Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dersu Uzala

2 bejegyzést írt és 1120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye te is kapták már olyan ajándékokat, amik teljesen feleslegesek voltak vagy egyáltalán nem is tetszettek? Nem beszélve azokról a vicces ajándékokról, amik bár jópofák, egy-két hónap múlva már ide-oda fogjuk őket pakolgatni. Méghozzá ezeket az ajándékokat a kukába se nagyon lehet dobni, hiszen…..
Grace VanderWaal már néhányszor megcsillogtatta tehetségét a világ szeme előtt, most pedig egy új Taylor Swift feldolgozással ejti ámulatba a közönséget. Még csak 13 éves, de sokak szerint nagy jövő áll a kislány előtt a zeneiparban...
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
Dersu Uzala 2017.09.17 21:41:43
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
Dersu Uzala 2017.04.24 10:24:31
@tommybravo: egy? te? (mármint ha szigorúan nézve nézőről beszélünk), amúgy ami energiát a TV2 ebbe fektet azt nyugodtan beleölhetné a csatorna fellendítésébe.... kicsit olyan érzésem van, mint annál a viccnél amikor a delikvens úgy akar soványabb lenni, hogy nem ő fogy le, hanem mindenki mást felhízlal maga körül és így ő soványabbnak látszik....
Dersu Uzala 2017.04.24 10:47:43
@tommybravo: Sajnos vagy nem sajnos, de én sem néztem se régen se most, ettől függetlenül értem mire gondolsz. A példádra regálva: így mint sPhone kevésbé megtévesztő,
viszont megfelelő látványvilág támogatással simán átverhető lehet néhány ember ("bizonyos IQ szint" alatt) Kérdés, hogy itt fennáll-e ilyesmi... amúgy már a műsor indításkor megjelent PR cikkekből sejtehető, hogy csak Sváby, meg a szavazósdi lesz a régi a Naplóból.
Én továbbra is úgy érzem, hogy szúnyogra vadászik a TV2. Mondjuk lassan minden szúnyog veszélyes rájuk.... de ennek okát a Róna utcában kéne keresni.

Ördgöt meg védje a Keanu Reeves!
A Stadionkatasztrófák második részében további négy eseményt dolgozunk fel. A 80-as évek eseményei elsősorban Angliáról szóltak, hol egy baleset kapcsán (Bradford), de még inkább a szigetországban ekkoriban tetőző huligán-akciókról. Ennek egyik legismertebb esete aztán az országon kívül,…..
No, újra indul a blog a nyári pihegés után. Nehéz lesz, de nem akarlak benneteket cserbenhagyni, örülök hogy vártatok vissza. Igen jól esik... Szuper téma van bőven, képek pedig ezrével! Na csapjunk bele egy Napi érdekessel! :)   1968. Pilisborosjenő, az egri vár kicsinyített mása az Egri…..
Dersu Uzala 2016.09.04 15:19:13
„Életem 96% kudarcból és 4% sikerből áll” – ezt nem más mondta, mint Sylvester Stallone. A 70. életévét betöltő olasz-amerikai színész meglehetősen pesszimistán, vagy túlságosan szerényen nyilatkozott pályafutásáról. Alighanem sokaknak elég lenne egy életre az a bizonyos 4%, amelynek része egy…..
Dersu Uzala 2016.04.26 00:33:57
Egy baráti beszélgetésen merült fel a minap, hogy volt-e valaha napjaink Messi-Suarez-Neymar triójához hasonlítható támadósor. Első pillanatban nekem a Puskás féle Real Madrid ugrott be, de az az igazság, hogy rajtuk kívül hirtelen nem tudtam volna felsorolni több olyan támadó szekciót, amely ilyen…..
Hú, de kellett már egy ilyen film! Nem mondom, hogy hibátlan, de baromi jó volt kicsit "közelebbről" látni az N.W.A. tagjait. Dr. Dre és Ice Cube zenéjét gyerekorom óta imádom. Róluk már volt bőven előtudásom a film nézésekor. Viszont be kell vallanom, hogy felsőfokú szinten azért sosem vágtam a…..
Igen, elképesztő, de 1996 már 20 éve volt. Én még épp a gimi előtt evickéltem a suliban büszke felsősként  és tisztán emlékszem rá, ahogy nagyon bénán próbáltuk utánozni a Macarenát. Egyszerre bámultam a német VIVA-t és MTV-t, meg hallgattam a mindenféle rádiókat, amiket éppen fogni lehetett és…..
