Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exerenex (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A passion fruit nem először kerül elő; MartonSz beküldésében viszont nem félrefordították, hanem egyszerűen nem fordították le - ez is egy megoldás: Ezt a szépséget egy Pickwick Fruit Amour doboz oldalán találtam. Úgy tűnik, a Pickwick ferdítőjének is nehézséget okoz a…..
exerenex (törölt) 2008.11.26 23:25:27
Tényleg azt hiszed,ha üvöltve rohansz az arcomon túl, ha vádolva véreztetsz és sírva hánysz szemen a fájdalmaddal,akkor nőni kezd bennem a semmiből született lassú élet?Ahogy áthúzom a kompot a folyónkon már nem érdekel, hogy nincs sodrás, már nem tudom, ömlik-e víz a…..
Mocskos ablakok mögül árva kislányok sírva látnak belém,tudják, amit sejteni sem enged a Véletlen Úr. Hattyúk harapnak utánam a Csalódás-tó morzsa-lepte partján, együtt várjuk a végét és ordítunk vadul:"Szép esténk lesz majd, ha egyszer megöregszünk..."Hát…..
Az Europeana európai multimédiás online könyvtár tegnap (nov. 20.) nyitotta (volna) meg virtuális kapuit a nyilvánosság előtt. Ezen az oldalon az internethasználók az EU 27 tagállamának nemzeti könyvtáraiból és kulturális intézményeiből származó több mint…..
Szétfagyott az egész - mondta - és eltűntek az ikonok.Röppent a szó ajkairól, és ideges nevetése átjárta a termet.Nem bírja a terhet - gondoltam - léphetnék az ügyben. Elfojtok egy bazdmeget és készséges igyekezettel mögé lépek.Ahogy fülébe súgom a titkot, mintha nyelne egyet…..
Tamás ma reggel megtudhatta egy teherautó sofőrjétől, hogy azért köcsög, mert biztosan kommunista. Na ezt most emésszétek kicsit, azután olvassatok tovább. Szóval értem én, hogy stresszes meló az áruszállítás, nagy felelősséggel jár, mert ha nem engedik be tíz másodpercen…..
Lebzselünk a gép előtt, szorongatjuk a csészét, közben rövidebbre harapjuk falatonként a nekünk kimért időt.Óra kattan, szemünk figyel, kortyolunk, de indulni kell, ne higgyük, hogy eltévedünk.két cukor, kevés tej, igen, köszi..
Most nem Papp (Pimasz úr) Gergő TV2-ős Naplós riporterről lesz szó, hanem Hiller Istvánról, és az ő kis birodalmáról, az Oktatási Minisztériumról. Szerintem nem csak én ütköztem meg azon a híren, hogy az Oktatási és Kulturális Minisztériumban ötszáz dolgozó kap fejenként…..