Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sophiepignitzky

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Hogy legyen egy kis vizuális élményetek is, pár képet (kb. ezret csináltunk, de szerintem ez is kevés) lekicsinyitettem a vulkántúráról. Csodálatos a hely, ilyenhez fogható szerintem nem sok van a világon, hiszen gyakorlatilag aktív vulkánikus területen halad végig (ahogy…..
2009.01.01-01.03Fjordland. DNY Uj-Zeland. A hely amiert a legtobb turista Uj-Zelandra erkezik, es amiert a legtobb szegeny, magyar turista honapokat vagy heteket dolgozik, hogy lathassa a csodat. Azt hiszem, kijelenthetem: MEGERI!Fjordland mint ahogy neve is mutatja fjordok altal szabdalt resze a…..
sophiepignitzky 2009.01.12 15:44:34
Szija Boris! Zsófi wagyok. Én igenis szoktam olvasgatni a blogodat! Most olvastam azt a részt mikor mondod,h nem túl sok a komment, úgyhogy én most bebizonyitom,h igenis olvasom a blogodat. Bár már 1,5 hónapja akartam és végül regisztráltam is valahogy kimaradt a kommentelés, úgyhogy most pótolom....
Irigyellek ám nagyon, fantasztikus lehet NZ, ja és én a városokat mindig csekkolom google maps-en :)de a képnézegetés még jobb ötlet, úh. köszönet nagy Ágotának. Bevallom őszintén,h nem olvastam el minden bejegyzést, sőt igazából kb. a felénél tartok,de nagyon tetszik. Viszont nem tudom mennyi időd wan feltöltögetni a képeket, de még izgalmasabb lenne a blog, ha még több kép lenne rólatok, bár már igy is jó sok wan :)
Örülök,h jól érzitek magatokat, bár én nem tudom pontosan,h ki kicsoda,de örülök, hogy jól wagy és ilyen szép helyeken jártok, és változatlanul irigykedek :P
Nagyot kacagtam a 'balkán' kifejezésen, tényleg :D Nem tudom mennyire tudod, de Budapesten szmogriadó wan....én először nem hittem el.
Na most látom csak,h egy kisebb novellát sikerült összehoznom a semmiről, úh. zárom soraimat, az eredeti tervem is csak az wolt,h bebizonyitom, h olvasom a blogod, de kicst elnyúlt. Sorry
JÚj és még az a kérdésem lenne,h az Új-zélandiak hogy beszélik az angolt? Mmint érthetően vagy olyan fura akcentussal? (ha már irtál róla a blogban ne haragudj,h megkérdeztem, de nem olvastam még azt a részt)
millió puszi vigyázz magadra, igyatok sokat, legyetek rosszak és kiránduljatok nagyokat! :)