Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edző bá'

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Edző bá' blogó' Tűz 2009.06.10 11:41:00
Agasha Motohiko vagyok, a Főnix klán inkvizítora. Feladatom az árnyékföldek rontásával fertőzöttek felkutatása és megtisztítása. Feladatom. Kötelességem. Tudom, s tudod te is, mi a kötelesség. A kötelesség a a hét erény egyike, többet ér bármennyi pénznél, hatalomnál,…..
Edző bá' nagyon készül a sakkmeccsre, nem ér rá blogolni, úgyhogy megkért engem, Áronbácsit, hogy ugorjak be helyette. Sportban nem érhetem utol a mestert, így csak a munkáról beszélek.Jó napom volt ma. Egy csomó cég honlapját végig kellett néznem, volt köztük egy halom…..
A "mi világunk" is használ rövidítéseket, főleg a vállalati HR, némelyik különösen "vicces", és már látjuk is mögötte a buta HR-es libát:önci = önéletrajzpozi = pozícióinti = interjúmoti = motivációs levéltapi = tapasztalatadmin tapi =…..
Edző bá' 2008.11.26 15:42:47
Edző bá' blogó' Magamró' 2008.11.20 18:02:00
Edző bá' - született Kovács II János - vagyok. Van e' bátyám (Kovács I János), e' öcsém (Kovács III János), meg e' húgom (Kovács Mária). Feleségem Kovács Jánosné (született Kovács Mária), a Maris, gyermekejim Kovács János, Kovács I Mária és Kovács II Mária. Ja, mink a…..