Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aksi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iránról a legtöbben csak a hírekben hallunk, és általában elég ijesztő (vagy ijesztőnek szánt) dolgokat. Pedig az egykori Perzsia olajban gazdag, változatos ország, rengeteg pozitívummal – derül ki Viktória mai írásából, aki persze a negatívumokat sem hallgatja el, mert…..
Aksi 2013.12.05 20:40:30
@Len.Mag: hülye ángolok, ángolhülyééék...
páros lábbal rúgdosták volna inkább a szentföldjükig a turbánjával együtt.. vicc
Még szélsőséges szabadelvű liberálisként is könnyű belátni, hogy az uniformis attól uniformis, mert uniform(is /nemis).
A mai poszt nem lesz hosszú, de nagyon érdekes, hiszen Botond erdélyi magyarként nősült Szlovákiába. Miután a feleségével angolul beszélnek, a gyermekeikkel pedig mindenki a saját nyelvén, a gyerekek öt nyelven kommunikálnak (az iskolai nyelvtanulást se felejtsük el!). Hogyan…..
Kezdjük a hetet egy kis napsütéssel (ránk fér...), úgyhogy irány Dél-Alabama. A mai poszt szerzője, Rumitom IT-sként Németotszágban dolgozott, majd éppen a szubtrópusi napsütés kedvéért fogadott el egy amerikai állásajánlatot. Ma kiderül, hogyan is cuccolt át és miként…..
Aksi 2013.11.25 16:37:00
@bobsys: hát 2010-ben 15 millióan adták be, igaz azóta kevesebben..
mindenesetre nem azt mondtam, hogy nagyobb az esély a lottó5-re hanem hogy sűrűbben húzzák ;)
-ugyanis ezt csak évente egyszer adhatod be
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..
Aksi 2010.04.21 09:32:09
@a Figyelööö:
Minek utazol 4 gyerekkel pénz nélkül???
Aksi 2010.04.21 09:49:37
@Aeroviva:
Csak én érzem úgy, hogy szerintem korrekt? (már ha a "20-ért igértük, 30-ba került a végén" sztori nem fedi teljesen a valóságot)
Vis major esetek mint ez is, mindig lehetnek, ilyenkor minimálisan elvárható, hogy egy utazási iroda maximálisan segíti utasait, akik ennek az önköltségi árát megtérítik. Aki ekkora "rizikót" nem tud vállalni az vagy kössön minden részletre kiterjedő biztosítást (szerintem magyar biztosítónál nincs ilyen, de létezik ilyen másutt és köthető) vagy pedig ne menjen utazni és bízzon benne, hogy otthon nem éri természeti csapás...
Újabb fekete nappal gyarapodott a thai történelem. A kormányzat betartotta ígéretét és szombaton minden erejével megpróbálta feloszlatni a piros ingesek tüntetését. Mindkét helyszínen folyamatos összecsapások voltak napközben a katonák és a piros ingesek között. S amíg…..
Az ötödik részre kiderült, hogy a Kate-centrikus harmadik rész volt eddig a leggyengébb az évadban, pedig az is simán megérdemelt egy nyolcas osztályzatot tízből. Cuse és Lindelof azért néha igencsak mellé tud nyúlni, nem igaz, hogy nem volt több pénz a trükkökre. A kép után a…..
Aksi 2010.03.03 13:13:56
@gunsmoke: Jó ötlet, köszi
@Tipca: igen, a vakbeles dolgot én is így látom
Az előző évadnyitányhoz képest 12 százalékkal nőtt a Lost hatodik, záróévadának nézettsége, legalábbis az első héten biztosan A 12 millió néző, és a 18-49-ben 5.6-os rating persze ahhoz nem volt elég, hogy leverje a szépen lassan unalomba fulladó American Idolt, ami azért…..
Az ötödik évadra ugyanúgy nyolc hónapot kellett várni, mint a negyedikre, és ez kétmillió rajongójába került a sorozatnak: a kritikusok szerint zseniális negyedik évad után ennyivel csökkent a Lost nézettsége. A 11 milliós átlag persze 2009-ben nem is olyan rossz, igaz ezzel a…..
A Lostban a történet, és a szigeten, illetve más helyszíneken, a jelenben vagy kvázi jelenben (viszonyítás kérdése az ötödk évadban) játszódó események mellett legalább annyira izgalmas a múltbeli kapcsolatok feltérképezése, mint annak megfejtése, hogy miért van négy…..
Aksi 2010.01.31 10:15:08
Vedd Észre 3. nap indulás 2010.01.18 08:32:00
Perpignan - AlmeriaHajnalba korán keltünk, mivel 5 kor start, és este 10 re kell a kikötőbe érnünk. Ami nagyon messze van még. Taktikusan kell menni, hosszú a táv, a sebességet be kell tartani, mert a gyorshajtásért bünti vagy kizárás jár. Két csapatott figyelmeztettek már…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Nos, lassan összeáll, mit akarok kivinni. A gépen 20 kg a súlyhatár! Meg vannak ezek őrülve! Gyorsan vettem némi túlsúlyt a búvárcuccra. 140 EUR oda-vissza a plusz 15 kg... egyébként kb 50 EUR lenne kilónként, szóval mindenképp megéri. Ki van emelve, hogy az ólomsúly és palack…..
Aki nem ismerne, Farkas Dóra vagyok, születtem, mint egészen kis gyermek, a nyolcvanas évek elején. Legelején. Sok mindennel foglalkoztam már, kerestem, mi lenne a hozzám illő foglalkozás. Dolgoztam, mint lovas és lovas oktató, de abból megélni szerintem nem lehet... Próbálkoztam…..
Aksi 2009.11.15 14:33:49
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
Aksi 2009.10.12 10:00:08
@Naszta:
Én sem vagyok kereskedő, de azért ne hasonlítsd már össze a Japán market nagyságát a magyaréval. Ott jobban belefér, hogy több millás csúcsmodelleket tesznek ki próbára, de itthon nehéz beáldozni egyet, hogy emiatt 5 másikat eladjál. Sajnos kis ország, kis foci.
Felipe Massa állítja, a vb-t 16 ponttal vezető angol azért gyengélkedik, mert nem képes megfelelni az elvárásoknak. Barátját, Rubens Barrichellót várja világbajnoknak. ”Tavaly hat ponttal Hamilton mögött mentem Brazíliába, aztán majdnem bajnok lettem. Csak egy versenyem volt,…..
Aksi 2009.09.09 15:54:12
@belekotty:
Szimpatikus gyerek Barichello, de nem egy világbajnok. Ahhoz ő kevés. És Massa is, bár ő egy fokkal jobban nyomja.
Nem kér a szponzorok felirataiból autóira a Forma-1 idei verhetetlen konstruktőre a Brawn GP. A Hondától „örökölt”, Ross Brawn által vezezett csapat autói – bár Jenson Button az eddigi hét versenyből hatot megnyert, egy versenyen pedig a második helyen végzett…..
Aksi 2009.06.09 10:35:17
@mesekukac:
meg a BELL