónap felmondási idő után át kell, hogy adja a lakást!

És annak ellenére, hogy a 2,5 fél szobából 1-et zárva tartottam, vagyis bejárhattam a lakásba, de nem jártam a nyakukra.

És amikor eladtam a lakást nem, hogy kiköltözött volna, hanem még a bejárati ajtón is lecserélte a zárat, ami természetesen jó gyorsan be lett rúgva, a többit meg már írtam!:))))

----------------------------------------
Az élet minden területén adódhatnak olyan helyzetek, amikor az ártatlanok bűnhődnek olyanért, amit el sem követtek, a bűnös pedig röhög a markába és mintha mi sem történt volna, mennek tovább. József segítségért sietett a rendőrségre, és a végén majdnem próul járt. Ma…..
Nikike86 2009.02.21 19:28:27
@yard: "fényképek, film-, videó- és hangfelvételek, melyek az érintettek beleegyezése - akár hallgatólagos tudomásulvétele - esetén nem jogellenesek."
Sztem a csávó nemhogy hallgatólagosan nem egyezett bele, hanem határozottan tiltakozott.
Csak erre utaltam, lehet hülyézni. Abszolut nem derült ki, hogy csak a kocsit fotózta, hiszen mindjárt "üldözés" lett a szankció. (((Gondolom előtte volt némi szóváltás.)))!!!!!
A dolog elintézési módja szerintem az lett volna, hogy szól a gyereknek, hogy álljon odébb.
------------------------------------------------
Az a tapasztalatom, hogy az esetek nagy többségében (másodiknak parkoló, kapubejáróban álló estében) a normális hangnem bevállik.
De a kérdésem továbbra is az, hogy miért tett úgy, mintha fényképezne. Bár kiderült, nem csak úgy tett.

ELNÉZÉST KÉREK, DE EZ AZ TIPIKUS RENDŐRI INTÉZKEDÉS JÓL BEVETT SZOKÁSA,HOGY "GONDOLOM"
Bocsi, hogy idemásolom a szöveget az agyoniskolázott @yard: -Úrnak.:D Tanuljon meg a szövegértéssel. Amit már alsó tagozatban tanítanak!!

Itt van, tessék!

Ma 2009.02.06.-án 9 óra,40 köröl, Győrben az Aradi Vértanúk útján, ahol a taxi állomás van, a gyalogátkelőhelyen parkolt egy furgon. Ezt én észlelve gondoltam, hogy úgy csinálok, mintha lefényképezném, hogy lássa az "úr" is. (nem dudáltam, és nem is mozgott a szám, de még ferdén sem néztem rá)