Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heistmonkey

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2009.11.12 17:25:00
Barney Stinsonra furán hat, ha fix csaja van. ..
Igazán érdekes egy dokumentumfilm ez. Szól a politikáról, az inflációról, a CIA ténykedéseiről, Iránban, Ecuadorban, Panamában, Irak, Bolívia… A hatalomról és a pénzközpontú világról, továbbá a vezetőket irányító elitről és a szegénységről,…..
Heistmonkey 2009.02.01 03:03:04
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Nagyon úgy tűnik, hogy Scarlett Johansson lett Allen legújabb múzsája, hisz ha azt vesszük, hogy a legutóbbi öt filmje közül 3-ban (2-ben fő) szerepet kapott, akkor ez talán kétségtelen. A szőke hölgynél viszont meglepőbb, hogy a háttérben - emlékeim szerint először - egy…..
Ma homár molla fedőnevű visszaeső munkakerülőnk kapja meg a szócsövet, a Run című egyszerű és nagyszerű ügyességi játékot isteníti: „Vélhetőleg a világ egyik legjobb flashjátéka, a pénzügyi világválság valószínű kiváltó oka. Irányítása pofonegyszerű…..
Heistmonkey 2008.11.20 12:45:50