Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hockeyfactory

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap töltötte be 27. életévét közkedvelt csatárunk, aki a néhány éves gólaszály után idén újra formába lendült, és tevékenyen hozzájárul csapatunk remek szerepléséhez. A 36-szoros válogatott center pályafutása 1987-ben kezdődött Újpesten, majd egy kis időt…..
A Dunaújváros 3-2-re verte a Mol Liga legsorsdöntőbb mérkőzésén az NZ-Starst, de a csata után kiderült, mindez mégsem volt sorsdöntő. A bajnokság végrehajtó bizottsága ugyanis elfogadta a HC Csíkszereda óvását, azaz jóváhagyta a korábbi HC–Dab mérkőzés pályán…..
Újabb nagy ütközet zajlott le a Megyeri úton. Az NZ Stars csapata ádáz harcot vív a Dab.Doclerrel a Mol Liga-rájátszást jelentő negyedik helyért, a kerületi összecsapásra pedig már eleve presztízsmeccsként készült mindkét gárda. Nem is kellett csalódnunk, parázs hangulatú…..
hockeyfactory 2009.01.17 14:04:52
@Liladínó: A lefutott meccsek ellenére akad számos izgalmas, jó iramú és színvonalú találkozó is.
Mol ligával több a meccs, több a csapat, így több játékos kell, ezért a tehetséges fiatalok is kapnak bőven lehetőséget (hála a légióskorlátozásnak is), és nem szürkülnek el a homályban.
A Magyar hoki jövőjének azért ez fontos alapköve lehet.
Nem szabad leírni a MOL ligát!!!
Pat Cortina kijelölte a februári lettországi olimpiai selejtezőre készülő bő keretet - írja a jégkorongblog. A kiválasztott 36 játékos közé ez alkalommal csak egy újpesti került, mégpedig Berta Ákos személyében. Hüffner Adrián most kimaradt, de mi nem szomorkodunk - lesz még…..
Még múlthét szombaton, a hírek szerint -3 fokos hidegben találkozott serdülő csapatunk a Kisstadionban a MAC Népstadion együttesével. Hiába játszottak az újpesti fiatalok korábban döntetlent a zuglói alakulattal, ezúttal nem tanúsítottak túl nagy ellenállást - 6:1-es vereség…..
A Mol Liga vasárnapi körének két rangadója közül az egyiket a hazai, a másikat a vendég csapat nyerte, ennek köszönhetően is továbbra is nyílt a küzdelem a rájátszást érő első négy helyért. Az Újpest persze veresége ellenére majdhogynem páholyban van. Először is azonban…..
hockeyfactory 2008.11.24 00:19:24
Jégkorong Vas Jánost elgázolták 2008.11.21 09:39:00
Vas János, a magyar válogatott legjobb csatára agyrázkódást szenvedett a csütörtöki Brynas–Färjestad mérkőzésen. A nyolcadik percben véget ért számára a találkozó. Egy hétig nem játszhatok, mondta a jégkorongblognak a kiváló játékos. Vas János két percet sem…..
Három részben mutatjuk meg kedves olvasóinknak a zűrös Alba Volán–Red Bull Salzburg EBEL-mérkőzés kulcsjeleneteit. Nézzék meg őket, aztán vonják le a következtetéseket.A gólok:A Bonni–Siklenka-affér:Couture vs. Trattnig, Fodor vs. Sweatt:..