Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PortsaidP

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, hála az HBO fáradhatatlan és nagyon lelkiismeretes marketingeseinek, olyan játékra hívjuk a kedves olvasókat, amire a saját kollégáink is szívesen beneveznének, ha lehetne nekik. Az HBO Magyarország és a Comment:com közös játékában ugyanis három jó válaszért…..
Persze házlilag is tele lehet rajzolni a bögrét, de az macerásabb: be kell szerezni a hozzávaló, biztosan vízálló festéket és egy fehér bögrét. Itt azonban eléd tolnak mindent, és garantálják, hogy a nagy mű valóban a bögrén marad, hiába dörzsöljük a mosogatószivaccsal. A…..
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
PortsaidP 2010.02.12 16:30:09
@Öreg Sam: :D:D Mivel érdemli ezt ki valaki?
Most éppen Dr Tisza Tímeát hallgatom a herpeszről, csorog a nyálam, és nagyon hálás vagyok Valuska Lászlónak a linkért. A Homár kedvenc műsorvezetője strikes back! Sváby András váratlan visszavonulása után belevetette magát a likvid tőkével rendelkező vállalkozók pezsgő…..
Tegnap óta hivatalosan is megkezdte működését hazánk egyetlen orvosi videóportálja, a Videoklinika.hu, ahol orvosok élőben is rendelnek. Így mutatja be a site magát: A Videoklinika.hu-val mindenkihez kívánunk szólni, aki beteg, hozzátartozója iránt aggódik, vagy fontosnak tartja…..
A Kit Kat új nyereményjátékában, egy frappáns ötletért egy karton Kit Kat-tel ajándékoznak meg, ha pedig filmet is feltöltesz, amiben utánozol egy gépet, akár egy 50 000 Ft-os Media Markt utalványt is nyerhetsz! Link: www.gepszunet.hu/..