Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeware2000

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 időjósát a Morning Show hallgatóinak kérésére öltöztették merészen dekoltált ruhába tegnap este - írja a Blikk. A lap szerint Vadon Janiék egy holland bemondó példáján felbuzdulva szavaztatták meg a hallgatókat arról, hogy kit látnának aznap este kihívó ruhában. A…..
freeware2000 2011.09.08 12:44:19
@chr(27): Ha neked ez a fajta időjárásjelentés egy szakma, akkor el tudom képzelni, mi lehet a tiéd te ökör.

Pont azt mondja mindenki, hogy ez egy könnyed műfaj, mindenféle kockázat és kötöttség nélkül be lehet rá tanítani akár naponta egy új csajt.
Az engedélyeztetési és licencelési eljárás utolsó szakaszába érkezett az Imagination Technologies legújabb csipje, a PowerVR Series 6-os. A Rouge kódnéven futó gpu mögött hat cég áll: az ST-Ericsson, a Texas Instruments, a MediaTek és három másik, névtelenségbe burkolózó.…..
Hoppá, ez itt egy úgynevezett bréking. A T-mobile előrendelést vesz fel a Samsung Galaxy SII készülékekre, és már a teljes árlista is elérhető. Itt.Türelmetleneknek:"legolcsóbban" Médiamánia XL csomaggal, két évvel 23741-ért"legdrágábban" hűségnyila…..
A Motorola Xoom ezzel a hirdetéssel üzen végképp hadat az Apple-nek. Ráadásul ez a videó még csak a valódi reklám beharangozója, a teljes film a Super Bowl közvetítés közben megy majd...
freeware2000 2011.02.01 15:39:02
@sanyix:

Te valami blog.hu bevételnövelő, ios-android harcgenerátor bot vagy?

Mekkora égés már, hogy a nyílt andoidot alkalmazó 10 gyártó 50 terméke küzd egyetlen gyártó 3 piacon lévő termékével, és csak ennyi az eredmény. :)

Mac: Októberben lépte át a 10%-ot az USA-ban a Mac részesedése. Menj már be egy komolyabb grafikai stúdióba, nyomdába, fotólaborba az USA-ban!

Ne magadból indulj ki aki még életében nem fizetett szoftverért és torrent nélkül csak a parizert tehetné a dvd olvasóba.

ps.: A 2 milliós Tab adat eleve hazugság, ez nem az eladott termékek száma, a Samsung is elismerte.
A CES kiállításon a Samsung bejelentette egy csak wifis Galaxy Tab érkezését. Az új gép az első negyedévben jelenik meg az USA-ban és 500 dollár alatt várható az ára...
freeware2000 2011.01.09 20:21:15
@vau: iPod a neve az összes iOS eszközben a zenelejátszásnak te barom.
freeware2000 2011.01.09 20:22:14
@vau:

"Volt iPadem"

HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA

Most komolyan hülyének nézel mindenkit?

Szerinted az előbbi után ezt ki hiszi el neked? :)
freeware2000 2011.01.10 00:00:53
@Zabalint: Elképzeltelek ahogyan a laptopod képernyőjét nyomogatod és nem érted, miért nem történik semmi.

Hülyegyerek...
Nagyon régen még legendás volt a Gundel, jó ideje már nem az. Hogy mi lehet egy patinás márka szétrohadásának az oka, az gyönyörűen látszik Péter példáján. Olvasónk barátja a Gundelhez tartozó, azzal szomszédos Bagolyvár étteremben evett, majd jattolás után jött rá a…..
Asskickin' vagyis kurvajó a Diesel új cipősorozata, ami az angolban egyúttal seggen rúgást is jelent. Erre a szójátékra épül a cég új reklámkampánya, ami lehetne kényszeredett is, de a szójáték jellegét és a célcsoportot figyelembe véve egyáltalán nem az. A Diesel cipői…..
Oszkárság Ostoba hülye geci T9 2010.09.28 13:42:00
Most már megírom ezt. Én hülye állat másfél éve ismét képes voltam megvenni a Nokia aktuális egyik legjobb telefonját, mert de jó az nekem. Abba külön bele sem megyek, hogy az S60 oprendszer micsoda egy okádék szar, nincs egy büdös gondolatom, amit előre kitalálna. Hogy nincs…..
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
freeware2000 2010.09.02 19:41:35
@nullnick: AUTOGIRO-t ajánlom figyelmedbe. (a hír valódiságának kérdésén felül)
freeware2000 2010.09.02 20:04:46
@nullnick: Mindenki tisztában van a hír valóságtartalmával, de te nem vagy tisztában a nyomatékokkal. Ennyi a lényeg. Úgyhogy téma lezárva.
Miki3d képein a tiroli hegységben élő igen érdekes juhokat láthatunk. Nézzék csak a hosszú lógó füleket! Na és a guggoló póz?Szívesen megsimogatnám a gyapját és szívesen lélegezném be azt a tiszta levegőt, amiben részük van.            …..
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
Nem hajlandóak a postások  leveleket kézbesíteni egy West Yorkshire-i házhoz, mert a képen látható cicus rémisztgeti a tisztviselőket. Tiger, egy 19 éves fekete-fehér macska, akit azzal vádolnak a Royal Mail alkalmazottai, hogy napi három alkalommal szállítanák a…..
freeware2000 2010.04.16 11:12:28
Sziasztok! Szeretnék inkognitóban megosztani veletek egy történetet: Olvasgatom már egy ideje a posztokat és a hozzászólásokat, az utóbbiakban pedig többen kifejtették hogy inkább fizetnek magánorvosnak, de akkor viszont frankón el is látják őket. Az én sztorim nem durva, de pont…..
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
Egyre jelentősebb az Apple részesedése az európai okostelefonok piacán. A vállalat lépésről lépésre közelítette meg a csúcsot, 2008 második negyedévében például kétszázezres darabszámmal még csak 1,3 százalék jutott az amerikai vállalatnak. Tavaly a Nokia volt az élen…..
Nem rajongok kifejezetten Villányért, ha magáról a városról (?) beszélünk: igazából a pincesor se egy nagy durranás, és ezen, plusz pár bortermelő bázisán kívül nem sok érdekességet tud felvonultatni a település. Ha az éttermeket nézzük, a Baross utcán van pár egység,…..
Pontosan egy éve indultunk a transzibériai vasútvonalra. Úgyhogy mostantól egy szűk hónapon át a napi fotósorozatban a Bajkál tóig (és vissza) tartó út adott napjának egyik képe szerepel majd. Az utazás első napjának vitán felül legizgalmasabb mozzanata a nyomtávváltás volt.…..
freeware2000 2009.08.01 17:33:29
@Mirko: Pontosan. A hálókocsikban éjszaka bekopog a munkás az ajtón, felnyitja a padlót is kiveszi a királycsapszeget.

