Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allius

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Formabontó módon öniróniával sem fél élni a Jobbik új kampányfilmjében... na ez az ami soha nem fordulhat elő. Alább természetesen nem a Jobbik, hanem az egyik Munkáspárt videója, ami a youtube statisztikái szerint pont a napokban kezdett el virizálódni, és valóban tartalmaz…..
Allius 2010.02.08 13:53:34
Egy megoldási javaslat az egyik problémára, amit csak a Jobbik feszeget, de nem kínál megoldást. Az LMP-sek kampányfilmje 3 borsodi romacsaládról szól, akiket erőszakkal telepítenek rózsadombi öko-házakba, kiszakítva őket a kulturájukból és megszokott közegükből. A felgyorsított filmben felvillan a menetrendszerint érkező rendőrségi járműkonvoj, amely beviszi az elkövetőket, majd másnap haza is hozza a kiskorúakat; a nyugodt környéket éjszakánként a lagzis rock erőteljes hangjai örvendeztetik; a buszmegállóban álló nyugdíjas néniket fiatalok köpködik és rugdalják, akik nem büntethetők, mivel kiskorúak; a virágos kertek gazzal felvert csalitossá válnak a kivágott és eltüzelt gyümölcsfák nyomán; megkínzott házikedvencek lógnak a szebb napokat látott kerítéseken; délutánonként ingyenes wusu és tajcsi szamurájkardos bemutatók az utca közepén, később szőlőkarókra hangolt versenyművek családi előadásban; és persze többször fordul az IFA, ami az öko-ház berendezését viszi az orgazdáknak. A rövid kampányfilm azzal zárul, hogy a 3 család új öko-házakba költözik egy szomszédos utcába, de még mindig a Rózsadombon, mivel az nekik jár.
Na, egy ilyen kampányfilmmel biztosan nyernének legalább 8%-t: problémafelvetés és megoldás OK; realista ábrázolás OK; környezetvédelem és alternatív technológiák szerepeltetése OK; hagyományőrzés és testi-szellemi fejlődés elősegítése, szemléltető oktatás OK.
Mi kell még más a Parlamentbe kerüléshez?
 Kevés esemény váltott ki a lakosokból (azemberekből, választópolgárokból, rohadt fasisztákból) akkora konsternációt, pozitív értelemben (talán csak hunvald elvtárs lesitkozása), mint az, hogy a békávés humánpolitikai tehenet (ahogy egy férfisoviniszta,…..
Allius 2010.01.10 14:31:04
@vörös csepel 01111:
Csupán blogot írok én is..., és hál istennek nem vagyok se balos, se jobbos. Különben néha jó elmerengeni a múlt történésein is: Pl. itt van a dr.Mátyás esete, ugye, akit nem tüntettek ki tavaly szeptemberben. A 14 kerben dolgozik egy ügyvédi irodában, amely fő profilja többek között: emberi jogok, kártérítési jog, katonai jog, alkotmányjog. Milyen érdekes, ugye?
Allius 2010.01.10 14:37:47
@vörös csepel 01111: Ha a te nagyapádat nem ő ítélte halálra, akkor semennyire.
Allius 2010.01.10 15:00:28
@vörös csepel 01111: Csak neked. Nézd meg a frissen cserélt avataromat. Ő lenne az. Hát nem egy tünemény?
Na tessék, megint egy IQ-roggyant őstermelő, a kerítésbe vezetett áram két, hétéves kiskölyköt vágott meg, kórházba vitték őket, de szerencsére nincs komoly bajuk. Az is igaz persze, hogy be akartak mászni a kertbe, de amiért az dobja rájuk az első követ, aki nem…..
Allius 2009.09.27 22:59:22
@Égbekiáltó: OK, akkor a Lakatos klán rezidense fog megjelenni az X7-el a szomszéd faluból, akihez a feleség elmegy siránkozni - részletkérdés.
Érdekes, hogy amikor az ukrán maffia rendezett le néhány ilyen cigányügyet, utána jó pár hónapig kussban és nyugiban voltak a hátrányoshelyzetűek, de még a kisebbségvédő szervezetek is. Vajon miért? Bizonyára nem azért, mert felsőfokon beszélik az ukránt és hajlanak az észérvekre.
