Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A modern zombik ősatyját George A. Romerónak hívják. Előtte is léteztek zombik a popkultúrában, jóhogy, a szó maga haiti kreol nyelvjárásban az élőhalottat jelenti, és először 1937-ben találkoztak vele (mármint a szóval) a nyugati néprajzkutatók. A modern értelemben vett…..
emi 2013.11.05 16:13:56
@garrett27: Merle mondta, hogy ő talált egy művégtag-szaküzletet, ott szerzett alapot a multifunkciós kezéhez - megkérdezhették tőle, hogy az hol van.
Új évad, régi recept: a nép kedvenc szőke táltosnyomozója, Patrick Jane természetesen a rész legelejétől fogva tudja, ki a gyilkos, de ez nem akadályozza meg abban, hogy mindenkit ugráltasson, arcoskodjon, és szívasson minden szembejövőt úgy harminc percig, majd a végén egy…..
Magyarország Alaptörvénye a házasságot egy férfi és egy nő kapcsolataként definiálja, a család pedig házasságon vagy szülő-gyermek viszonyon alapul a jogszabály szerint. A Polgári Törvénykönyv is hasonlóan rendelkezik, így hátrányosan megkülönbözteti azokat a családokat, akik ettől a modelltől…..
emi 2013.08.15 23:05:20
Angolul tudóknak: www.youtube.com/watch?v=yMLZO-sObzQ
egy leszbikus pár által nevelt iowai egyetemista szavai
comment:com A nap képe 2013.08.12 14:00:00
A képen (talán) Carrie Mathison Homeland-naplója látható. A Homeland harmadik évadjának előzeteséből vettük a képet, amikor ezt az össze-vissza firkált jegyzetfüzetet lehetett látni. Jobban megnézve a papírra vetett katyvaszok komoly jelentőséggel bírhatnak. A hajtás után…..
Jimmy Kimmel talkshow-jában gyakran van egy olyan szegmens, amiben egy stáb kimegy az utcára és álhírekkel akasztja hasba a járókelőket, majd a reakciójukat közösen kiröhögjük. Na, most egy Justin Bieber-koncert előtt tesztelték, mennyire megengedők az ifjú popcsillag rajongói a…..
emi 2013.07.04 00:24:33
@penetráns: Hogy oké-e, hogy Justin Bieber új Bentley-jén fóka(bébi)bőrből vannak az abroncsok.
A melegházasság a huszonegyedik század elejének nagy emancipációs harca: a demokratikus országokban az egyik utolsó olyan küzdelem, ahol egy társadalmi csoport jogegyenlőségéért küzd. Jól mutatja ezt, hogy a melegházassággal szembeni érvek tökéletesen leképezik a korábbi…..
Feltételezett ügyfél: TEVA Magyarország Feltételezett ügynökségi levél: Szia Tibor! Egy jó és egy rossz hírem van, melyikkel kezdjem? :) Nos talán a rosszal: bár nekem tetszett az „Ambroxol – már a neve is olyan, mint egy felköhögés” irány, Lajosék szerint – idézem…..
Pézsma A romlás virágai 2012.12.29 05:01:37
Azóta voltam biztos benne, hogy újra megpróbálják kinyírni a Szimpla kertet és társait, amióta Rogán Antal szeptemberben bejelentette, hogy jól megrendszabályozza a belvárosi mulatóhelyeket. Ez a gumiszabály a drogterjesztés és a prostitúció visszaszorítására hivatkozva…..
Valahogy Dexternek nincs szerencséje a szőkenőkkel. Rita, a felesége ugye meghalt vagy három évaddal ezelőtt, Lumen, a gyilkos partner otthagyta, mint Szent Pál az oláhokat, aztán most jött Hannah, és bár lehetett drukkolni annak, hogy Dexerből ember legyen, tudtuk, hogy nem fog menni…..
emi 2012.12.19 11:14:23
@ds9: Harry azt mondta, hogy azért nem vette magához Briant, mert ő idősebb lévén már kizárt, hogy valaha kiheverje az anyja vérében ücsörögve eltöltött pár napot. Amúgy meg azért nem fogadta őt is be, mert az a Dexter és Brian című sorozat lett volna, ez meg simán Dexter.

Joe Driscoll meg 100%, hogy Dexter apja, tessék, a sorozat hivatalos oldaláról: "Dexter is joined by Rita, Debra and Rudy for a weekend away when he learns that his biological father - whom he was told died thirty years ago - has just recently passed away and left him everything he owned, including his house."
emi 2012.12.19 11:18:48
@ds9: Harry tehetett róla, hogy Laura Moser meghalt, ő erőltette, hogy folytassa a besúgást. Én a helyében lehetőleg mindkét fiút befogadtam volna vagy legalább gondoskodtam volna róla, hogy együtt kerüljenek szerető családhoz. De ha lenne egy kislányom és az lenne a kérdés, hogy csak egy talán pszichopatává váló fiút költöztessek a szomszéd szobába vagy mellé még egy majdnem biztosan pszichopatává válót is, lehet, hogy így döntenék.
A Homeland első évadának hatodik része környékén az ember úgy érezhette, hogy ez az a sorozat, amit majd teljes joggal emlegethetünk a Drót utódjaként, amit büszkén mutogathatunk filmrajongó ismerősöknek, nesze baszki, ezért érdemes belekezdeni egy sorozatba. Az évad végén…..
emi 2012.12.19 11:05:07
@rollaz: Régóta van szó tégláról, szerintem nem Quinn lesz az, hiszen ő az első évadban ott se volt. Úgy elég nehéz szólni Eileennek és professzor kedvesének, hogy "vigyázz, jönnek", ha nem tudja, hogy jönnek.
Egy Anne G nevű színésznő komolyabb összegre pereli a Time Warnert, az HBO-t, a Cinemaxot és a True Crime LLC nevű produkciós céget, azt állítva, a Cinemax egyik sorozatának forgatásán szexjelenetekre kényszerítették, szexuálisan zaklatták, és veszélyes munkakörülmények…..
Régóta vártuk már, hogy elkészüljön az ún. szakító-mix, amelyben minden idők legszebb-legszomorúbb szakítós számait gyűjtik össze nekünk, de arra legvadabb álmainkban sem számítottunk, hogy ennyire szomorú aktualitást kap majd a megjelenés. Kattintsatok, töltsetek,…..
Nehéz műfaj, mert mit lehet mondani arra, hogy szeretlek, ha mi, különböző valós vagy vélt indokokból kifolyolólag, de kurvára nem érzünk hasonlóan. Volt már egy egészségedre, most egy újabbat kaptunk a rövid, de frappáns kategóriában.   egy könnyed nyári…..