Mókás, ahogyan emelkedik alattad a kocsi, igaz, nagyon lassan.
Pedig azt hittem, hogy ennek már vége. Hogy az én gyomromat semmivel sem lehet felkavarni. Kiskoromban minden évben elmentünk a szüleimmel egy hónapra nyaralni, többnyire valamelyik nyugat-európai ország volt az úti cél, például Sevilla, hogy igavonó állatokat kínozzak, ahogy az a…..
freeware2000 2009.07.20 17:52:11
@p3d3str1an: Szerintem inkább olyan statisztika kellene, hogy volt-e már olyan bejegyzés ebben a blogban, ami nem valami 3-10 éves banális dolgot mutatott be újként és Apple specifikumként tálalva.

Kimenő-bejövő hívás szétválasztása megy már? Ericsson Hotline 450MHz-en működött 20 éve...
freeware2000 2009.07.20 18:42:44
@p3d3str1an:

Normális zenelejátszó? Neked elmentek otthonról komolyan, az elvakultságtól nem látod az erdőt. Ráadásul kicsit durva, a kifejezetten multimédia eszköz iPod és iPhone fülhallgatójának katasztroflális hangminősége. Utálom az SE telefonok felhasználói felületét, de a legszarabbnak is 20x jobb a hangminősége + pl. te állítod be az equalizer-t, nem 30 előre beállított szar közül kell választanod. Legalább egy lenne belőle emberi.

Tengernyi soft: melyikre nincs? Ja bocsi, lehet nincsenek olyan hasznos szoftverek, mind fuvolaemulátor Series60-ra.

Webmegjelenítés: 2 év alatt sikerült elérni a többablakos böngészést? A valóban szar WM 5 évvel is meg tudta jeleníteni normálisan a frameset-eket, Safari képtelen.

Hagyjuk már ezt. Egy érintőképernyőtől és egy átgondolt felhasználói felülettől nem lesz korszakalkotó a videó.
A fanatikus természetvédők egyik rémisztő tulajdonsága a humortalansággal párosuló sokkolási hajlam. Ez azonban, egészen kivételes esetben, szórakoztató eredménnyel is járhat. Az mindenképpen egész kivételes esetnek számít, ha egy jó dudájú sztriptíztáncosnő jelentkezik…..
freeware2000 2009.07.09 14:07:53
@segitoember:
"a szarvas mikor az oroszlánok"

Áh, ezen beszarok. Kiplingen nevelkedtél? Esetleg szibériai farkas + anakonda? :)
  Csodálatos körforgalmak vannak szerte a világban (a leghíresebb talán ez). Mi is letettük a névjegyünket, előbb a káprázatos szegedivel, most meg a kevésbé káprázatos püspökladányival. Zsolt figyelt fel a Haon tegnapi cikkére, ahol egy tipp-toppra kövezett, burkolt,…..
Oké, én tévedtem. Azt hittem, hogy ezek a béna spotok, amikben különböző emberek kapnak pénzt azért, hogy többnyire valamilyen HP-laptoppal távozzanak a boltból, szóval hogy ezek hatástalanok lesznek. Sőt, közös vélemény volt ez, hiszen bár a kommentekben voltak, akik szerint…..