Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moredhel

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
Srácok, meg vagyok hatódva ... csodálatos levelet kaptunk! Tisztelt Szerkesztőség! Úgy értesültem, hogy a III. Noname Bloggerek és Dzsuvahuszárok Napján, 2011. szeptember 31-én elismerő oklevéllel jutalmazták a Vastagbőr egyik prominens szerkesztőjét: zero-t. Amennyiben zero…..
Moredhel 2011.11.10 13:19:30
Nem tudom ez megvolt-e:
www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20111028-ujra-jon-a-tervhivatal-12-milliard-forintbol-mukodne-az-nsth.html

Az EZO-TV és a Kormányzati Jósda összevonásával új csúcsminisztérium jön létre 100 fős Pénzmágia-munkacsoporttal.
Ronald McDonald, a MacDonald's éttermek kabalafigurája az évek során sok változáson ment keresztül, ami meglepő módon az előnyére vált. Na nem azért, mert a bohóc annyira jól nézne most ki, hanem mert az első változattal gyakorlatilag csak ijesztgetni lehetett a gyerekeket. A…..
Két ország, három ember és három eset. Krenz, Zentai és Biszku. Érdemes összehasonlítani.   Egon Krenz (született 1937, Kolberg), a néhai NDK utolsó kommunista államfője volt 1989. október 18. és 1989. december 3. között. Másfél hónapig. Ez idő alatt a kommunista…..
Ez valami szürreális vicc lesz ... vajon a lecsófőzés közben jutott az eszébe?!   Igen ... kitüntetést alapított Schmitt Pál köztársasági elnök úr, melynek a neve "DR. SCHMITT PÁL KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK ÉRDEMÉRME" lett. Gratulálunk Pali bácsi, csak így…..
Budapest - Szeged vasútvonal, 190 kilométer. 1938-ban egy 328-as gőzmozdony a 701-es gyorsvonatot 140 perc alatt húzta el Budapestről Szegedre - írta a delmagyar.hu   30 évvel később, 1968-ban az M40-es (Púpos) ezer lóerős dízelmozdony 152 perc alatt teljesítette ezt a távot.…..
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
A bruttó hazai termék (GDP) 7,2 százalékkal csökkent 2009 harmadik negyedévében az egy évvel korábbihoz képest. Durva. Nagyon durva ... És: Az OTP 45,9 milliárd forintos konszolidált adózás utáni eredményt ért el 2009 harmadik negyedévében, ami 35 százalékkal magasabb az…..
Okés, vettük a lapot. A Tavaszmező utcát kerüljük, az már nem a mi utcánk. Vajon vannak még ilyen tiltott utcák Budapesten? Kaphatnánk róla egy pontos listát, elkerülve az ilyen és ehhez hasonló "bonyodalmakat" ... ?Demszky "Budapest a mi városunk és nem hagyjuk…..
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..