[Supernatural Movies] John Carter 2016.01.02 20:00:00
Mi történik akkor, amikor az animációs filmes nagyágyú, Andrew Stanton egy 1912-es Edgar Rice Burroughs történetet visz a filmvászonra Avatar, Star Wars, meg egy rakás másik filmes recept alapján? Semmi, csak egy 250 millió dolláros CGI katyvasz… Pedig John Carter menő, a…..
Az idén 20 éves Waterworldöt nagyon sokan tévesen csak egy béna Mad Max-klónnak és a mozgókép-történelem legdurvább bukásának tartják. Ez azonban egyáltalán nem igaz: egyrészt a film egy merész újítással végre képes volt kitörni a posztapokaliptikus zsáner örökös…..
Kommentár nélkül. Kíváncsi vagyok ki mit lát meg benne, mi jut eszetekbe, van-e valami, amiről mesélni tudtok? Kommenteljetek bátran, ahogy eddig. 42 ritkán látható, színes fotó jön...
Dersu Uzala 2015.11.06 07:55:28
Thomas Billhardt fotói a 70-es, 80-as évekből, a keletnémet mindennapokról és ünnepekről, sokszor kicsit propagandaízűen, de ezt innét már megbocsátjuk, ugye? A képek nagyobb méretben is megnézhetők a galériában a poszt végén...
Szépek, kívánatosak és a férfiak kocsányon lógó szemekkel mustrálgatják őket. Nem véletlenül, hiszen igazán mutatósak. Sőt, tehetségesek és intelligensek is. Egy lista azon nőkről, akikre izgul a világ férfi (és talán női) populációja. Piszkos fantáziákat elengedni,…..
Mindenki szereti a játékokat. A jó játékokat meg pláne. Az ezredforduló környékén hatalmas változások jelentek meg a konzolos, illetve PC-s játékiparban, főként a kinézet és a játékmenet terén. A grafika mondhatni csúcs volt, a számítógépekbe már komoly alkatrészek kellettek, hiszen nem lehetett…..
"Ismét egy vendégposzt van soron. Sam. Joe, aki rendszeres olvasónk - és a kisautók rajongója - küldte be a sztorit az egykori keleti-blokkban gyártott és vágyott mecsboxokról. A szó akkoriban a gyermekszlengben minden fém kisautót takart, nemcsak a Matchbox márkáét." - Jtom Nagyon kevesen…..
Dersu Uzala 2014.10.11 13:50:05
@KoGa: Én emlékszem, kék plexi üvege volt, amely szirénaként türemkedett ki a tetőn hagyott lukból. A hátsó kétszárnyú ajtó fehér műanyagból volt, természetesen nyitható. Most is ott figyel mindhárom a kisfiam polcán. Elég ütött kopott darabok. A fentiek közül nekem csak az első képen látható AMX volt (és még van is) meg. Ráadásul ugyanebben a színkombinációban.
Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon; amikor a mappa és a kezem összeér, a szavazás lezárul; a repülőgép, amint becsapódik a World Trade Center épületébe: pillanatok, amelyeket lehetetlen feledni, akár Gyurcsány Ferenc táncát vagy Janet Jackson mellét. Tíz villanás az évezred első dekádjából, amely örökre…..
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
Orbitális fényáradatot és természetközeli élményeket garantál ez a minimál stílusú faházikó, a dimbek-dombok ölelésében. Egy ilyen környezetben, ahol maximum az őzikék kíváncsi szemei kukkantanak be az ablakon, teljesen helyénvaló, hogy a nappali-étkező mindkét oldalról…..
Ha egy reklámhoz tökéletesen eltalálják a zenét, az általában nem csak a márkának, de az előadónak is nyert ügy. Sőt, van, hogy a reklámdal szerzője jár jobban, nem egy egyslágeres csoda született már így. De van az a műfaj, amitől egyszerűen falnak megyek: az éneklős…..
A DinerM már évek óta piszkálta a fantáziám, elvégre egy amerikai stílusú diner Siófokon csak jó lehet. Vagy nem? A diner a Petőfi sétányon helyezkedik el, egy akkora turistacsapda sétányon, ahol ember legyen a talpán, aki helyes döntést tud hozni, hol is egyen. Egymillió…..