Allius 2009.09.27 22:31:29
@Égbekiáltó: De b+, még aznap este megy a rokonság és rád gyújtják a házat. Ha túléled, megkeresnek és leölik a gyerekeidet a szemed láttára. Neked sincs fingod se, hogy milyen mocskos egy népséggel próbálsz b*szakodni. Mit gondolsz, miért fél mindenki még tanuskodni is. Mert jön a Sztojka brigád és takarítanak. Hát ennyi.
Több mint tucatnyi ókori arany és ezüst érem került elő idén augusztuban a Pozsonyi Várban folyó régészeti feltárások során. A leletekről számos színes riport jelent meg a szlovák hírportálokon, azonban azokat átvevő magyar oldalak mint "rómaiak aranyáról" írtak…..
Sárdobáló Betiltani 2009.07.07 10:00:00
Az Index tegnap alapos cikket közölt a gyülekezési törvényről és a szombati tüntetés betiltásáról. Ebben felsorolja, hogy a Rendőrség milyen indokok miatt nem "vette tudomásul" a bejelentett tüntetést három helyszínen sem. Az indokok nyilvánvalóan légbőlkapottak -…..
Tegnap volt a megerőszakolt és meggyilkolt Nóri temetésének napja. A TV2 Mokka című műsora a gyilkosság óta eltelt 6 (munka)nap közül pont ezt a napot választotta, hogy a klinikai szakpszichológussal(!) elemezze a mai fiatal lányok kihívó öltözködését és közösségi oldalakra…..
Allius 2008.12.03 15:06:32
Kedves kommentelők. Fegyverre esküdők és börtönbeli igazságszolgáltatásra szavazók.
Szerintem középkori szinten ragadt delikvensek büntetése csak középkori szinten lehetséges hatékonyan. Történelmet kedvelő hagyományőrzők előtt bizonyára nem ismeretlen, hogy igen hatásos büntetőeszköz volt a kihegyezett karó. Ezt az alperes alsó testrészére kissé „ráillesztették”, majd felemelve a hegyes segédeszközt, a delikvens a saját súlya által csúszott bele a megkönnyebbítő végkifejletig, mindezt átlagosan 3 napon keresztül történő agóniával. Az első napon még ordítva a fájdalomtól, a másodikon a testet ért folyamatos sokk miatt már hangtalanul, míg a harmadikon csendes beletörődéssel. Na és itt jönne a modern gyógyászat a képbe. Manapság ugyanis nem kell kivárni a három napot, elég csak pár órát eltölteni egy ilyen süppedős segédeszközön, utána haladéktalan operálás, - az élet védelme ugyebár ma már elsődleges, még a liberális értékrendben is -, majd helycsere az eddig egy székre kötözött, szigszalaggal felpeckelt szemhéjú másik elkövetővel. Mindez megvan 8-10 óra alatt, (3 elkövető esetén, de ha többen vannak mehetnek szimultán is a dolgok), ezalatt kapnak egy kis ízelítőt az általuk okozott fájdalomból. Meg látják és hallják is éppen „élvezkedő” társukat, és jól eszükbe tudják vésni az arckifejezését.
Amire figyelni kell: a karó vastagsága – lehetőleg 10 éves fából hegyezzük ki, és ezt mindig ellenőrizzük az évgyűrűk alapján; illetve lehetőleg egy félreeső helyen végezzük el a nevelést célzó műveletet, a hangos ordítozás még megriasztaná a környéken lakó kisgyerekek délutáni pihenését. És mindig legyen egy vödör víz is a közelben, hogy öntudatos legyen az az ordítás.
Ezek után jöhet egy kis tetoválás a bőrre, mindig jól látható helyre, hogy ne lehessen eltakarni. Kedves kis szövegek közül lehet választani: egyszerű, de hatékony a gyerekgyilkos vagyok, vagy a gyereket öltem.
Végül a kéz ujjait vegyük munkába. Mindig kívülről haladjunk befelé az ujjperecek levágásában, és gondosan égessük is ki a csonkokat. A vérmérgezés elkerülése végett használjunk elektromos pákát. Figyeljünk oda, hogy a középső ujjak megmaradjanak, mert így a későbbiekben az illető úgy tűnik, mint aki folyamatosan az egyezményes nemzetközi jelet használja, de nem kell külön etetni. Ezt szokták értékelni még a börtönben is.
Mindezt rögzíthetjük is, szvsz legjobb a kristálytiszta HD minőség, és feltöltve a netre.
(És mielőtt engem neveznétek szadista állatnak, képzeljétek azt, hogy a ti gyereketeket találjátok meg félig az avarban).